Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plusminus

Jakie są plusy i minusy romasu młodej ze starszym...

Polecane posty

Gość plusminus

Ona 20 lat, niedoświadczona w każdej dziedzinie zycia. On 40 lat. Jakie są plusy i minusy takiego układu?

Gość kobietusia
Same plusy :) Pod warunkiem ze nie jest zonaty...

Gość plusminus
Jest żonaty.. Wiem, że nie raz już ją zdradził.

Gość kobietusia
jedyny minus to wyrzuty sumienia, z doswiadczenia powiem

Gość plusminus
Kobietusia Napisz jak to u Ciebie wyglądało.

Przeleci cię na wszystkie możliwe sposoby i wyrzuci na smieci. A za 20 lat sama będziesz patrzeć z nienawiścią na młode dziewczyny i obsesyjnie obawiać się zdrady ze strony własnego faceta.

Gość 20 lata różnicy
minusy: 1. że nagle z Tobą zerwie kontakt, bo poznał kogoś innego (tak było w moim przypadku) 2. ma większe doświadczenie i może to "wykorzystać" przeciwko Tobie 3. będzie kierował tak Waszą znajmością, że w końcu nie poznasz jego znajomych ( którzy i tak nie wiedzą o Twoim istnieniu) 4. zależy czego oczekujesz od tej znajomości.. dzieci małżństwo - to raczej nie wchodzi w grę plusy: 1. starsi faceci są baaardziej namiętni, i w łóżku są niesamwici (doświadczenie czyni mistrza) 2. facet wie czego chce od życia, nie ma humorów 3. czasami rozpieszcza swoją dziewczynę 4. nie zależy mu na dużych piersiach długich blond włosach (haha) ale zapach Twojej skóry, uśmiech i młodość - masz przewagę 5. czujesz sie przy nim bezpieczna !!! 6. ach wróciły wspomnienia ...

plusy są takie ze on wprowadzi ją we wspaniały świat sexu jakiego do tej pory nie zaznała...będzie sie czuła przy nim jak królewna, bo tacy faceci super traktuja takie kobiety... a minusy...ona wreszcie pozna mlodszego, z nm bedzie miała wiecej wspólnych tematów, nie bedzie sie wstydziła z nim pokazac publicznie, tak jak z poprzednikiem, i przez całe zycie bedzie tesknila za tamtym sexem...

Gość kobietusia
Bardzo smieszne, jestem normalnie w szoku bo tez mam 20 lat a on 40 :o

Gość kobietusia
Jesli nie jest jeszcze za pozno to sie w to nie pakuj, niby jest wspaniale ale sumienie dręczy, ze robisz swinstwo drugiej kobiecie

Gość 20 lata różnicy
:) to nie żart ! u mnie 20 lat różnicy - było- bo się skończyło ! ale skoro on jest zajęty to nie buduj swojego szczęścia na czyimś nieszcześciu !!!!!!!!!!!!!!

dokładnie!!!! przez jakis czas jest wspaniale...ale wyrzuty sumienia później żyć nie dają... i ciągle się teskni za tym sexem...:(

Gość kobietusia
ale nic nie bede sugerowac bo sama to ciągne

Gość kobietusia
naprawde jestem w szoku bo jeszcze nie spotkalam sie zeby ktos mial podobna historie do mojej a co dopiero taka sama...

Gość plusminus
Tak jak już wspominałam... Nie byłabym pierwsza z którą zdradza żonę.. Na nic więcej nie liczę oprócz romansu.. Tylko zastanawiam się jak to wpłynie na moje życie.

Gość 20 lata różnicy
tak jak piszą tutaj inne kobiety ! będziesz myślami wracała do tamtego seksu !!! :)

Gość kobietusia
starsi sa bardziej męscy dojrzali i wiedza czego chca a nie jakies pitu pitu. ja tez chcialam tylko romansu ale strasznie sie zakochalam i nie raz przez niego ryczalam

Gość kobietusia
nooo sex... ach to jest to :)

Gość tak najgosze jest
jak napisala Campini tesknienie za tamtym seksem, szczegolnie potem kiedy ma sie meza...

Przeleci cię na wszystkie możliwe sposoby i wyrzuci na smieci. rozumiem, że te "przeleci cię na wszystkie możliwe sposoby" to miał być plus?

to zależy od charakteru człowieka a wiek no cóż czasem 20-latek ma poukładane w głowie a 40-latek może być jak dziecko

Gość kobietusia
no i do minusow zalicze to ze stanowczo za rzadko sie spotykamy bo on nie moze, strasznie wtedy tesknie...

Gość 20 lata różnicy
starsi faceci wiedzą co to prawdziwy seks, namiętność... a nie techniczne podejście rówieśników , dwudziestoparolatków do seksu ...

Gość kobietusia
boze, chyba znalazlam bratnie dusze :D

ja mam 36 i nie rozumię nastolatków, dla teens to tylko szybko bez uczucia aby zaliczyć

Gość plusminus
Czyli radzicie żeby iść w to dalej? ;) Z żoną ponoć mu się nie układa.

Gość kobietusia
ale to Ty chcesz z nim na dluzej? Ja mowie sobie ze to sie zaraz skonczy, nawet jakby sie rozwiodl to bym nie chciala... poczucie ze sie przyczynilo do rozpadu rodziny...

Gość kobietusia
Aha i dla mnie napewno nie zeby tylko zaliczyc.