Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dla dobra nauki

Teoria malych i duzych piersi

Polecane posty

Gość wątpliwy wielbiciel.........
hahaha baby aleście głupie, kobiety po mastektomi chciałyby mieć nawet 2 małe pryszcze zamiast dwóch blizn i protez w staniku :( dla nich ten mankament nie raz przysłania radość ,że zwyciężyły z rakiem piersi(jeden z najbardziej zabójczych jak czerniak)

Gość czerwiony obłoczek
racja heh

Gość moja znajoma nosi
rozmiar miseczek K i nie narzeka na powodzenie:D

Ależ ja nie mam nic do piersi, dużych piersi, nawet piersi ogromnych. Nie rozumiem tez takiego agresywnego ataku. A piszę bo lubię. I cała to tajemnica.

Gość makaron szpinakowy tagiatele
dobre dobre ha ha ha ;)

Gość podstępna kuciapa
A ja mam mały biust (miseczka B) i mam wrażliwe piersi, natomiast odkąd biorą antydepresanty o orgaźmie mogę zapomnieć ;(. Ochotę na seks mam (za) często;)

Gość lmkjnhbccvx
zależy jakie B jeśli 70B to maleństwa jeśli 110B to większy cyc na słonicy miseczka rośnie wraz z obwodem a 99% polek nosi mityczne 75B heh jak rosyjskie wioślarki(90cm w klacie około) spora klata z drobnymi cyckami ,wiem będziecie sie upierać że dobrze ;)zamiast poprawnie i efektywnie ubrac biust ja się przekonałam ,że moje 85cm pod biustem nie koniecznie wymaga obwoduu 85/80 bo się zapięcie wyflacza a niektóre rozciągliwce to nawet 70 pasują ;) miseczka zostaje tajemnicą ;) napewno nie jest to średnie ani większe B :P poszukajcie takich osób w necie jak best bra i maheda ;) i zweryfikujcie swoje teorie;)

Gość znalazłam takie coś jeszcze
bieliźniane wpadki gwiazd maskra dosłownie http://lula.pl/lula/1,97804,7987086,Bielizniane_wpadki_gwiazd.html

Gość przestań już szukać

Gość szczególnie te zakompleksione
do was coś napiszę Ktoś sie stara ok w porządku. Ale lepiej jakbyście buliły jak za złoto, za takie usługi albo potem chirurg plastyk ściągający rozwałkowańce-rozsmarowańce(chodzi mi o biusty) do środka.Tzw brafitting powinien być wiedzą tajemną świetnego stylu(ubioru i sylwetki raczej)i powinno się płacić za niego słono w żadnym wypadku za darmo. Dziwię się ,że styliści się tym nie zajmują ,no raz Tomek Pajacykow powiedział o błędach stanikowych/bieliźnianych ale dotyczyły one kolorów staników pod odzież ;) chociaż mu do stylisty z prawdziwego zdarzenia bardzo daleko.Podejrzewam ,że wielu kobietom ładnie ubrany biust (czy mały czy średni czy większy) doda pewności siebie i zapomną o ciągłych poprawach stanika (głownie ściągania w dół zapięcia i podciągania ramiączek;) od kiedy zapięcie się nosi na szyi a nie równolegle do dołu fiszbin). Ja wam powiem tak.... przysłowiowego chuja wam da zajebista droga bielizna jeśli rozmiar nieodpowiedni;)Jeszcze jesteście młode to nie rozumiecie ,że biust większy od B nie koniecznie jest potężny i jak już więcej niż 70D to na pewno wg was krowi zwis(głownie jedna z was tak się piekliła)Jeśli w latach wzrostu waszego biustu zadbacie odpowiednio o prawidłowe rozmiary i ćwiczenia to biust będzie zawsze w dobrej formie. Dumna posiadaczka 70I/75G w wieku (wg gówniarzerii) podstarzałym. Nie mam zwisów a jędrny okrągły biust do środka czyli nierozsmarowany i nierozchodzący się na boki bądź pod pachy;) ale właściwie starałam się dobierać rozmiar już od 15go roku życia ;) mama mi nie żałowała na dobre staniki(m.in dawnego triumfa w peweksach obecny ma się nijak do tego z przed 10-25lat, a i nawet sama mi kupowała z jedwabiu bądź ślicznych koronek było tez chantal w pewexach ).Wiek i cudowne kremy nie mają wiele do rzeczy jeśli chodzi o ładny wygląd jak ze wszystkim podstawa to odpowiednie dbanie ,ćwiczenia + właściwa bielizna + waga na stałym poziomie (bo jeśli skacze +20kg ,-20kg w ciągu roku to nawet przy mniejszych biustach robią się zwisy).Uwierzcie bądź nie ale faceci już zaczęli zwracać baczną uwagę na stanikowe kwestie, bądź co bądź są wzrokowcami ;) i o dziwo też lubują się w kanale TVN Style ;) Triny i Susana ;) ciągle o bieliźnie wałkują ,nawet na wsi mają kablówki;) Dziwię się wam dziewczynki ,że nic do was nie dociera ;)Straszcie ochoczo dalej swoim wyglądem ;)róbcie dalej złe wrażenie

Gość że też chce się komuś tyle
pisać o tkance mlekonośnej

Gość mniej więcej tak wygląda 34F
dla niektórych to fetysz a dla kobiet powód do dumy bądź kompleksów ;) i nie chodzi o rozmiar a raczej o kondycję biustu ;)

Gość racja taką wiedzą nie należy
się dzielić;) tym bardziej za darmo "top secret" koniec kropka

nie ekscytuj się tak koleżanko :D nie każdy pasjonuje się biustonoszami, co poradzisz :D