Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska megi

Wolne i szczesliwe?

Polecane posty

Gość niebieska megi

wypowiadajcie sie czy jest wam samym dobrze, teraz sie slyszy i czyta o nieudanych zwiazkach i w ogole

Gość Dr. Greguś House
jestem osobą która potrzebuje dużo ciepła i męskich ramion jednak po moich nieudanych wręcz strasznie nieudanych związkach stwierdziłam , że lepiej być singielką........jestem sama , jestem wolna jestem szczęśliwa :)

Gość niebieska megi
no jasne :)

Gość co to przepraszam
tak, szcześliwsza niż z nim, ale czekajaca na ciepłe meskie ramiona.

Gość niebieska megi
wiesz tez tak mam stwierdzilam ze lepiej jest byc sama mam 20 lat skonczone, i mam za soba kilka nieudanych zwiazkow, po prostu jak kogos poznam to bd podchodzic z dystansem, uwiezcie mi ze zawsze na poczatku kazdy mi obiecywal gwiazdke z nieba no ale coz :) szkoda ze teraz mlodzi mezczyzni sa tacy dziwni...

Ja tez jestem wolna... Lepiej być singlem niż tkwić w jakimś nieudanym związku... Choć jakby się trafił ktoś właściwy, mogłabym wejśc w związek, ale nie szukam nikogo na siłe... Za to mam czas dla siebie, mogę robić to na co tylko mam ochotę, nie czuje się ograniczana- to jest na prawdę fajne! :)

Megi ja mam 25 lat, za soba 3 powazne zwiazki, w tym jedne zareczyny i jedna zdrada + mnóstwo innych problemów, a teraz w końcu jestem szczęsliwa :D

Gość niebieska megi
No szkoda ze wam sie nie udalo, ja nie mam sie czym chwalic moje zwiazki byly nieudane, moim zdaniem pobawili sie mna chwile i im sie znudzilam, chociaz nie jestem nudziara :) no ale coz czekam na tego jedynego moze sie znjadzie ale sama szukac tez nie bd :) owszem czasem mi smuto jak widze zakochane pary, albo kolezanki sie pytaja Ty masz kogos? W sumie tez robie to co chce, i nikt mnie nie sprawdza nie ogranicza :) powodzenia dziewczyny i chlopaki

Gość niebieska megi
przepraszam tam wyzej powinno byc nieudane i krotkotrwale :)

Gość Julia8787878787
a ja uważam ,że tylko tak sobie wmawiacie bo nie wierzę ,że kobieta bez faceta ( czyli prawdopodobnie bez stałego seksu ,albo z kochankiem ,który sypia z niewiadowmo kim, poza tym bez kogoś z kim można gdzieś wyjść ,przytulić się czasem itd) mogla być w pełni szczęśliwa... no ja bym nie była

Gość Julia8787878787
ja tam zawsze wolę mieć faceta choćby nie na poważnie czyli z planami na ślub itd. teraz takiego mam a w między czasie szukam kogoś na poważnie. może to nie w porządku ,ale nie mogłabym inaczej

Gość niebieska megi
no dobrze, to jest potrzebne owszem ale jesli ja bym byc z facetem tylko dlatego zeby szpanowal ze ma panne przed kumplami, albo kochal sie ze mna i pozniej opowiadal, albo po jakims czasie mnie rzucil, znam wiele takich dziewczyn ktore sa z facetem bo ma samochod, bo chca miec dla szpanu zeby po prostu miec, dla mnie sie nie licza rzeczy materialne az tak bardzo, chcialabym zeby ktos ze mna byl do konca zycia i zeby bylo dobrze a nie rzucil w kat po tygodniu,miesiacu, roku znajomosci, jesli sa bledy to przepraszam szybko pisze

Gość Julia8787878787
a poza tym... może moich 6 związków (wiem dużo) było nie zbyt udanych ,ale nie żałuję ,że całe zycie nie czekałam na prawdziwa miłość. bo ile by mnie ominęło przez te 7 lat odkad miałam pierwszego chłopaka... mimo tego ,że nie zawsze było idealnie i tak jak powinno być

Gość niebieska megi
no i widzisz nie jestem w porzadku wobec faceta z ktorym jestes, skad masz pewnosc ze ten co go szukasz bedzie ok, bez jaj dziewczyny tez bym mogla miec ale ja nie chce

Gość Julia8787878787
ale powtarzam ,że w między czasie szukam i mam nadzieję ,że znajdę w koncu ,,tego jedynego "

Gość Dr. Greguś House
ja jestem szczęśliwa mimo iz czasem bym chciala miec sie do kogo przytulic........moj ostatni facet mnie tak wyniszczyl , ze ja dopiero zaczynam zyc....i jestem szczesliwa z bycia sama .....napewno w tej chwili jest mi z tym dobrze i nie chce niczego zmieniac....... mam wiele czasu dla siebie moge robic co chce nikt mnie nie ogranicza nie kontroluje czuje sie nareszcie wolna

Gość Julia8787878787
Może nie jestem w porządku z nim do końca ,ale z drugiej strony niczego mu nigdy nie obiecywałam tzn ,że będziemy na zawsze ,że weźmiemy ślub. więc zero deklaracji z mojej strony. nawet mu powiedziałam ,że narazie nie planuję i nie chcę ślubu i dzieci

Gość Julia8787878787
a jak związek ewidentnie niszczy i ciężko z nim wytrzymać to faktycznie może warto porozglądac się za kims innym ,albo byc tymczasowo sama . tymczasowo to dla mnie najwyżej parę miesięcy bo dłużej bym sama nie wytrzymała. nie mogłabym byc np singielka przez rok ,dwa

Gość rewq ale piertolisz to nie ma
nie wierzę, że normalny człowiek może być sam i być szczęśliwy

Gość Dr. Greguś House
ja jestem sama od roku bez kilku dni.....

Gość kamila_b
ja mam zamiar zakonczyc długoletni związek, własnie na rzecz samotności, bedzie cięzko, toksyczny typ, ale wiem ze warto, musze odnaleźć siebie, bo przez 4 lata spełniałam tylko jego zachcianki.

Gość Julia8787878787
kamila_b a nie myślałaś żeby ,, w ramach pocieszenia" znalesc sobie kogoś z kim będziesz za jakiś czas(jeśli chcesz chwilę odpocząć np) w niekoniecznie bardzo poważnym związku? a może by wyszło i z tego coś poważnego?