Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogdan-25

incydent na plaży

Polecane posty

Gość senna***
bogdan skoro taki wyzwolony jestes i ta twoja dupa to moze opowiesz jak twoja matka sie na plazy nosi ;) zapewne tez środkowy palec pokazuje jak jej sie coś nie na rękę dzieje?:P

Gość co sie dziwisz????
Ja już skończyłem ;) Ich sprawa. Ja najwyzej z dzieciakami sie przeniose kawalek dalej. Nie mam zamiaeu ogladac wyprezonego dupska landryny oraz sluchac jej pieknego slownictwa "wypierdalaj", zwlaszcza w obecnosci moich dzieci.

Gość vet za vet .
tak , marzę o nich dzień i noc:D:D:D hahaah:D:D:D nie mam nic innego do roboty:P:P:P

Jasne że chętnie bym popatrzał, a z bogdanem zimnego piwka się napił. Jemu, podobnie jak mi, nie przeszkadza że jego kobieta podoba się też innym. Porównanie do dziwek jest nie na miejscu. W większości ciepłych krajów stringi czy toples to normalka, więc tam same dziwki żyją?

Gość stringi na plaży
a może twoje dzieci przeszkadzają na plaży bo robią hałas i sikają gdzie popadnie, tak jak tobie przeszkadzają stringi, więcej tolerancji ludzie

Gość bogdan-25
ona nie powiedziała wyp***laj do tej kobiety na plaży, ani nie pokazała trzeciego palca, żeby była jasność. rus: wtedy na plaży też piliśmy piwko z naszymi laskami. Szkoda, że się nie załapałeś.

Gość senna***
rus to by jeszcze na dokłatkę landrynę w tyłeczek klepnął ;) a potem cię upił bogdanku i ją przeleciał :D:D:D:D

Gość stringi były noszone
rus to jedź sobie do takiego kraju i prezentuj tyłek swojej kobiety o ile w ogóle z jakaś jesteś, a nawet swój czemu nie? Najlepiej udaj sie do jakiegoś kraju muzłumańskiego - to od razu chłoste peeling zaliczycie. Wytłumacze to tak w każdym kraju obowiazują inne normy i kultura i bedąc zagranicą należy starać nie urazić sie tamtejszych mieszkańców. Nie jest to jakieś odkrywcze jeśli dobre wychowanie wyniosło sie z domu.

Gość bogdan-25
moja dziewczyna to nie żadna dziwka i wszyscy nie klepią jej po tyłku.

Gość vet za vet .
senna*** - w końcu doopa nie mydlo .....:P:P:P

Co wy pier...cie? Co ma poklepywanie i sex do ubioru na plaży? Widać co wam po łbach chodzi jak widzicie kawałek ciała na plaży... Wyposzczeni czy jak? Żony głowy bolą?

Gość vet za vet .
ej no bogdan-25 nie bądż taki podziel się:D:P;)

Gość senna***
stringi na plaży a może twoje dzieci przeszkadzają na plaży bo robią hałas i sikają gdzie popadnie, tak jak tobie przeszkadzają stringi, więcej tolerancji ludzie a co na plaży ksiązke czytasz że ci cisza potrzebna?:classic_cool: widac ze z gównażerią się w pyskówke wdaje bo pojecia nie macie jak wiele dziwnych i krępujacych pytan potrafi zadac taki 8 latek widzac rozneglizowaną idiotkę. Chce pokazywac dupsko?? droga wolna przeciez po to własnie powstały plaże nudystów :O

Gość senna***
bogdan-25 moja dziewczyna to nie żadna dzi**a i wszyscy nie klepią jej po tyłku. tak starsznie żałujesz ze rus nie widział:P to moze wklej tu fote zobaczymy ile prawdy w tym co tu pisujesz ;) Przeciez taka idealna sprawdzimy :P

stringi były noszone Ależ nie pisałem że moja stringi nosi na plażę. Nie chce i nie nosi. Mówię cały czas że nie przeszkadza mi czyjś ubiór, jaki by on nie był.

Gość vet za vet .
bogdan-25 po prostu potrzebuje dodatkowych podniet , jak widzi na plaży gości jak napalają się na tyłek jego dziewczyny to jemu w końcu też staje i wreszcie może:D:P;)

Gość kamcia44464
I aż musiałeś wejść na forum dla kobiet... żalisz się czy chwalisz ? Moim zdaniuuem Wasze dziewczyny są paszetami dlatego kobieta zwróciła uwage albo poprostu ich nie ma :)

Gość stringi były noszone
rus no właśnie Tobie nie przeszkadza a moze komuś innemu tak, zauważ że nie jesteś sam na plaży to miejsce publiczne i powinno sie stosować odpowiednie normy zachowania np nie puszczać głosno muzyki, nie smiecić, nie uzywać wulgarnych słów? To chyba Ci nie jest obce? Domyślam sie ze rodzice Ci wytłumaczyli dlaczego, a odpowiedni strój jest elementem takiego wychowania rozumiesz?

