Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogdan-25

incydent na plaży

Polecane posty

Gość co sie dziwisz????
Robcie co chcecie ja tylko wyrazilem swoje zdanie :) Moja kobieta ma klase i ubiera sie zawsze odpowiednio do sytuacji. Za ta ja kocham :) A rozowe landryny itp. zawsze beda ( w koncu musza jakos zwrocic na siebie uwage) i trzeba sie z tym pogodzic.

Gość bogdan-25
nasze dziewczyny też mają klasę, co mają do tego stringi?

Gość co sie dziwisz????
A czego mam zazdroscic??? Mam piekna "dupe" w domu, tylko dla siebie ;) Nie rozumiem czego tu zazdroscic, tu mozna jedynie wspolczuc :)

co sie dziwisz???? A niby dlaczego zasłaniać oczy? Ciało ludzkie jest piękne (no może nie każde) Jak masz takie ekstremalnie pruderyjne zachowanie to może przeprowadź się gdzieś gdzie kobiety są zakryte po czubek głowy...

Gość vet za vet .
jak sie nie ma nic więcej do przekazania/pokazania tylko goły tyłek no to chodzą w stingch :P:P:P:P:P

Gość co sie dziwisz????
rus1 wpadasz w skrajnosci. Bzdury takie gadasz, ze zal czytac :O Jak ty chodzisz tylko po to na plaze by wypatrzec jakas landryne z gola dupa lub z golymi cyckami to wspolczuje :O

Nie ważne co ma w głowie- ja tylko na nią patrzę ;p

Gość stringi na plaży
brak kultury to jest zrzygać się na dworcu katowicach na peronie, czego ostatnio byłam mimowolnym świadkiem, a nie włożenie stringów na plażę, trochę ludzie przesadzacie

To ty popadasz w skrajności. Idę na plaże popływać i poleżeć, a czy ktoś obok leży nago czy w płaszczu, to mi zwisa...

Gość mietek32
przy dzieciach uwazam to nie smaczne,idziecie na plaze dla nudystow i nago sie opalajcie, to samo jak kobieta karmi publicznie i sie nie zasłoni tylko cycki przy wwszystkich wywala ,ok moze karmic tylko w jakims ustronnym miejscu,a nie np na przyjeciu weselnym przy 80-ciu ludziach. ta sama sytuacja dotyczy tych dziewczyn w stringach,plaza jest miejscem publicznym i ktos moze nie zyczyc sobie takiego widoku

Gość stringi były noszone
nie no serio ostatni raz pisze DOBRE WYCHOWANIE I KULTURA jak ktoś tego nie ma to nie wie że żyje w społeczeństwie, gdzie są przyjęte normy zachowania i potem dziwi sie taki bogdan ze ktoś raczył jego kobiecie uwage ze tyłkiem swieci? A dlaczego? Bo gdyby była dobrze wychowana to poszłaby sie w stringach czy topless opalać w ustronne miejsce a nie wśród ludzi, którym może ten widok nie odpowiadać. Także podstawą tego tematu jest brak dobrego wychowania u autora i jego kobiety, bo gdyby je mieli to nie mieliby takich głupich problemów.

Gość bogdan-25
mietek: wiesz, co powiedziałaby moja laska, jakby to usłyszała: wyp***laj. I pokazałaby ci trzeci palec

Gość co sie dziwisz????
Niedlugo na plazy facet wywali penisa i zacznie sikac bo przeciez to naturalne :O Mowie po raz kolejny. Nie popadajcie w skrajnosci. Na plaze kostium kapielowy, do restauracji i biura odpowiedni stroj, a nie dekold do pasa, na plaze nudystow - NAGO ;) itd. ;)

Gość stringi na plaży
stringi nie są prawnie zabronione, więc nie widzę problemu

Gość co sie dziwisz????
bogdan-25 wlasnie pokazal jakiego pokroju jest jego "laska" i wszystko w temacie ;)

bogdan-25 Nie przegadasz... Jeszcze z 50 lat zanim nasze społeczeństwo dojrzeje do normalności... Pozdrów dziewczyny ;]

Gość stringi na plaży
wielką klasę natomiast pokazał "co sie dziwisz????" nazywając żonę i matkę swoich dzieci "dupą", "mam dupę w domu", żona byłaby z ciebie dumna

Gość bogdan-25
rus: pozdrowię je. Będą na pewno miały niezła polewkę z tego, jakimi to one są dziwkami.

Gość co sie dziwisz????
A zauwazylas ze napisalaem to w cudzyslowie? Naucz sie czytac ;) Napisalam tak tylko dlatego, ze rozmawiamy wlasnie o "dupach" :D A jak inaczej mialem napisac?

stringi ale jestes denna, porównania do żuli na peronie i niezrozumienie ze moze chodziło o "dupe" jako o tyłek zony?

Gość plaza
Bpgdan....mieszkam na zachodzie i ostatni raz mialm stanik na plazy w 1978 jezdze duzo za granice na urlop i pomysl jaka reakcja byla kiedy jag bylam w Polsce na stogach i bylam tylko w bikini. Mode chopaki patrzyli sie jak by nigdy nie widzieli biustu at starsze panie malo mnie nie zasypaly piaskiem. Nie ma takigo problemu w innych panstwach omijajac muzumanski. Plaza jest plaze i ja to nie lacze z sex navet gdyby ktos opalal sie na nago.

Gość vet za vet .
rus1 - za 50 lat to ty rumianek na przemian z szałwią parzyć i pić będziesz :P:P:P

Gość senna***
ciekawe jak bogdan za 10-15 lat swojemu nastoletniemu synowi wytłumaczy gołe dupy na plazy :P tez powie bo ona ma ładny tyłek wiec go odsłania?:P jak ktoś nie ma dzieci to mu sie wydaje że pokazywanie gołego dupska czy cycków to powinna byc normalka. ciekawe czy jego żona tez bedzie w stringach przy 13 letnim synu paradować :P

Gość rus1 chetnie by popatrzyl
na landryny bogdana. Ciekawe ile biora od obciaganka. Pewnie bogdan to ich alfons :D

Gość stringi na plaży
słowo dupa w ustach tak kulturalnego pana a fe

co sie dziwisz niepotrzebnie się produkujemy brak kultury pozostanie brakiem kultury a do tego braki w czytaniu ze zrozumienim - przykre

Gość rus1 chetnie by popatrzyl
plaza - w 1978 roku? Boze i wlasnie takie stare baby wywalaja swoje obwisle cycki na wierzch :O Ohyda :O Ble...

Gość stringi na plaży
to że stringi nie przeszkadzają mi na plaży nie oznacza że jestem denna, tylko liberalna, to moja opinia i mam prawo ją wyrazić

Gość bogdan-25
a takich dziewczynach jakie my mamy, to większość z Was może tylko pomarzyć niestety.