Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden jedyny

Dlaczego wolicie wysokich męzczyzn?

Polecane posty

no i trudno generalizowac jedni lubia wysokich inni cos tam innego a ja nie zwracam uwagi na urode a na wzrost i przyznam sie bez bicia ,ze nigdy nie mialam nizszego faceta od siebie...co nie jest trudne swoja droga

Gość obserwator zycia
Prawiczek bez wiary jak Ty lubisz sobie dowalac. Jestes jakims masochista czy jak?:)

Gość kdkdkd
mysle ze autor dostal juz swoja odpowiedz :)

Prawiczku bez wiary Czasem przemija szybciej, ale nie to było sensem moej wypowiedzi. Nie raz spotkałam na swojej drodze, facetów cud. Piękni, wysocy, obiecywali cuda, ale co z tego jak z takim nie porozmawiasz, tylko od razu pakuje Ci ręce do majtek. Wygląd może dla niektórych jest najważniejszy, dla mnie nie. Wiadomo straszni brzydale na pierwszy rzut oka odpadają, ale przy bliższym poznaniu czemu nie. Nikogo nie przekreślam. Obecnie jestem z przystojnym wysokim facetam, ale długo musiał zabiegać o moje zaufanie. Ale zakochałam się nie w jego wyglądzie, tylko w nim, w jego charakterze, dobroci. Gdyby teraz miał wypadek i był zmaskarowany to dalej bym go kochała.

Gość kdkdkd
i to jest dobra wypowiedz :) bo nie szukasz dawcy plemnikow by ladne byly dzieci tylko szukasz faceta i masz ktorego bedzie kochala ponad wszystko i ja mam tak samo :) ale dalej ciezko mi z zaufaniem

Gość obserwator zycia
Autor to moglby sie odezwac tak w ogole. Ale to prawda chyba dostal juz odpowiedz:)

Gość jestem przecież kobietą
"obserwator zycia" to zawzięty bałwan, który nie uznaje tego, że ktoś ma inny gust, niż on sam. a o gustach nie powinno się dyskutować. :) ja tutaj nie krytykuję nikogo, komu podobają się niscy mężczyźni - dla mnie osobiście są oni aseksualni, a gust innych ludzi mnie nie obchodzi. podobają mi się wysocy faceci i to wcale nie jest ani złe, ani gorsze - tak po prostu jest. tak samo jak jestem szatynką, mam duże oczy - to wcale nie jest ani gorsze, ani złe, ale TAK PO PROSTU JEST. tego się nie da zmienić i to o niczym nie świadczy, poza tym, że gdy lubię wysokich facetów, to znaczy że taki mam gust i koniec. jak ktoś lubi kolor pomarańczowy łączony z czerwonym i różowym to ode mnie nie usłyszy słów krytyki - niech lubi co chce - jego sprawa. nie rozumiem, czemu "obserwator życia" zawzięcie próbuje tutaj zrobić z wielbicielek wysokiego wzrostu męskiego zrobić jakieś niedojrzale, albo głupie ... :o na kilometr czuć go kretynem.

Gość obserwator zycia
Ale skoro tak dlugo pracowal na to zebys mu zaufala to chyba teraz tego nie zniszczy. Trzymam kciuki;)

kdkdkd No ciężko z zaufaniem, ciężko tymbardziej jeśli ktoś się wcześniej przejechał. Ja z moim jestem 6 lat, ufam mu bezgranicznie. Ale na to zaufanie musiał zasłużyć.

Współczuję Wam, że spotykacie bawidamków, playboyów i nieuczciwych palantów. :) ja nie mam takiego pecha i wysoki wzrost wcale nie wyklucza wspaniałej osobości. nie napisalam, ze jest to jedyne kryterium jakie uwzględniam podczas wyboru partnera, ale TEMAT TOPIKU JEST INNY. po co się rozwodzicie o tym, co dla Was jest ważne w związku, a co nie, skoro temat jest inny? :o dla mnie facet musi mieć pewne cechy charakteru oraz MUSI BYĆ WYSOKI. powtarzam: wzrost nie wyklucza fajnej osobowości.

Gość obserwator zycia
A Ty ak zwykle niczego ne irozumiesz. Ciezko sie dyskutuje z takimi ludzmi. Inne swiaty poprostu. Co innegolubic ta ceche a co innego stawiac ja ponad wszystko. Ty tak robisz wlasnie. Ogolnie wyglad ijest dla Ciebie najwazniejszy co sprawia wrazenie bardzo niedojrzalej jeszcze osoby nie gotowej do stworzenai powaznego zwiazku:) I jzu nei wyjezdzaj mi z takimi tekstami bo nei mam sil tlumaczyc ci po raz kolejny o co chodzi.

Gość obserwator zycia
jestem przecież kobietą Wszyscy rozumieja w czym rzecz tylko Ty nie rozumiesz.

