Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dla dobra nauki

Teoria malych i duzych piersi

Polecane posty

Gość do NB
ale ja np wolałabym dobrze wyglądać zawsze i wszędzie i chociażby z tej racji ,że mam lepsze samopoczucie ;) i nie muszę gasić światła jak mnie facet rozbiera w przeciwieństwie do reszty polek(barchanowe gacie i staniki na bazarku za 5zeta z wyłażącymi drutami do tego wyblakłe bądź zszarzałe, bo po co ładna bielizna na wierzchu się nie nosi, masakra) może to też jeden z powodów ,że mężusiowie podglądają sąsiadki albo znajdują sobie kochanki bo jest na co popatrzeć w przeciwieństwie do zapasionej maciory w domu z obwisłymi cycami non stop bez stanika i brudnym szlafroku;) nie wystarczy wyjść za mąż by faceta usidlić;) oni niestety są jak dzieci i lubią patrzeć na kobietę albo wręcz mają wstręt od patrzenia i chce im sie rzygać na wasz widok, oj wygląd ma znaczenie ma ......niestety duże

co za kretynka na dodatek nawiedzona skoro dla niej każda, która nie kupuje nowego rodzaju staników to gruba, zapuszczona i bazarowa wy tam jakąś sektę macie? takie idiotyzmy przyswajacie na wykładach? mailowo? czy pod hipnozą?

a ja mam pytanie do brum czy w końcu pokazałaś już tutaj ten swój biust? :P

Gość z innego topiku
A ci debile swoje (brum i regres ), włażą i rozwalają każdy nowy temat. Won za stodołę!!!

Gość jbdkn k,
a co tam maja robic? srac :D?

Gość heh niedługo wrzesień
ike pójdzie do szkoły i nie będzie z rana biadolić ;) spoko jak kogoś drażni to nie czytajcie nikt wam nie każe ;) wiecie co mój kumpel jest trochę dziwny ,żonie po ciąży urósł biust i powiedział jej wprost ,że go już nie pociąga i mu się nie podoba ale to było dziwne za każdym razem jak się na każdą babkę z cycem i głębszym dekoltem zapatrzył ;)przy niej w kółko powtarza lepiej było na początku(przed dziećmi była płaska jak deska z dwoma pryszczami na klatce)

Gość dbająca o siebie od niedawna
hmmm owszem to czyjaś sprawa co kto nosi ;) dbanie o siebie to nie żadna sekta;) ładna bielizna na pewno faceta nie przestraszy i nie zniechęci jak wałki na głowie i szlafrok prany na święta;) A latka lecą , jest sporo młodszych i ładniejszych(w tym naiwniejszych niestety a facetom o to głownie chodzi) miłość miłością, ale nie raz zdarzają się przypadki ,że jakiejś mendzie znudziła się żona,bo po urodzeniu dzieci , mniej czasu na dbanie i zaspakajanie męża ma :( niestety, zawsze jest taka możliwość ,że facet jednak może odejść do młodszej która jeszcze nie rodziła i ma czas dla siebie i na dbanie o siebie bo się nie martwi o resztę , wydaje kasę na siebie a nie na dzieci(faceci to głownie pasożyty i jebaki :P )jak już chcemy ich zatrzymać to trzeba włożyć trochę wysiłku ;)

Gość cycki temat rzeka od wieków
Jeden woli duże sutki inny małe sutki, które robią zeza zbieżnego bądź rozbieżnego,jeden woli okrągłe piersi inny tzw noski ze sterczącymi sutkami, jeden woli rude inny szatynki a inny jeszcze brunetki albo blondynki a znajdzie się taki ,że kolor włosów nie ma żadnego znaczenia albo wielkość biustu;) Nie neguję tej teorii ,że niewygodny stanik albo fiszbiny mogą się przyczynić do jakichś tam guzów, może się to nie sprawdza wszystkim,chociażby można w ten sposób jakoś wyeliminować procent ryzyka, przecież tyle o raku się słyszy :( i zapewne nie chodzi tutaj komuś o zajebiste modele drogich staników i reklamę a pokazanie jak o siebie dbać i nosić właściwą bieliznę aby nie było fatalnych konsekwencji na lata późniejsze.Po co dawać zarobek chirurgom plastycznym albo onkologom jak dobre biustonosze można dostać za kilka funtów albo 30zł (w jednym sklepie bieliźnianym w moim miasteczku są nawet miseczki do H/I i obwody do 100 czasem 110cm po 30-40zł nawet) po co zbierać na operację korygującą np 8tys u dobrego ch.plastyka zamiast za wczasu o siebie zadbać w młodych latach albo biadolić ,że facet znalazł sobie ładną zgrabną kochanicę z jędrnymi cycuszkami ;)a potem do niej odszedł od żony co siadła na laurach(nie prawda,że zwisy ma się po karmieniu dzieci, raczej po skokach wagowych i ćwiczeń w topikach albo bez biustonosza)

