Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *ruter*

Chętnie popiszę z kimś po 30-stce.

Polecane posty

nie jestem sama...zaraz głodny małżonek z pracy przyjdzie:) ale między jednym postem a drugim obrałam ziemniaki:D co do nich...jeszcze nie wiem, ale pójde dzisiaj na łatwiznę:P

wiem:) ale na pewno masz przyjaciół, znajomych, koleżankę jakąs szaloną...może oni Cię zainspirują;)

No tak, ale nie chce też niczego planować, czy zaplanować, wolę spontaniczność. Nie jest to jakaś desperacja z mojej strony, że muszę coś zrobić w tej chwili bo zwarjuje. Raczej jak wcześniej wspomniałaś szerzej otworzyć oczy, aby tego czegoś nie przegapić.

jestem, rozmawiałam przez telefon Już nie mieszam i obawiam się że obiad mi się nie zmieści

"Raczej jak wcześniej wspomniałaś szerzej otworzyć oczy, aby tego czegoś nie przegapić." Ja też zawsze zdaję się na los

spontaniczne szaleństwo...mmmm...wspaniała sprawa;) ja to nawet oczy miałam przymknięte, żeby nie powiedzieć, byłam ślepawa..;) a jednak...życie jest pełne niespodzianek:D

Będzie co ma być, wydaje mie się że mimo bólu i rozczarowania, najlepszym sposobem jest stawić temu czoło i otworzyć się .

tak Ruter, nie wolno zamykac sie w tej walizce z rzeczami, które nas ograniczają i przypominają o przeszłości:)

ruter a pewna już jesteś że z małzeństwa nic nie będzie? Może jeszcze jest co ratować?

U mnie jednak świeże rany, dlatego boję się że porywam się z motyką na słońce:o Jeszce nie tak dawno byłam szczęśliwą żoną , a życie mi taką niespodziankę zgotowało:o Ale z drugiej strony od czegoś trzeba zacząć , a czy to będzie bardziej spektakularne czy mniej to chyba bez znaczenia...

tamtamtam do tanga trzeba dwojga, a trójka to zdecydownie przesda!!!!!!!!!!!!!!!!

No to nam się topik rozkręcił. Ale dość już smutków z mojej strony. Zaraz wychodzę z roboty i będe mieć szeroko otwarte oczy, a nóż widelec.......he, he

No cieżko napewno jest i jemu i mnie. Tymbardziej, że to szok, żadnych sygnałów wcześniej:o