Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dla dobra nauki

Teoria malych i duzych piersi

Polecane posty

Gość Oma Ilse
Dla dobra nauki, to już było. Teoria nadludzi. Udowodniona antropologicznie przez niejakiego dr Mengele. Poszukaj tych odkryć w historii. Oni tez te cudne wnioski wyciagnęli na podst. opomiarowania.

Gość pomaranczowa krowa
weź ty się dobrze zastanów, jakiego faceta interesowałaby zależność między wielkością piersi i doopy kobiet, a temperamentem seksualnym:-O

Gość twoja teoria niestety nie jest
to prawda, to nie ma nic do rzeczy, ale facet dorabia własną ideologię

Gość Dla dobra nauki
jak zwykle na wspolprace kobiet nie ma co liczyc, zawsze znajda sie przekupy ktore rozwodnia temat i zaczna nawijac o totalnych pierdolach tylko po to zeby sie odezwac, jak mi przykro ze zdecydowana wiekszosc wypowiedzi nic a nic do tematu nie wniosla dziekuje tym pania ktore naprawde powaznie podeszly do sprawy i postaraly wykrzesac z siebie troche zrozumienia, popierajac je zdrowa argumentacja, Tym pania serdeczne dzieki:)

Gość a czego się autorze
spodziewałeś zakładając taki durny temat

Gość Lalalalunia25
a ja odpowiem autorowi choć trochę głupie pytanie... moja figura mam szerokie biodra i kształtną pupę,jestem wysoka ale piersi mam eleganckie B a nie jakieś krowie zwisy... faceci na mnie lecą strasznie a ja mam duży temperament :)

Gość Dla dobra nauki
lalunia wiec dla dobra ogolnospolecznego i dla dobra nauki umowmy sie :)

Gość przykład przykład jeszcze raz
heh cycki wzbudzają najwięcej kontrowersji ;) chyba od wieków

Gość do tej od krowich zwisów
a ja mam bardzo ładne 70G okrągłe ;) żadnych zwisów i jestem przed 40 ;) kwestia ćwiczeń i dobrego prawidłowo dobranego biustonosza jakie masz B? wiesz o tym ,że samo oznaczenie nic nie znaczy(jeszcze będziecie mażyć w weiku 30 o jędrym biuście...dobry stanik podstawa i dla mniejszego i większego biustu) 55B 60B 65B 70B 75B 80B 85B 90B 95B 100B 105B 110B miseczka rośnie wraz z obwodem u dobrych firm bieliźnianych , tandetne mają sztampowate nic nie wnoszące tabelki jak firma triumf (to żaden luksus a tandeta szyta w china ch za wygórowaną cenę - obwody się wyciągają nawet o 30cm) i chińskie oznaczenia 32/70, 34/75 36/80(oznaczenia samych obwodów bez miseczek nic nie wnoszące ,bo przecież miseczki mają uniwersalne B) śmiech na sali

o matko znowu zacznie się nagonka "biuściastych" ? i przekonywanie kobiet do wyższości ichniejszych staników do naszych?

Gość małe pytanko mam
ile prawiczków i niedojebów zwaliło sobie gruche czytając ten Top? hehe

Gość ike ty faktycznie jesteś
jebnięta ...nie czytaj i sie nie wypowiadaj jak cię to razi ? swoją drogą masz napewno źle dobrany biustonosz i zwisy oraz zniechęcasz wszystkich facetów a latem straszysz na ulicach, gdyby ci to rybka co tutaj piszą nie wypowiadałabyś się o tej nagonce kafeteryjna wieczna żelazna dziewico :P

Gość cycatka agatka
heh wiedziałam to prawda ,że 99% polek ma nie właściwie dobrany biustonosz heheh nic się paszteciary kafeteryjne nie znacie;) looknijcie sobie jak Kaśka Cichopek wygląda a jednak wy nie ;) może zrozumiecie heheh bałwanice

j**nięta ...nie czytaj i sie nie wypowiadaj jak cię to razi ? a ciebie jak bardzo ruszyła moja wypowiedź skoro musiałaś się do niej odnieść? nie czytaj i nie wypowiadaj się jak cię to razi :P

kafeteryjna wieczna żelazna dziewico to mnie rozbawiło, przyznam równie szczerze cicho ja ci nie wypominam , że zostałaś nominowana do puszczalskich wypisujących zboczeństwa nocami na erotycznym:P

Gość cycatka agatka
jeszcze wam cos dorzucę http://forum.gazeta.pl/forum/w,50580,111211518.html http://forum.gazeta.pl/forum/w,50580,98139385.html http://balkonetka.pl/katalog/ popatrzcie sobie ;) ja też z początku nie dowierzałam ;) w każdym bądź razie nie tylko chodzi o ładny biust ale i o zdrowie biustu(po co torbiele i guzy na piersiach od złego dopasowania) oraz kręgosłupa

Mi - tak Ci urósł od niczego? Hm... Czyli jest jeszcze nadzieja. :D

ja też do żelaznych dziewic nie należe ale kafeterianki wiedzą lepiej:P więc przyjmij do wiadomości , że się puszczasz a ja pilnuję swej cnoty

Gość wiesz co........
teoria o tluszczu jest jak najbardziej prawdziwa tylko nie nalezy zapominac ze tluszcz to nie znaczy cala wielka baba otluszczona - zreszta takie kobiety produkua za duzo estrogenu i czesciej zapadaja na raka piersi lub szyjki macicy. Chodzi o zbalansowana ilosc tkanki tluszczowej, wszak estrogen jak wiekszosc hormonowssteroidowych powstaje z cholesterolu. Kobiety o niekobiecych ksztaltach maja mniej estrogenu dlatego relatywnie ich doznania i poped powinny byc mniejsze