Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplatana w sieć pająka

Układ? Związek? Sama nie wiem

Polecane posty

Gość zaplatana w sieć pająka

Witam! W marcu tego roku do Anglii wyjechał mój narzeczony. Wyjechał nie pytając czy mi sie to podoba. Zostawił praktycznie bez słowa bardzo mnie tym zranił :( powiedziałam że będę czekać. Czekałam zamartwiałam się on bagatelizował moją troskę. Studiuję tu Filologię polską (moje zamiłowanie) mam sporo możliwości pracy. Niedawno okazało się że dziadkowie chcą mi zapisać w spadku mieszkanie o malo nie popłakałam się z radości. W nowe życie wkraczać już z jakimś startem. Powiedzialam o wszystkim Karolowi (mój facet) a on na to : "Ale po co Ci te studia? i tak pojedziesz do mnie do Anglii chyba mnie nie zostawisz? Po cholerę Ci to mieszkanie? Zmartwiłam się bardzo muszę w tym momencie zaznaczyć że mieszka on obecnie z bratem który go utrzymuje a teraz wyjechał z tekstem że on sie od brata wyprowadza bo ma dość jego zasad. Karol jest po prostu leniem calymi dniami gra w WOWA co mnie po prostu z nóg zwala. Ostatnio moja babcia miała zawał a jego reakcja na wszystko brzmiała "aha" i dalej opowiadał mi o grach. Tego było już za wiele. Ostatnio jednak poznałam innego chłopaka. Rafał jest jego totalnym przeciwieństwem. Poznałam go jakieś 2 miesiące temu a gadamy i spotykamy sie jakbyśmy znali się ok 10 lat. w dodatku zauważyłam że podobam mu sie bardzo. Rafał zna moją sytuację. Ostatnio powiedział mi nawet że chyba się zakochuje we mnie strasznie mi to nie pasuje bo on tez mi nie jest obojętny ale mam przecież narzeczonego. w zeszłą sobotę jak babcia wyszła ze szpitala Rafał zaopiekował się mną często dopytywał o babcię. Kazał się nam trzymać bardzo nam pomaga. poszliśmy na spacer i nie wiem co mi odbiło przytulilam się do niego i pocałowałam. strasznie źle się z tym czuję już nie wiem w czym ja tkwię. Teraz zauważyłam że zachowujemy się czasami jak para. Kompletnie nie wiem co robić tym bardziej że za 2 tygodnie Karol wraca na urlop

Gość heheheh dobre383745
Kopnij w duuuupe tego pajaka,dobra rada cioci Steni

Gość mimoniak
Kochasz jednego ale w zamian nic nie dostajesz , brak zainteresowania Nagle pojawia się ktoś kto jest zawsze blisko , miłe słowo I tu pojawia się problem bo dla kobiety bardzo ważne gdy ktoś się zatroszczy , opiekuje tobą Zaczynasz się gubić w tym wszystkim i zdajesz sobie sprawę że źle ulokowałaś uczucia , tylko czasem jest za późno nim zdasz sobie z tego sprawę . Poplątane to wszystko

Gość mimoniak
Facet wyjechał nie licząc się z Tobą Na Twoje problemy osobiste nie reaguje Jeżeli nie szanuje Twoich bliskich , nie będzie i Ciebie Pojawił Ci się ktoś wyjątkowy nie zmarnuj tego