Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25laaaatkaa

Jak wygladzic zmarszczke miedzy oczami ?

Polecane posty

Gość 25laaaatkaa

zrobila mi sie brzydka zmarszczka miedzy oczami u nasady nosa chyba od marszczenia i mrozenia oczu, strasznie to wygląda :( mam 25 lat i chyba pora zaczac uzywac jakis kremow ale kompletnie sie na tym nie znam :(

Gość krolowa swiata i wrzechswiata
zacznij uzywac kremu na zmarszczki,poczytaj co i jak w necie, zalezyjaki masz typ cery, wsmarowujac ten krem rob automasaz 2 razy dziennie, na zmarszcze "n\marszczacej brwi" polega on na wykonywaniu rychow na zewnatrz, czyli naprzemiennie palcami robisz od srodka zmarszczki ku brwiom.

Gość profilaktyk_zmarszczek
Powyżej 25 lat trzeba stosować pielęgnację twarzy mająca za zadanie profilaktykę zmarszczek mimicznych. Jest fajna seria stworzona właśnie do tego celu profilaktyka zmarszczek mimicznych 25+. Można spróbować.

Gość late
Najlepiej zastosowac botox , ta zmarszczka powstaje w skutek osłabiajacych się mieśni i ścięgien i niestety żadne kremy tu nie pomogą.

A gówno prawda, że tak sie brzydko wyrazę. Kremy przeciwzmarszczkowe wcale zmarszczek nie likwidują. Trzeba po prostu zaakceptować. To norlmale, ze się starzejemy - niektóre dostaja zmarszczki w wieku lat 20-tu, a niektóre dopiero w wieku lat 40-tu. Mamy to zapisane w genach i juz.

Gość wredna 828282
Podobno wredni ludzie maja takie zmarszki....Ja niestety tez ja posiadam:(A mam tylko 28 lat:(

Gość 25laaaatkaa
ja mam bardziej od tego ze powinnam non stop nosic okulary, a nosze tylko do czytanai czyli jak wychodze na dwór to nie zakladam i wtedy mróże oczy i zauwazylam ze wlasnie ta zmarcha paskudna robi sie od mróżenia :( nie wiem co moge zrobic, moze jakies domowe sposoby zeby ujedrnic skore wokol oczu ? kostki lodu? wit A w kremie ? boje sie starzenia sie:(