Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oświećcie mnie

Kiedy twarz jest bardzo kobieca ??

Polecane posty

Gość ladaco
twarz jest kobieca gdy znajduje sie na niej nasienie :/

nie wiem dla mnie idelane czoło to takie jak ma własnie charlize Theron , alba , monica belluci czyli czoła nie wysokie <stopka></stopka>

Gość mikkkaaa
ja mam okrągło kwadratową twarz mocno zarysowane kości policzkowe , duże niewyłupiaste oczy , średni nos , pełne usta , czoło w normie i mam idealne brwi :D moim ideałem piękna jest Angelina Jolie wszytko jest w niej idealne nawet ta żyłka na czole :)

o, nie. z ążeliną się nie zgodzę. już się z kimś na forum o to spierałam. nie, nie i jeszcze raz nie. to zdecydowanie nie mój typ.:O

Ja mam twarz owalną o delikatnych rysach, duże oczy, pełne usta. Ale niestety włosy mam bardzo gęste i falowane i nie za bardzo mogę nosić rozpuszczone-chyba, że nie ma wiatru. Bo jak zawieje i włosy opadną mi na twarz to nie zbyt dobrze to wygląda

czasem zazdroszczę kobietom o okrągłej i pełnej buzi, że spokojnie mogą chodzić w rozpuszczonych włosach i nie martwić się, że trochę twarzy im zasłonią

a ja mam duży nos, duże ząbki, wysokie czoło i wcale a wcale nie wyglądam jak chłop!!! w każdym razie nie narzekam:):)heh:)

Gość mikkkaaa
Fox miała 2473491834 operacji plastycznych wiec nie bede oceniać umiejętności chirurga plastycznego :d A Angelina jest piękne koniec kropka i nikt nie zmieni mojego zdania

Gość ladaco
charlize jest najladniejsza

dla mnie Alba, Charlize , penelope Cruz , Monica belluci, adrianna lima mają nie wysokie czoła jeśli nie niskie( ale wybrałyście ujęcia gdzie rzeczywiscie mogły sie wydawać wysokie). wysokie to ma Sarah Jessica Parker np. a przesadnie niskie np Cichopek lub ta pani której dal ktoś zdjęcie. Ogólnie rzecz biorąc to niższe ( nie bardzo niskie) lub srednie czoła uważane są za ładne nawet istnieja operacje zmniejszenia czoła bo wysokie jest cechą raczej męską

Bo wystarczy się tym gwiazdom przyjrzeć na innych zdjęciach z wyszukiwarki. albo Megan Fox.. no ona to na pewno wysokiego nie ma. a wogóle w tarzy bardzo wazne są proporcje czoło powinno zajmować ok 1/3 całej twarzy. ja nie mam ani wysokiego ,ani niskiego takie srednie ,ale uważam ,że troszkę nizsze niż norma są bardziej atrakcyjne u kobiet tak jak mniejsze podbródki

Gość im your girl.
a ja mam twarz owalną lecz troche zbyt pełne policzki ;/ gdyby były trochę szczuplejsze byłoby lepiej... oczy srednie, ale gdy zrobię makijaż można powiedzieć ze sa duze. Nosek sredni myślę ze taki w sam raz, odrobinkę zadarty. Usta średnie. A czoło mysle ze mam idealne, wni za wysokie ani niskie...

Gość hgress
Megan to przeciwienstwo Charlize . OBie maja to cos w sobie czyli charyzme . Megan jest sexy, ale brakuje jej urody , a Charlize jest piękna, ale brakuje jej seksapilu Megan .

Gość hgress
OBie maja to cos w sobie czyli charyzme . Megan jest sexy, ale brakuje jej urody , a Charlize jest piękna, ale brakuje jej seksapilu ktory ma Megan .

a u mnie jest tak : z owalu twarzy jestem zadowolona bo mam lekko podkreślone kości policzkowe czoło średnie oczy mam nawet duże ,ale lekko skośne i średnio mi się to jak dotąd podobało ,ale ostatnio nawet to polubiłam nos mam raczej mały i lekko zadarty a usta mam srednie nie waskie nie jak u angeliny ,ale podoba mi się ich kształt

potrafię nawet umalowac tak usta żeby wydawały się bardzo pełne ,ale do mojej twarzy średnio pasują ;)

Gość hgress
a usta mam srednie nie waskie nie jak u angeliny A Angelina niestety wyglada juz staro i dojrzale . Ale za to dostojnie i szlachetnie .

wogóle to myślę ,że każda kobieta powinna sie zdecydować co mocniej podkreślac oczy czy usta. np angelina ma ładne oczy ,ale bardziej podkreśla usta. Monica belluci bardziej oczy z kolei i nie ma ust aż takich jak angelina choć są ładne . a pamela anderson podkreśla i oczy i usta np i nie wyglada to za dobrze moim zdaniem

Gość im your girl.
a co myślicie o brwiach? Kiedys podobaly mi się wsykubane, cienkie brwi... a teraz lubię takie grubsze i dluzsze, ale nie do przesady i ładnie ulozone np. takie jakie ma Megan Fox.

nekromanta czasem zazdroszczę kobietom o okrągłej i pełnej buzi, że spokojnie mogą chodzić w rozpuszczonych włosach i nie martwić się, że trochę twarzy im zasłonią - ja tam nawet wole jak mi wloscy moj ryj okropny zaslaniaja !

Gość jeżu
Kobieca twarz jest wtedy, kiedy z włosami na jeża i bez makijażu ciągle wyglądasz jak kobieta.

Gość jeżu
vide: Natalie Portman

Gość pioooooop
Według waszego opisu jestem strasznie nie kobieca :P Mam dużą głowe, duży nos, wąstkie usta, oczy.. trudno powiedzieć.. ale jeśli mam być szczera to na powodzenie nie nażekam.. nie jestem miss świata ale nie wyglądam jak facet :P