Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwdddd

Błagam RATUUUUJCIE - włosy kolor :///

Polecane posty

Gość wwwwdddd

mój naturaly kolor- mysi, chciałam ciemy brąz wyszedł mi kruczo czarny, wyglądam jak dziecie nocy bdz kruk :o muuusze cos z tym zrobić, do soboty. czy jak bede codzienie myc wlosy albo uzyje szamponetki braz to pojawia sie zlote refleksy?? tzn rude badz brazowe??

Gość madzikaii
umyj kilka razy pod rząd szamponem przeciwłupieżowym polej woda z cytryna i wystaw na słońce powinny troche wyplowieć

Gość wwwwdddd
a do blondu szampon....? woda z cytryna ich nie zniszczy?

Gość sdfghjdsfjk
moja znajoma na blad wlosach miala czarne pasemka i umyla glowe szamponem do pielegnacji blad wlosow, po kilku myciach pasemka zrudzialy

Gość madzikaii
pow owdzie z cytryną bedą się jeszcze bardziej blyszczec i napewno się nie zniszczą :)

cytryna wysusza włosy! a co to za farba? jesli nie jest to palette po kilku myciach powinnach lekko zejść ;)

Gość świadek Jehowy ona
Na pewno się trochę wypłucze, jak bedziesz często myła np. szamponem przeciwłupieżowym

Gość umyj wodą
utlenioną !!!!!!

Gość hghghhghgh
jezeli uzyla bys szmponu koloryzujacego to by szybciej zeszlo, ale jesli to farba to kochaniutka masz problem Wody utlenionej nie uzywa bo wyjdzie huj wie co przemaluj sie w piatek na jasny braz, to ci wyjdzie taki ciemnawy, ale uzyj szamponu koloryzujacego

Gość uuuuuuuuuuppp
uuuuuuuupne temate

też miałam tak samo, ale mnie to się podobało. Ja używałam farby palette i garnier chyba no i muszę Cię zmartwić, bo kolor schodził długo, minęło trochę czasu aż kolor zbrązowiał. Także chyba najlpesze rozwiązanie to pomalowanie szamponetką.

Gość wwwwdddd
wyszperalam na necie ze cytrya jest skuteczna ale wysusza wlosy - trzeba ja zmieszac z miodem ktory nawilza je :) wieczorem napisze czy to cos pomoglo hehehe