Gość kdkdkd
u mnie ciezko bo zle zaczal zwiazek. my jestesmy krotko 8 miesiecy. Ale mimo ze nic nie robi udowadnia mi ze kocha to nawet najmniejsza drobnstka a ja juz miliard podejrzen. Nie zdradzil mnie nigdy. Tylko oklamal na poczatku nie szukal zwiazku az sie zakochal. Ale nie wiem czy potrafie zaufac. w wczesniejszm zwiazku mialam pelne zaufanie pozwalam na wszystko i dostalam.. a teraz chyba wole kontrolowac szczegolnie ze chlopak ma powodzenie..

nie napisałam, że najważniejszy, ale jest na równi z charakterem. jeśli facet ma OK charakter, ale mi się nie podoba to możemy być kumplami. jeśli facet mi się podoba, ale ma beznadziejny charakter - w ogóle nie kontynuuje znajomości. jeśli dobrze wygląda i ma świetny charakter - będzie moim facetem. :) ale NIE O TYM JEST TEMAT. i musisz być strasznie ograniczony/a... współczuję ci. wypowiadam się stricte odnośnie tematu, to od razu larmo, że to dla mnie priorytet! - uspokój głupawke! w moim życiu niczego nie brakuje, ale widzę że o poważnych związkach to niestety Ty guzik wiesz. :o pewnie jeszcze w żadnym nie byłeś/łaś i desperacko polecisz na wszystko co zwróci na Ciebie uwagę... :o żałosne.

Gość obserwator zycia
Wymiekam poprostu. Zeby prowadzic dalsza dyskusje musze sie napic czegos, ale nie chce tego robic:D

Gość obserwator zycia
Wyobraz sobie ze jestem w szzcesliwym, stalym zwiazku, w przeciwienstwie do Ciebie:)

wyobrażam sobie jedynie, że jesteś brzydkim, niskim, łysolem bez zębów, z zezem, krzywym nosem, krzywymi żółtymi zębami, zaniedbanymi paznokciami i brzydkimi dłoniami w obleśnych, tandeciarskich ciuchach. nawet jeśli masz związek to pewnie z kimś podobnym do Ciebie. :D haha

Gość obserwator zycia
Tutaj tez sie mylisz. Pa!:)

Gość kdkdkd
ale po sie obrazac odrazu. Jedna osoba ma taki poglad druga taki.Tylko zyczyc by i jednej i drugiej sie udalo.Nikomu nie zmienimy pogladow

z pewnością Twój facet jest niższy od Ciebie, skoro tak zawzięcie tutaj bronisz kurdupli :D haha

Gość perfect harmony
kobiety jak maja wybór to wybierają wysokich, a faceci się dziwią nie wiem czemu, bo jeśli sami maja wybór to wybierają co ładniejsze sztuki, a co brzydszy egzemplarz na koniec kolejki, taka prawda

Gość czarnucha 77
a Napoleon Bonaparte?,to był facet

Gość perfect harmony
do polityki zawsze pchają się kurduple, Berlusconi, Sarkozy itp

Gość czarnucha 77
cos jednak w sobie maja ,ze tak porywaja innych za soba

Gość onononononon.,,
Sranie w banie. Śmieszy mnie ten żałosny wymóg, że facet musi być wysoki. Powinien być jednak wyższy od dziewczyny te 8-10 cm. Skoro więc ma 173 to powinien szukać takiej, która ma np. 163-165. A jeśli jakaś ma 150 i chciałaby takiego, który ma 190 i jeśli jest to najważniejszy czynnik przy doborze kogoś, to jest to żałosne.

Gość kdkdkd
moja koleznka ma 150 a jej chlopak 190 i wygladja z tylu komicznie :) jak tatus z coreckza:)

Gość Wymiarowa
Zapraszam wszystkie niskie, wysokie, puszyste i szczupłe osoby do nowego portalu www.nasz-wymiar.pl Jest to miejsce przeznaczone dla wszystkich niezwykłych osób. Mamy dla Was ciekawe artykuły, forum dyskusyjne, przestrzeń randkową gdzie dobieramy się m.in. według wzrostu lub wagi (każdy znajdzie kogoś dla siebie:D). A w styczniu organizujemy integracyjny wypad na łyżwy. Zapraszam www.nasz-wymiar.pl

Gość ale macie
ale macie problemy.wazne zeby byla ladna,Laski zawsze jakies problemy znajda i potem sie wyzywaja na forum .Troche to zalosne

Gość sugga
nie wiem to chyba leży w naszej podswiadomości.ja osobiście lubie sie poczuc malutka przy facecie,jak mała myszka:) dlatego też wole większych/wyższych.przy okazji jtem troche zołza i korciłoby mnie ,zeby niższego faceta klepnąc w głowe.ale to tylko taka moja mała złośliwosc.ogólnie kręca mnie wysocy ,postawni mężczyzni z charakterkiem.

Gość julka19x
facet musi mieć przynajmniej 185cm a ideał 190 taki co ma 180 może być przyjacielem,a taki 175 stołkiem barowym