Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobiee myślę

Kobiety w ciąży nie znające płci dziecka lub kobiety nie mające jeszcze dzieci!!

Polecane posty

Gość tak sobiee myślę

Jakiej płci chcielibyście mieć pierwsze dziecko? Tak obstawiam, że 80% napisze że dziewczynkę, ale zobaczymy :-)

Gość pierwsz chcialam dziewczynkę
i mam później chciałam dziewczynkę, ale mam chłopca a teraz chce dziewczynkę, ale pewnie będzie chłopiec.

Gość tajasne
a ja chce chłopaka :)

Gość kijevna
nie będę ci psuć statystyki, bo mam co chciałam;)

a skąd ta pewność że 80% chce dziewczynkę? ja od zawsze marzyłam o synku i urodziłam synka, drugie - płeć obojętna... najważniejsze aby było zdrowe :)

Gość mama29-2010
zawsze chcialam tak:1-chlopiec, 2 obojetnie, 3 dziewczynka Jest chlopiec, bedzie dziewczynka i raczej koniec...

Gość out of
ja chcialam miec chlopca ale mam dziewczynke i baardzosie ciesze :) a drugie powiem szczerze ze tez wolalabym dziewczynke ale bedzie co bedzie :D

Gość ja ogolnie dzieci miec nie chc
ale wolalabym chlopca, nie znioslabym ksiezniczkowatych cukierkowych zachowan dziewczynki, problemow emocjonalnych nastolatki, milostek pierdolek itp. Faceci sa bardziej konkretni, zreszta podobno jestem jak facet moze dlatego mam takie podejscie ;)

Gość ja troccchę popsuję
statystykę :P Chciałabym mieć chłopca, bo fajnie jest mieć takiego małego facetka zapatrzonego w ciebie :)

A ja (i mój mąż) chciałam najpierw dziewczynkę- mam chłopa. Teraz oboje chcemy dziewuszkę, ale mój mąż chce poznać płeć, a ja hę mieć kinder-niespodziankę. Znaczy, gdy już zaciążę, bo teraz to mogę sobie pomarzyć... ;P

Gość Tosia to piękne imię
ksiezniczkowatych cukierkowych zachowan dziewczynki, problemow emocjonalnych nastolatki, milostek pie**olek Jak się dziecko wychowuję na idiotkę , to się potem ma takie pedałki .

Gość ja tez tez tez
to rowniez popsuje statystyke chce miec 1 chlopca i 2 dziewczynke a jesli kiedys sie na 3 zdecyduje to obojetnie pamietam dawno dawno temu w szkole raz nam sie pani zapytala ile chcemy dzieci :D i mamy podniesc reke 1 dziecko - nikt nie chcial :P 2 dzieci - masa rak w gorze :D 3 dzieci - 1 reka :D pozniej sie zapytala jaka plec bysmy sobie zyczyli : kazdy odp 1 chlopiec 2 dziewczynka :D:D:D:D teraz tak mi sie to przypomnialo :P dawne czasy ale jakie fajne :D

Gość ja chciałabym chłopca :)
jw