Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krowa123

dziewczyny!doradźcie co to może byc:/

Polecane posty

Okresu nie mam już dwa miesiące a teraz od kilku dni mam dziwne plamienie..jest to jakiś śluz ciemny,czasem jest to krew dziwnego odcienia...i do tego miewam bole brzucha z lewej strony..takie kłujące uczucie.Ostatnio obudziłam się z takim bólem głowy brzucha nie wiem czy źle spałam czy to ma jakiś związek z okresem ale myślałam momentem że zwymiotuje..

kurcze a wiesz tez bralam to pod uwagę...zrobiłam nawet test..ale głupia zaraz go wyrzuciłam jak wyszlo że brak ciąży a przecież czeka się chwilę...

Gość ja myślę,że ,.,.
ciążą albo zaburzenia hormonalne -ja miałam takie plamienia przy zle dobranych tabletkach antykoncepcyjnych po zmianie ich wszystko mineło-idz do lekarza

wybieram sie do lekarza,bylam nawet zbadac krew,zeby sprawdzic poziom hormonow bo mam za wysoka prolaktynę i lecze sie juz pare lat na to i z wynikami planuje isc do lekarza...

przedwczoraj go robiłam...co za stres...przed wizyta u ginka wolalabym wiedziec czy to ciąża czy nie...

Gość adatoniewypadaaaa6
jesli masz wysoka prolaktyne to to moze byc przyczyna wysokie steżenie PRL powduje zaburzenia miesiaczkowania o typie amenhorea

Gość może to być
też torbiel jajnika /nieregularne okresy, kłucie w lewym jajniku, złe samopoczucie/ - miałam takie objawy. Ale to można stwierdzić tylko przez usg dopochwowe.

Gość może to być
ja w ciążach nie plamiłam /przy torbieli owszem/.

miałam torbiel jajnika,podobne bole wtedy miewałam ale nie było takich plamień i wyleczyłam to tabletkami,od tego czasu co miesiąc zarzywam luteine 50 na wywołanie okresu...więc jakim prawem przy tabletkach mógł sie znowu zrobic torbiel.. :/

Gość może to być
Tylko lekarz może postawić diagnozę, bo wg mnie to objawy mogą na kilka rzeczy wskazywać /wg mnie i ciąża i torbiel jajnika - to sama miałam/ inni pewnie dorzucą kilka chorób czy zaburzeń, więc bez lekarza się nie obędzie.