Gość każdą teorię można podważyć
a prędzej o kant dupy potłuc(nie obrażając jednej z użytkowniczek kant d...)a co jeśli lasce wleje się Hiszpańskiej Muchy do drinka ;) każda ma chetkę na jebanko :P

Gość hahahahaha dobre zajebiste
no czekam na wypowiedzi regresa i ike :P wszędzie te swoje trzy grosze muszą dodać :P

Gość tak jak ze świętami hahah
wyższość świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą i na odwrót ;) są gusta i guściki

Regresu, nie można pokazać czegoś czego się nie posiada. :D

Gość hbdjsn d
o prosz i brum sie wysrala za stodola

A tak swoją drogą, żeby stanik nazwać balkonetką, to trzeba czuć czystą nienawiść do kobiet.

Gość dla dobra nauki2
twraz to zrobila sie rzeka i do tego rwaca , rwana przez roszlale kobiety przezucajace sie argumentami, a chodzilo o tak proste i latwe pytanie zcyb kobieta bardzo kobieca czy meskiej budowy jaki wplyw ma boudowa ich cial na ich sile namietnosci?? no lae szrpcie sie niewiast jeszcze, czytam was z szyderczym usmiechem na twarzy. bo faktem dla mnie jest ze nie ta ktora ma super zajebiste cyce jest zajebista ale ta co jest prawdziwa rozsadna kobieta z odrobina pokory, a nie klótliwa i z ktorej slowa wylewaja sie jak z dziurawej rynny

Gość brum sie zesrała za stodołą
rozwaliło mnie to ;) balkonetka jak bardotka ładnie eksponuje biust ;) pewnie o to chodzi

brum Regresu, nie można pokazać czegoś czego się nie posiada" czyli jakiś tam mały zarys twojego biustu juz mamy :P

heh a mówi się że te kłótliwe są najbardziej namiętne i temperamentne ;) co jak co każdy mówi rude są ogniste ;)

Z naciskiem na "mały". :D A nawet "bardzo mały". :D

regres ty jesteś znawca :P to pewnie wiesz lepiej niz ja z tymi rudymi co?

brum co znaczy bardzo mały...acha rozumiem masz małego penisa :P

Gość do brum powiem cos
Ty sie babo ciesz ;),że masz w ogóle biust,też pewnie zdrowe piersi,że nie masz raka i jesteś zdrowa to jest najważniejsze kobieto ;) jakbyś miała dwie blizny po amputacji plus brak włosów po chemii to byś chciała mieć nawet same sutki w tym miejscu ;)

Czy ja piszę z szyderstwem albo drwiną z czyichś piersi? W całym tym temacie nabijam się ze swoich. I obrzucana jestem stekiem niewybrednych epitetów.

Gość regres widze że masz do wyboru
albo brum albo ike ;) weźcie sie w 3ke umówcie na kawę bo widać ,że życ bez siebie nie umiecie ;) odbiegacie od tematu

Gość co za brednieeee
niestety, ale nic wiesz o biologii, anatomii, więc nie wiem po co ten topic, prawda jest taka, że budowę ciała mamy zapisaną w genach, więc ilość hormonów nijak ma się do tego, np. kobieta która ma dużo żeńskiego hormonu i ma duże piersi może mieć też i dużo testosteronu i np. może mieć hirsutyzm, tu naprawdę jest różnie, ale powtarzam jeszcze raz, ze budowa ciała zależy od genów, hormony mają bardziej wpływ na wygląd cery, włosów, na stan skóry ogólnie lub czasem też zachowanie(i to też nie zawsze) więc twoja teoria jestt jak najbardziej błędna