Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dona706

mam problem , kto odpowie i pomoże?

Polecane posty

Witam....mój problem poega na tym ze potrzebuje wskazówki jak złamać hasło do nk?? Mój facet moje hasło ma i mnie sprawdza wiec ja też chce miec go na oku... Znałam je ale kilka dni temu je zmienil....pomożecie??

zaczekaj jeszcze troszkę :) to tylko jeszcze kilka dni ... później zaczniesz szkołę i zajmiesz sie nauką :D

Gość michasia03
czasem zastanawiam sie jak to sie dzieje, ze ja zyje, mimo ze nie mam konta na NK :o :D co za dziecinada....

Michasiu, tak Ci się tylko zdaje. Nie masz konta na nk, znaczy, że Cie nie ma.

Szkołą sie nie zajmę bo szkołę już skończyłam w tym roku. Jestem po studiach a hasło mi potrzebne bo chce wiedzieć czy jesdt fer wobec mnie..... niestety nie powie mi jakie to hasło bo zorientował sie że ktos ostatnio wchodził na jego profil.... kumpel mu nakablował. Mój facet był w pracy a na nk był jako dostępny bo ja buszowałam w jego profilu.... i wieczorkiem wyszło na jaw. Pytał mnie ale sie nie przyznałam ..... chodzi o to że on nie wiedział że ja znam tamto hasło

Gość paskudka jedna
fer? dziwne slowo...moze lepiej fair? na studiach chyba mialas angielski no nie?

Gość michasia03
brum:D

Gość michasia03
czy Ty kobieto nie masz innych zajec poza buszowaniem na koncie nk swojego faceta? nie mow, ze tak zle z twoim poczuciem wartosci? :O nie dziwie sie Twojemu facetowi, ze zmienil haslo :) kara musi byc :D

Widzisz Michasiu, Autorka ma konto, jej chłopak ma konto i wokół tego konta toczy się ich życie. A Twoje, jak wygląda? Bez konta, bardzo źle.

Nie rozumiem po co Twojemu facetowi TWOJE hasło? Zmień i po kłopocie. Albo jest zaufanie albo nie ma sprawym :p

Gość olena.
"niestety nie powie mi jakie to hasło bo zorientował sie że ktos ostatnio wchodził na jego profil." nie ogarniam tego świata :o jeżeli Wasz związek ma ucierpieć przez nk, to może zgodnie oboje zrezygnujecie z tego portalu, skoro nie umiecie panować nad emocjami z nim związanymi. jezu dziewczyno jesteś po studiach :o

Jestem po studiach a hasło mi potrzebne bo chce wiedzieć czy jesdt fer wobec mnie." życie oparte o NK :) tylko pogratulować udanego związku :D

Mój narzeczony dał mi hasło od allegro, poczty, skypa i swojego nk. Ode mnie nie chciał, bo pow, że mi ufa. Ja też mu tak powiedziałam, jednak mi podał:) Nie sprawdzam mu !!! BO MU UFAM!!! A to jest najważniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja mogłabym sie obyć bez tego portalu. Tylko mam go ze wzgledu na to że on ma..... . Nigdy nie wiadomo kogo tam pozna a ja czuję sie zagrożona. A znając hasło przynajmniej wiedzialam wszystko i byłam spokojniejsza!

Cześć Regresie. Czytaj i ucz się" brumuś tutaj tylko można współczuć ;) 🖐️

No niestety mój facet nie jest taki jak twój....widocznie lubi mieć jakieś tajemnice. Ja mu swoje też podalam on widocznie ma cos do ukrycia skoro tak swoje chroni i co jakiś czas zmienia. Ale czy wie ktoś jak to złamac??

A jeśli założyła sobie konto na jakiejś sympatii albo innym portalu randkowym? Może wpaść na kogoś na ulicy, poznać w pracy. Są setki możliwości. Nie zapobiegniesz każdej sytuacji.

Ja mogłabym sie obyć bez tego portalu. Tylko mam go ze wzgledu na to że on ma..... ." hahahahahahah dobra jest :D usprawiedliwiasz sie sama przed sobą :P To tak samo jak ci alkoholicy z pod budki z piwem :P Oni mogli by tutaj nie stać z tym piwem jak by tylko chcieli tylko że kumple stoją to oni tez muszą :P wiadomo kogo tam pozna a ja czuję sie zagrożona." i do tego PIęKNE LOVE STORY :)

"Regres" --->> nie udzielaj sie bo jesteś kopnięta nie potrzebuje twoich wpisów malo znasz życie i jestes jakaś chora

Gość no no no tak
najciemniej jest ponoć pod latarnią, może hasłem jest twoje imię ? Jak złamać, to ja nie mam pojęcia, z trudnością posługuję się myszką ;)

Bierzcie wszystko obustronnie skoro on sprawdza ja też powinnam. Gdyby nie to że znakąm hasło do tej pory to wielu rzeczy bym nie wiedziala. Mój chłopak jest taki że mając profil tak jak i ja nie wstawi sobie zdjecia z4e mną. Wkurza mnie to bo odczuwam to tak jakby nie chciał żeby ktoś z odwiedzajacych nowych osób kto mnie nie zna wiedzial ze jest zajęty prze inną....:((

malo znasz życie i jestes jakaś chora" zaczekaj tylko otworzę NK :D

nie założył innego portalu bo o tym akurat mi mówi tym barziej chwilowo od pewnego czasu nie mamy kompa wiec on odwiedza swoje profile jak ma okazje u kumpla czy tp ja natomiast sprawdzałam sobie będąc w pracy

Zgadzam się z wypowiedzią Brum z godz. 9:16 Ja się zgadzam ze wszystkimi wypowiedziami Brum, a im bardziej abstarkcyjne, tym moje poparcie silniejsze. Witaj Brum, jak Jagna dobra i czysta.