Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strawberry...

chcę go dzisiaj zaskoczyć w seksie

Polecane posty

Gość Strawberry...

jesteśmy razem już 5 lat, chciałabym dzisiaj zrobić dla niego coś wyjątkowego ale nie mam już pomysłu.. pomóżcie

Gość a ja gardzę osobami co źle
striptiz? jakiś sexi...wiesz muza, czerwona bielizna itd :)

Gość Strawberry...
no właśnie chodzi o to, że ja jestem raczej nieśmiała i niepewna swojego ciała..raczej nie zrobię striptizu bo się zwyczajnie wstydzę..

Gość nie można sie wstydzic ;/
5 lt ze soba i sie wstydzisz? nie chcialbym takiej baby powiedz mi jeszcze ze robicie to po ciemku beznadzieja wyrazy wspolczucia dla chlopa

Gość pierdolish
no to napij się 5 kieliszków wódy i się rozluźnisz. Skoro nieśmiała to co? puk puk pod kołderką?

Gość Średniowiecze
po ciemku... masakra

Gość femme farfalle
trudno radzić bo nie wiem czy jest cos czego nie robiliscie, dla niektórych nasikacie na kogoś jest czymś nowym i ekscytującym (dla mnie to zboczenie) a dla innych wspólny prysznic jest wyzwaniem

Gość Strawberry...
nie robimy tego po ciemku po prostu jak jesteśmy blisko to on nie widzi żadnych niedoskonałości a jakbym zrobiła striptiz to patrzyłby przecież na mnie z daleka i wszystko by widział..chyba bym umarła ze wstydu

Gość Strawberry...
kochaliśmy się już chyba we wszystkich pozycjach, wspólna kąpiel i prysznic też już była a on wraca za poł godziny..pomocy

Gość femme farfalle
jeśli tak to otwórz mu drzwi nago, przytul się do niego i powiedz żeby cię wziął od razu, bądź taka ostra i zdecydowana, pewnie to robiliście ale czasu masz niewiele a jemu na pewno się spodoba ja tak kiedyś czekałam na stole, jako kolacyjka, oj działo się

Gość Strawberry...
sprawa jest taka, że będziemy dzisiaj pić więc będę odważniejsza niż zwykle ale tańczyć na pewno nie będę

Gość kafezdzira 1
najlepiej będzie jak się pier.dol.niesz głową o ściane ... jak jesteście że sobą od 5 lat to najlepiej zrobisz jak pozwolisz mu się porządnie przedymac ... masakra.

Gość łajza jakich wiele
a masturbujesz się przy nim? facetów to jara, czy też już było?

Gość Strawberry...
nie, tego jeszcze nie bylo:D

Gość łajza jakich wiele
to wymaga przełamiania ale jest super jako gra wstępna, podjara się, że coś, najlepiej też żeby robił to samo, jak chlapniesz kielicha będzie ci łatwiej, powodzenia:)

Gość Strawberry...
wstydzę się swojego ciała..wiem, że nie jest idealne a ostatnio to już w ogóle..powiecie, że on tego nie zauważa..wiem, ale co z tego, kiedy ja wiem jak wyglądam i co jest nie tak..jestem na tym punkcie strasznie przewrażliwiona..mam taką obsesję, że on sobie pomyśli, że jestem gruba i że co ja sobie wyobrażam, że mu się spodobam jak tyle fajniejszych lasek jest wokół..wiem, że to głupie ale tak mam

Gość kafezdzira 1
jeb.nij sie jednak w ten pusty łeb .....

Gość ja się tylko pytam
to cos mi się nie zgadza, niby robiliście różne rzeczy i kąpiele i pozycje a ty o tej nieśmiałości??? przecież nie w każdej pozycji wygląda się korzystnie? a oral uprawiacie?

Gość Strawberry...
robiliśmy wiele rzeczy ale zawsze staram się jakoś zakryć, ustawić tak, żeby nie widział wszystkiego no i staram się przełamywać ale i tak czuję się skrępowana

Gość jełop :)
słuchaj, no musisz choć czasem pozbyć się wstydu i być po prostu wyuzdaną zdzirą, to kręci faceta a po 5 latach na pewno

Gość Strawberry...
wiem, że go to kręci..prosi często, żeby przejęła inicjatywę i była bardziej odważna ale ja nie umiem..robi mi się wtedy strasznie przykro, że jestem do niczego i nie umiem go zaspokoić..wiem, że to kretyństwo..

słuchaj, jeśli alkohol doda ci odwagi to walnij sobie przed, to nic złego, raz się odważysz, kolejnym razem będzie łatwiej

Gość Strawberry...
ok, idzie życzcie mi powodzenia:)

trzymaj się i nie puszczaj :) opowiedz jak było

Gość sallyneedshelpp
o kurde strawberry jakbym o sobie czytala :p poniekąd oczywiście. tez sie wstydze, mam rozne fantazje a pozniej ich nie realizuje bo sie wstydze..nagle odwaga odchodzi i o

Gość sallyneedshelpp
opowiedz pozniej jak bylo!

Gość Strawberry...
opowiem, wejdźcie jutro rano :D

Gość Strawberry...
było miło.. ;) chciał, żebym przez jedną noc była jego niewolnicą i spełniała wszystkie jego marzenia;)