Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o matko,..

Facet ze wsi

Polecane posty

Gość o matko,..

czy on jest normalny? -Potrafi pisać mi sms treści " idę kupić mąkę ziemniaczaną kocham cię " - wysyła mi zdjęcia nowo narodzonych pisklaków kaczek robi im zdjęcia i wysyła mi mms albo np piszę mi ze się okociła kotka czy coś w tym stylu - na spotkanie przywozi mi świeże jajka w reklamówce domowe - ostatnio wyczaiłam w jego samochodzie na wyświetlaczu jak leciały napisy Mydełko Fa itp nigdy przy mnie nie słucha muzyki

Gość wladek ze wsi
piękno tkwi w prostocie a więc intencje szczere:classic_cool:

Gość Ameeeeeliaaa
oprócz mydełka fa ....... reszta jest slodka , nie wiem czego sie czepiasz .. ;)

Gość jakaj
ja tam bym chciala zeby mi jajka przywoził, nawet w relamówce. ;p;p zawsze tolepsze niz z carrefoura.

Gość Marcin84w
widać że facet jest romantyczny,szkoda go troche na dziewczyne z miasta.Jest całkiem ok ps. jestem z Warszawy

ja nie wiem co to za rozróżnianie wieś -miasto ja jestem z miasta i co z tego?! jak mi wyśle zdjęcie kurczaczków to nie będe się żalić na kafe

Gość jesteś z miasta
to widać, słychać i czuć

Moim zdaniem te mms są słodkie ale widać ja się nie znam. też nie jestem miastowa :classic_cool: chociaż krów się boje...

Gość o matko,..
to namiastka tego co on wyprawia nieraz.. Nie wiem jak się zachowywać nie chcę go urazić mimo wszystko to prawdziwy mężczyzna ale czy takie zachowania są na miejscu? Mamy oboje prawie 30 lat

Gość o matko,..
Spotykamy się w miejscach publicznych Z tą reklamówką z jajkami wparował akurat do restauracji Byliśmy w centrum zainteresowania Pokazywał mi że są świeże

Gość lasgo_something
ej, wy sie smiejecie a ja uwazam ze to moze byc problem oczywiscie ze jesli polaczy dwoje ludzi superuczucie, oboje sa otwarci tolerancyjni to da sie wszystko.... ale na saamym poczatku jesli tgeo jeszcze nie ma to to wcale nie jest takei proste...i nie wiem czemu wszyscy sie oburzaja... ja mialam faceta ktory pochodzil z malego miasta, studiowal w warszawie ale jego rodzice byli prostymi ludzmi ze wsi, bez wyksztalcenia itd. i co nie uwazam sie za jakas miastowa ksiezniczke ale mielismy czasem naprawde problem zeby sie dogadac czy zrozumiec ja np momentami nie moglam zrozumiec co mowi jego mama kiedy ich odiedzalam atrakcja dla mnie przygotowana bylo zrywanie warzyw z ogrodka, i ogladanie gnoju - nawozow itd. jaki tworza z odpadkow... tematow specjalnie z nimi nie mialam mimo iz sie staralam i bylam dobrze nastawiona moj facet tez przejawial rozne dzwne zachowania ....nie rozumial ze trzeba sie myc codziennie, uzywac dezodorantu.... musialam mu zwracac uwage....nie mowie ze na wsi ludzie tego nie znaja, no ale powiedzmy ze jakis wiejski gospodarz tego nie robi i nie uczy syna... poza tym inne podejscie do spraw takich jak rodzina, wesele, kuchnia.... naprawde byl problem, i nie wiem co w tym oburzajacego ludzie ze wsi mog;iby napisac cos pdoobnego

Gość o matko,..
W dodatku nie zwracał uwagi na innych zachowywał się jakbyśmy tam byli sam na sam mówił tak głośno że każdy wiedział że podarował mi jajka

no to się z nim nie spotykaj skoro ci to przeszkadza. Jak dla mnie o nie wynika z tego że on jest ze wsi- wręcz odwrotnie. To miastowi robią największa wioche

