Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dla dobra nauki

Teoria malych i duzych piersi

Polecane posty

Gość i jest jeden pozytyw
heh chociaż jedna dobra strona bycia deską - nie mam problemu z doborem stanika, bo woggóle nie muszę go dobierać, biorę pierwszy pusz-apa z brzegu tylko po to aby zakryć swoją płaskość, bo choćbym sie garbiła strasznie i biegała bez stanika to nic mi nie zacznie zwisać bo nic tam nie mam...

Gość Dla dobra nauki2
co za brednieeee zgadza sie wszystko zalezy od genow, ale przyznasz ze to geny stymuluja ilosc wydzielanych hormonow a co za tym idzie maja wplyw na kobiecosc w rzeczy samej

Gość no jasne brednie racja
wszystko zależy od genów i hormonów ale jak jeszcze nie ma września to powstanie kilka durnych tematów które będzie zaśmiecać brum i ike :)

Gość gamoniek taki jeden
heh kiepska teoria zdjęcia niezłe :P

Gość dobre dobre brum i ike
czekam z niecierpliwością na ich wypowiedzi

Gość zarąbiście zaiste
hahahahahahahahaha teraz płaczę ze śmiechu po przeczytaniu ;) nie pozwólcie by upadł taki zarąbisty top

Gość oj dzieci dzieci :/
wychodzą braki podstaw biologii... :O Piersi to w większości tkanka tłuszczowa... I czy piersi są większe czy mniejsze to nie znaczenia ich wrażliwość! Na wielkość piersi wpływa poziom estrogenów, ale na pewno nie jest tak, że im więcej estrogenów tym większe libido. Przykład - kobiety zażywające tabletki antykoncepcyjne często skarżą się na obniżenie libida, a przecież te pigułki zawierają estrogen czyli dostarczają go więcej niż mamy w organizmie. Poziom hormonow w organizmie musi byc optymalny, a nie im wiecej tym lepiej.... Wasza glupota mnie przeraza.

Gość wrzesień nie długo dzieci
pójdziecie do szkółek/przedszkoli to się troche ograniczą durne tematy, będzie ich na szczęście mniej

Gość wrzesien NIEDLUGO
wlasnie, gdyby niektore dzieci. w odpowiednim czasie, czesciej chodzily do szkoly, to moze troche ograniczylaby sie liczba popelnianych przez nie teraz bledow ortograficznych....

Gość zależy jak widzieć to niedługo
Acha i brak interpunkcji oraz brak pisania z dużej litery też o czymś świadczy. ;) Albo się nie chce bądź nie wie się po co jest klawisz shift i Caps Lock ;)To też nie usprawiedliwia;)

Gość srali muchy bedzie wiosna.....
posrało was a najbardziej założyciela tematu najgłupszego z najgłupszych

Czemu najgłupszego z najgłupszych? Nie jest taki najgorszy. A nawet powiedziałbym, że jest bardzo w porządku.

Gość temat ten strasznie głupi
czytaj ze zrozumieniem temat jest tak głupi ,że aż mi klawiatura odmówiła posłuszeństwa ;)

Gość do brum coś powiem
ty jednak sobie musisz pogadać ;) wzbudzić chociaż odrobinę zainteresowania swoją osobą ,żałosne

Żałosne jest to, że wzbudzam zainteresowanie? Hmm.... Czy to, że rozmawiam z ludźmi a forum?

Gość dajcie spokój ludzie
brum ma zawsze jakieś problemy i podnieca się byle czym :P

Gość dajcie spokój ludzie
heheh żałość żegnam brum pozdrawiam tego debila co się do ciebie odezwie w tym temacie p.s pisząc w kółko na tym temacie i rozpaczliwie czekając na odpowiedzi dałaś odpowiedź masz z czymś problem (nie wiem czy bardziej z biustem czy z głową,mnie to wali)

Gość witam debila nr2
jesteś brum w 1szej 10tce największych kafeteryjnych debilnych forumowiczów ;) po kiego grzyba podnosisz ten temat?

Niezwykle wręcz przenikliwa diagnoza. :D Aż dziw, że nie żądasz za nią zapłaty. :D Jeśli wklejając linki, chcesz minie zwabić na inne tematy o biuście, to Twój trud jest daremny. :D Mój obszar występowania jest bardzo ograniczony. :D

Gość wnioskuję jedno
brum jesteś jebnięta i to porządnie zapewne nie odwracalnie głupsza niż autor :D

Gość goń się brum
hahahaha :P idiotka z ciebie