Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oświećcie mnie

Kiedy twarz jest bardzo kobieca ??

Polecane posty

Gość oświećcie mnie

wg Waszej opinii oczywiście, jakie cechy ma taka twarz?

Gość wikiiona
gdy ma w ustach konskie nasienie

Gość wierzaca, doswiadczajaca
zgadzam sie z rzata malgo, tez mam taki typ, a tak podajac konkretny przyklad jak dla mnie bardzo kobiece twarze mialy np Marilyn Monroe,Bridget Bordot czy jak jej tam na nazwisko-chyba przekrecilam kto jeszcze hm...

Gość hm hmm.
niektórzy uważają, że wtedy, kiedy ma ostrzejsze rysy z wysokimi kośćmi policzkowymi... to jak to jest? może jakieś przykłady?

Gość hm hmm.
a co takiego podoba Ci się w twarzy Charlize? co w niej uważasz za takie kobiece

Gość gdy kobieta ma pełne usta

Gość kiedy kobieta ma
pełne usta , duże oczy, długie rzęsy, mały nosek, owalną buzię

kiedy ma krótko mówiąc delikatne rysy twarzy. czyli dość mała głowa , subtelne , nieostre rysy, mały nos, duże oczy ,długie rzęsy , ładne usta. jak kobieta ma cechy męskie typu duza głowa, wysokie czoło ,duzy nos , małe oczy , wąskie usta to nie wygląda to dobrze

no i do tego owalny kształt twarzy . np okrągła ,albo bardzo szczupła twarz przewaznie nie jest ładna choc już częściej zdarza się to w przypadku okragłej

Gość mademoiselleeee
nie powiedziałabym że wysokie czoło jest męskie, to z reguły te wyższe czoła wyglądają lepiej u facetów jak i u kobiet, no chyba ze chodzi ci o zakola - które owszem nie są kobiece, dalej to na pewno twarz zbliżona do owalu, lub też owalno-okrągła, czyli pomiędzy owalną a okrągłą, bo całkiem okrągła jest dziecinna, a z kolei podłużna (czyli 'końska') jest strasznie męska i wiele kobiet, które ją posiadają przypominają mężczyzn z twarzy, następnie to mały lub średni nos, ale też nie za mały, bo takie bardzo małe i płaskie noski (np. takie jak u niektórych azjatek) wyglądają brzydko i jak u małego dziecka, jeśli chodzi o oczy to migdałowe- czyli takie średnie, w sam raz lub duże (ale nie tak duże żeby przypominały denka od butelek i/ lub wyłupiaste), niekobiece są też długie, ostre podbródki, wysunięta szczęka lub tzw. 'końska' szczęka z długimi zębami, i nie kierowałam tu się swoją opinią tylko tym co jest raczej ogólnie przyjęte w kwestii kobiecości/męskości twarzy

No tak się przyjęło ,że u kobiet czoło powinno być niskie ( ale też nie przesadnie) .. ale jeśli ogólnie kobieta ma ładne rysy to ta wada nie jest aż tak duża

Gość mademoiselleeee
ah i jeśli chodzi o kości policzkowe, to z tym różnie, choć wydaje mi się, ze to kiedyś za 'kobiece' uznawano okrągle policzki, natomiast w dzisiejszych czasach preferuje się podkreślone kości policzkowe - mi też to drugie się podoba bardziej, z tym, ze lekko podkreślone, nie za mocno

tzn oczywiście nic z tych cech co wymieniłam nie powinno być przesadne ;)ani wieeelkie oczy ,ani nos strasznie mały itd. ale generalnie takie cechy uchodzą za ładne

a owalna twarz nie jest końska powiedziałabym ,zę raczej pociągła, trójkątna taka jest. owalna twarz jest idealna

Gość amber___
niskie czoła są brzydkie, kobiety, których twarze uznaje się za idealne z reguły mają je wyższe(ewentualnie średnie), w szczególności za piękności uchodzą: angelina, lima, alba, i wszystkie mają wysokie

: angelina, lima, alba, i wszystkie mają wysokie powiedziałabym ,że wręcz przeciwnie szczególnie lima i alba

tzn chodzi mi o to ,że moim zdaniem mają niskie czoła nie wysokie

akurat takie ujecie niekorzystne gdzie ma głowe do góry zadartą ,ale wpisz sobie w wyszukiwarke i się przyjrzyj to na pewno nie ma wysokiego czoła . a zresztą sprzeczamy sie o pierdoły teraz :p

Gość amber___
ahhh no to problem w tym, ze dla mnie wysokie jest to co dla ciebie niskie, ale chodzi nam o to samo :P piszac 'niskie' mam na myśli takie np. http://img73.imageshack.us/i/35536tu0.jpg/ to właśnie uważam za brzydkie

no to jest bardzo niskie i faktycznie nie ładne(zreszta cała dziewczyna nie jest ładna na tym zdjęciu) tak jak czoło cichopek . ale takie jak ma np własnie alba jest ok

Gość gffghjhjhhjh
inaja ty tez na pewno ejstes brzydka, nie martw sie. alba moze i ladna ale szczekę ma męską ;)

mówiąc choroby miałam oczywiście na myśli upośledzenia i wady genetyczne, a nie emocjonalne problemy* :P