''lasgo_something ej, wy sie smiejecie a ja uwazam ze to moze byc problem oczywiscie ze jesli polaczy dwoje ludzi superuczucie, oboje sa otwarci tolerancyjni to da sie wszystko.... ale na saamym poczatku jesli tgeo jeszcze nie ma to to wcale nie jest takei proste...i nie wiem czemu wszyscy sie oburzaja... ja mialam faceta ktory pochodzil z malego miasta, studiowal w warszawie ale jego rodzice byli prostymi ludzmi ze wsi, bez wyksztalcenia itd. i co nie uwazam sie za jakas miastowa ksiezniczke ale mielismy czasem naprawde problem zeby sie dogadac czy zrozumiec ja np momentami nie moglam zrozumiec co mowi jego mama kiedy ich odiedzalam atrakcja dla mnie przygotowana bylo zrywanie warzyw z ogrodka, i ogladanie gnoju - nawozow itd. jaki tworza z odpadkow... tematow specjalnie z nimi nie mialam mimo iz sie staralam i bylam dobrze nastawiona moj facet tez przejawial rozne dzwne zachowania ....nie rozumial ze trzeba sie myc codziennie, uzywac dezodorantu.... musialam mu zwracac uwage....nie mowie ze na wsi ludzie tego nie znaja, no ale powiedzmy ze jakis wiejski gospodarz tego nie robi i nie uczy syna... poza tym inne podejscie do spraw takich jak rodzina, wesele, kuchnia.... naprawde byl problem, i nie wiem co w tym oburzajacego ludzie ze wsi mog;iby napisac cos pdoobnego'' Ja pochodze z miejscowosci która liczy około 100 mieszkańców i jakoś pierwsze o tym słysze. A tak w ogóle, to w dużych miastach jest większy syf.....

Gość laksam
A tak w ogóle to wydaje mi się że to wcale nie zależy od miejsa pochodzenia, ale od rodziców. Od tego, jak człowiek został wychowany, jakie zasady ma wpojone, co wolno a czego nie wolno robić. Mój były mimo tego że z miasta potrafił wrzeszczeć na pół autobusu/sklepu/restauracji, tak jakby nikogo innego wokół nie było.

Gość pikolinka
Dla mnie to jest oczywiste ze w zwiazkach w ktorych ludzi roznia istotne kwestie typu wiek, wyksztalcenie, pochodzenie pojawia sie czesto duzo roznych problemow, brak zrozumienia, inne potrzeby, inne zahcowania. Taki zwiazek przetrwa jesli bedziemy naprawde kochac i miec duzo zrozumienia i tolerancji.

Gość lasgo_something
dobra ty jestes inny, super.... prostacy sa wsrod miastowych a pusci wsrod ludzi ze wsi.... ale kurcze nie wmowi mi nikt ze roznic nie ma...w potrzeganiu swiata, zachowaniu o tyle... tym ze wsi wolno wytykac winy miastowych ale powiedzenie ze ktos jest ze wsi to juz wielka obraza...to tak jak z bialymi i murzynami

''pikolinka Dla mnie to jest oczywiste ze w zwiazkach w ktorych ludzi roznia istotne kwestie typu wiek, wyksztalcenie, pochodzenie pojawia sie czesto duzo roznych problemow, brak zrozumienia, inne potrzeby, inne zahcowania. Taki zwiazek przetrwa jesli bedziemy naprawde kochac i miec duzo zrozumienia i tolerancji.'' Nas różni na pewno pisownia:) Jest coś takiego jak, ALT lub SHIFT w klawiaturze:)

Gość o ludziki ....
talatająca ujęła sprawę prosto, dosadnie i prawdziwie . Facet uroczy. Jeśli się myje :)

Gość lasgo_something
to prawda, zawsze mnie uczyli ze w necie nie uzywa sie polskich znakow

Gość pikolinka
ej no ja jestem z malego miasta i mnie tez tego uczyli wiec nie uogolniaj lasgo....:P