Gość perfect harmony
właśnie czytam, dlatego nie przeszkadzają mi stringi, a rozhisteryzowane mamuśki i rozpieszczona do bólu dzieciarnia

Gość mietek32
JA DALEJ TAK UWAZAM I TO JEST MOJE ZDANIE KTÓREGO NIE ZMIENIĘ,A TWOJA DZIEWCZYNA NIE MOWI I POKAZUJE CO CHCE przy dzieciach uwazam to nie smaczne,idziecie na plaze dla nudystow i nago sie opalajcie, to samo jak kobieta karmi publicznie i sie nie zasłoni tylko cycki przy wwszystkich wywala ,ok moze karmic tylko w jakims ustronnym miejscu,a nie np na przyjeciu weselnym przy 80-ciu ludziach. ta sama sytuacja dotyczy tych dziewczyn w stringach,plaza jest miejscem publicznym i ktos moze nie zyczyc sobie takiego widoku

Gość senna***
perfect harmony właśnie czytam, dlatego nie przeszkadzają mi stringi, a rozhisteryzowane mamuśki i rozpieszczona do bólu dzieciarnia :D:D:D prosze jak mnie okreslono :D:D:D mamuska :D:D noo mam 15 i 14 latka w domu :) sama mam niezłą figurę bo fitness mam 2 razy w tygodniu po 1,5 godziny ale tyłkiem dzieciom przed nosem nie świece bo uznaje ze mam inne mozliwosci zwrócenia na siebie uwagi poza dupskiem ;)

Gość do bogdan-25
Absolutnie nie przeszkadzają mi kobiety w stringach! Ani na plaży, ani na reklamach, ani nigdzie indziej!!! Tylko sposób w jaki piszesz o tych dziewczynach jest obleśny:/ serio...

Gość senna***
ponadto uznałabym swoją porazkę wychowawczą jezeli moj syn poza tyłkiem swojej przyszłej dziewczyny nie brał pod uwagę zadnych innych jej plusów :O Czyli taki bogdan to dla mnie porazka jako matki i rodzica niestety :O

Za brak wychowania uważam raczej spędy gdzie męska część rodziny jest zalana w trupa, dzieciaki latają i robią co chcą a mamusie są zajęte plotkami.Że nie wspomnę o śmietniku jaki zostawiają po sobie na koniec...

Gość vet za vet .
bogdan-25 poszedł swojej babie kupić normalne gacie na plażę po tym co tu przeczytał :D

Gość perfect harmony
a kto powiedział że ja świecą tyłkiem, nie rozumiem dlaczego takie stwierdzenie zostało z góry przyjęte, pochopne wnioski, stwierdzam tylko że stringi nie przeszkadzają mi na plaży

Gość wypada nie wypada ....
W przeciwieństwie do Was dzieci nie mają problemu z nagością, są tylko ciekawe wyglądu ciała innego człowieka, problem z nagością mają tylko te dzieci, których rodzice są na tyle wstydliwi, że ukrywają swoje ciało przed nimi. Obsesyjne ukrywanie ciała, wstyd przed nagością jest jakimś absurdalnym problemem w Polsce. Przecież kostium kąpielowy też niewiele zakrywa, co za różnica stringi czy równie skąpe figi, i to majtki i to majtki. A jak figi wejdą w tyłek to co? Dobre wychowanie i kultura wymaga by wiedzieć, że do kościoła i do pracy chodzić stosownie ubranym, ale która z was była w pracy w japonkach? A przecież nie wypada ...

Gość senna***
wypada nie wypada .... W przeciwieństwie do Was dzieci nie mają problemu z nagością, są tylko ciekawe wyglądu ciała innego człowieka, problem z nagością mają tylko te dzieci, których rodzice są na tyle wstydliwi, że ukrywają swoje ciało przed nimi. Obsesyjne ukrywanie ciała, wstyd przed nagością jest jakimś absurdalnym problemem w Polsce. Przecież kostium kąpielowy też niewiele zakrywa, co za różnica stringi czy równie skąpe figi, i to majtki i to majtki. A jak figi wejdą w tyłek to co? Dobre wychowanie i kultura wymaga by wiedzieć, że do kościoła i do pracy chodzić stosownie ubranym, ale która z was była w pracy w japonkach? A przecież nie wypada ... chyba mówisz o 3latkach :O bo juz 6 latka zarząda od ciebie biustonosza :P i wcale nie znaczy ze ty ją zle wychowasz ale inne dzieci zaczną ja zawstydzać :P

mi tam gołe ładne laski nie przeszkadzają - wolę gołą młodą i zgrabną niż brzydką tłustą i ubraną :classic_cool: