Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden jedyny

Dlaczego wolicie wysokich męzczyzn?

Polecane posty

Gość taki jeden jedyny

mam 23 lata i 180cm wzrostu, ale nie sadze zebym jeszcze urosl:P

Gość ?????
180 dla mnie jest ok a jak mialbys jeszcze +10 cm to oj bosko

Gość trcfcdtx
Nie sadze zeby kobiety kierowaly sie przede wszystkim wzrostem przy wyborze partnera. Kazdy znajdzie sobie kogos, nawet Ci nizsi. Moze ogolnie jestes do dupy i zwalasz wine na wzrost.

Gość vnm
180 to dla mnie akurat...

Gość trcfcdtx
A poza tym 180 to wysoki wzrost wiec o co Ty pytasz czlowieku?

Kolejny, który zamiast cieszyć się życiem - na siłę wyszukuje w sobie wad, myśląc:"Dlaczego jestem sam". Kiedy przestaniesz na siłę usprawiedliwiać swoją "samotność" życie stanie się lepsze.

Gość wciazjakocham
180cm i narzekasz? chlopie ja mam 172 cm.. i mam prawie zerowe powodzenie u kobiet :O

Gość taki tam....
A ja mam 171 i nie mam zerowego powodzenia u kbiet. Pieprzycie glupoty.

Gość Dariusz78
Pyta, bo przez was (dziewczyny) on tak czuje. Ja tez mam 180cm i to jest taki wzrost ze nie jest niski ani calkiem za wysoki, bo jeszcze tylko 5cm i dla niektorych to b wysoki, a to tylko 5cm. Tez mialem dziewczyne ktora mowila na troche wyzszych facetow ze sa "ogromni" mimo tego ze oni tylko moze miele 5-10cm wiecej wzrostu, hmm mysle to ja jestem niski, ale nie jestem calkiem niski, to w koncu co kobiety chca ?

Gość obserwator zycia
One czesto same nie wiedza czego chca. Nie przejmujcie sie tak tym ich gadaniem, w sumie w efekcie koncowym ich facet nie bedze mial nawet polowy tych cech ktore im sie marza, a jednak beda zakochane.

Gość juz zaczynaj
mi taki 180 by bardzo przypasowal........<rozmarzona>

Gość czy 178 to ok?
Mam szanse na udany zwiazek?

mój ma 174 a nie obraziłabym się jakby miał jeszcze z 10-15 cm więcej. lepiej się czuje przy wysokim, drobniej i tak kobieco. przy niskim ta magia znika. ja mam 172 cm.

Gość obserwator zycia
Prawiczek jesli bedziesz sie zadawal z dziwkami to jasne ze tak. Szukaj normlanych dziewczyn.

Gość massam
mali sa niedobrzy złośliwi osobiscie znam 4 takich a ze znanych Hitler no i Jarosław

Gość dlaczego wolimy wysokich
bo nie mamy w domu miejsca na drabinę a czasem jest potrzeba żeby założyć firanki, zdjąć coś z szafy i takie tam :)

Gość gt54354
a ja jestem kobieta mam 174cm wzrostu i lubie facetow mojego wzrostu i nawet mniejszych ode mnie:P tylko ze oni mnie nie chca:P

nawet jakbym miał 180 cm to już byłoby fajnie. myśle że 180 cm to jest idealny wzrost. Jak ma mniej to lipa ale i tak uwielbiam swojego chłopaka.

Gość perfect harmony
ja mam wysokiego pana, 185, niestety są tez minusy, zajmuje dużo miejsca w łożu, ściąga kołdrę, oraz trudno dopasować buty, do jego wielkich stóp, poza tymi małymi niedogodnościami jest ok

Gość juz zaczynaj
ja wiecznie chodze w szpilkach i nie mam ochoty byc wyzsza od swojego faceta to po pierwsze , po drugie mam tak ze przy wysokim facecie czuje sie bezpieczniej , poza tym milo jest sie tak przytulic (stojac) do torsu czy szyji a z nizszym no niestety.......:(

Gość obserwator zycia
gosia rozkosia no i? chcesz go zostawic?

obserwator nie pisz nie wiedzac jak jest-ja jak naraie nie znalazlam faceta ktory mialby wiecej lepszych cech od mojego....Moj jest the best;) A nawet jesli taki by sie znalazl to i tak mam go serdecznie gdzies;)

Gość WYSOCY_ŻĄDZĄ
WOLIMY DLATEGO ,ŻE MAŁYCH PO 170 JEST PEŁNO A WYSOKI TO ZADKOŚĆ.MAŁEGO BYM NIE SZANOWAŁA,TO TAKI CO MA ŁEP I DUPĘ RAZEM,KRÓTKI TŁÓW,OHYDA,NAJGORSZE SĄ TAKIE MALE WYPIERDY NA KRZYWYCH NOGACH.FACET MUSI BYC WYSOKI ,WTEDY DZIECI SĄ ŁADNE WYSOKIE A NIE PATRZEĆ TRZEBA PÓZNIEJ NA TAKIE KARZEŁKI.WYSOKIE KOBIETY TEZ SA LEPSZE NIŻ NISKOPDWOZIÓWKI CO TYŁEK WISI ZARAZ NAD KOLANAMI.PO 30 TCE TAKA SIĘ POKRĘCI BARDZIEJ I WYGLĄDA JAK TAKA MAŁA GNIDA.WYSOCY LUDZIE WOLNIEJ SIĘ STARZEJĄ.OKROPNIE TO WYGLĄDA JAK RODZICE WYSOCY A SYN ALBO CÓRKA NIŹSI OD RODZICÓW,BO NA PRZYKŁAD MATKA SZLAJAŁA SIĘ PO KOLEŻANKACH I ZAMIAST OBIADU JEDLI CAŁE ZYCIE JEDZENIE Z "TOREBKI" NIE UROŚLI BYLI ZANIEDBANI,MATKA NIE SPEŁNIŁA PODSTAWOWEJ ROLI JAKO RODZIĆ.PEWNIE ZARAZ ODEZWĄ SIĘ KARZEŁKI:)

Gość obserwator zycia
Widzisz nawet sa przypadki ze facet jest prawie tego samego wzrostu i co? jest z nim i nie chce innego.

Gość WYSOCY_RZĄDZĄ_upsss

Gość obserwator zycia
katiess83 przeciez ja mam wiecej dobrych cech od Twojego obecnego chlopaka:D Szkoda ze mnei nei znasz:)

Gość WYSOCY_RZĄDZĄ_upsss
a jeszcze może być taki 170 mały,na krzywych nogach i łysy brrrr i jeszcze owłosiony jak małpa na klacie