Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *ruter*

Chętnie popiszę z kimś po 30-stce.

Polecane posty

rodzynek się nie zagalopował :D kompletnie błedna interpretacje typowa dla kobiet ( zrewanżuje się seksistowskim argumentem a co ... :D ) tylko nie musi mieć ochoty na takie wynurzenia o 10.33 jak siedzi w pracy :D

w realu jest bardzo towarzyski :-) zowu kulą w płot

rewq-- radzę Ci założyć firmę i ty będziesz niezalezny.Teraz pytanie jaką?Więc jak jesteś takim indywidualistą powinieneś szybko podjąć decyzję.I wiedzieć co na rynku bedzie hitem.:classic_cool:

kurcze musiałam chwilkę popracować:p , niestety też nie posiadam własnej firmy, a szkoda

:-) ide popracować , a wy sobie pointerpretujcie dalej :classic_cool:

vera twój nick pasuje do topiku o fatalnym zauroczeniu ;P muszę narazie uciekać, ale jeszcze wrócę .pa

No cóż kafe zapewnia anonimowość, ale po co udawać kogoś innego? Staję tu po stronie rewq skoro tak pisze to może i tak jest. A wy-my kobiety za bardzo dociekliwe jesteśmy:)

hej five! U mnie miaja w pracy:o , do tego pogoda się psuje i pewnie zaraz pierdyknie deszczem:o

kiedyś w takim filmie powiedział pewien znany aktor " nie chce mi sie z Tobą gadac " :D i coś w tym stylu mnie dopadło :D :D za co przepraszam ..

teraz dziewczyny zniknęły, ale chyba nie z tego samego powodu;) ja też w pracy i jeszcze ta pogoda...lato się kończy...?

jakby tu któs byl to bym spytała co tu na obiad zrobić, a tak to sama się muszę pogłowić

tamtamtam sorrki, ale dzis wyjątkowo w robocie mały młyn:o A na obiad, hmmm ja wczoraj zrobiłam sobie tortillę i będe ją wcinać przez kolejne dni;)