Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brukselka*

Od dzisiaj w domu DYSCYPLINKA !!!

Polecane posty

Gość Brukselka*

Jestem mama 3 malych dzieci. Jedno z nich ma 3 i pol roku. Sprawia olbrzymie problemy wychowawcze. W ogole sie nie slucha, jest uparte, zlosliwe... Nigdy nie chcialam krzyczec, stosowac kar ani grozb. Dzieci wychowujemy w milosci, duzo rozmawiamy, przytulamy, jestesmy cali dla nich. Mimo to wspomniany maluch jest potwornie niegrzeczny. Postawilam mu wiec konkretne granice, zagrozilam tym i owym i na razie jest pokorniutki.

witaj ja też myślałam że mój syn jest nie grzeczny bo nie suchał i krzyczał okazało się że gorzej słyszy na jedno ucho i dlatego te problemy w pażdzierniku czeka nas zabiek

Gość u mnie dyscyplina jest od
początku i pewnie dlatego mój 3,5 latek jest całkiem fajnym dzieciakiem. Oczywiście nie stawiam ich po kątach bez powodu, ale wiedzą na ile mogą sobie pozwolić, a co absolutnie nie może się wydarzyć i jeśli się wydarza to kara murowana.

Gość aganjhkjhkjhjhmnj
Moj syn ma tez 3.5 roku i tez jest okropny. Sa dni, ze szalu dostaje. Nic sie nie slucha, ucieka, nie chce jesc, ehhhh I to nie jest brak dyscypliny czy uwagi. Ponoc to ten wiek. Mimio, ze mam jeszcze corke poswiecam synowi duzo czasu, rozmawiam, ale to nie na dlugo skutkuje. Pozdrawiam

Gość jak majtki nie były niebieskie
ze mam jeszcze corke poswiecam synowi duzo czasu, :O

Gość ona jest denerwująca
i jak zwykle na każdym topiku porzeczka jagoda czy jak jej tam z tymi debilnymi tekstami oczywiście... masakra ta kobieta nie ma nic innego do roboty. kobito twojego meza widze na ulicy i wpsolczuje mu takiej glupiej zony