Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nosoawa435353

CO SIE DZIEJE Z MOIM NOSEM :(

Polecane posty

Gość nosoawa435353

Mam juz tego dość:( co jakiś czas przez pare dni mam taki suchy nos, takie skórki na nosie i strasznie mnie swedzi.. brzydko to wyglada pod makijazem, co sie stalo z moim nosem? Zawsze bylo wszystko ok, odstawilam nawet wszystkie kremy do twarzy i teraz smaruje nawilzajacym dla dzieci , albo jakies natluszczajace.. pomozcie, czemu tak jest?:( jak bylam u dermatologa z pryszczami to mowilam jej ze odstawilam te kosmetyki bo mi strasznie wysuszaja twarz, nawet mi nie przepisala nic na to... dziewczyny, ktoras z was tez tak ma ??

Gość nosoawa435353
up

Gość Justyna9999
po prostu skóra ci się łuszczy. zapytaj w aptece o jakąś maść na to

Gość nosoawa435353
kupiłam w aptece dobra masc za 27 zł i po paru dniach mija, ale potem np. za tydzien znowu pare dni mam taki suchy nos, czemu tak jest ? Kiedys mialam jakas bardziej tlusta cere , a teraz.. :o

Gość LubięPodszywaczów
Kup sobie jakiś dobry krem nawilżający .

Gość LubięPodszywaczów
Dlatego używaj jakiegoś kremu nawilżającego na noc ciągle . Skóra jest tłusta , bo jest nieodpowiednio nawilżona . Pewnie podkład tak Ci wysuszył skórę , może zawiera jakiś składnik , przez który Ci się skóra łuszczy .

Gość nosoawa435353
właśnie nawet sobie kupiłam podkład nawilżający , ale teraz przez 2 dni nic nie uzywalam zadnych podkladow i znowu mi sie łuszczy.. mam krem natłuszczajacy dla dzieci, nawilzajacy .. używam je cały czas na noc i pare razy w ciągu dnia . A moze byc tak ze za malo wody pije i tak sie luszczy?

Gość kezorip
pij duzo wody oprocz tego kremu nawilzajacego