Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewna Ciekawska Pani

Matki, żony i córki, jakimi ojcami są skorpiony? Jaki macie doświadczenia?

Polecane posty

Jakie macie z nimi doświadczenia i jakie są wasze obserwacje? Czy tacy panowie są fajnymi, wyluzowanymi ojcami czy raczej surowymi? Czy troszczą się i opiekują dziećmi, czy raczej uważają to za babski obowiązek? Jak było/jest u was w domach?

Gość loza100
witam my z mężem jesteśmy skorpiony i muszę przyznać że są to zodiaki bardzo kochliwe i wiążące się ale z równo uparte i zawzięte i dla tedo nie raz mamy problem , ojcem jest ok

Gość antypatologia
skorpiony sa okropne, zawziete, ale mysle, ze dla swojej rodziny zrobia wszystko.

Proszę napiszcie więcej! :)

Gość lelouche vi britania
Ja i moj tez ejstesmy skorpiony, dzieci jeszcze nie mamy, ale on sie nie moze doczekac. duzo o tym rozmawialismy, wyglada na to, ze bedzie raczej surowym i wymagajacym ojcem, ale kochajacym. Znam niestety jednego ojca skorpiona, ojca mojej kolezanki, ktory jest po prostu beznadziejny i jako ojciec i jako maz.

moj maz jest skorpionem i wszystkie kolezanki zazdroszcza mi takiego meza, jest opiekunczy, troskliwy i cudowny ojciec dla naszego synka, zdarzaja sie kłótnie, ale potrafimy sie dogadac.

Gość z tego co pamiętam
znak zodiaku nie ma znaczenia. Znam skorpiony zaborcze i łagodne. Z kolei raki niby są takie rodzinne, a mój brat był beznadziejnym mężem i ojcem mój jest uparty, konsekwentny, wymagający, surowy czyli wszystkie cechy skorpiona, ale kocha nad życie i odda wszystko dla rodziny. Dla mnie połączenie tych cech jest idealne

No chyba jednak coś w tym jest, bo opisałaś książkowego. ;) Czy Ktoś zechce jeszcze bardziej rozwinąć, którąś z waszych poprzednich krótkich wypowiedzi? :) Ładnie proszę.

Gość tez chetnie poczytam
dawac dawac mile panie :)

Gość screfrvt
co ma piernik do wiatraka??

Gość mąkę ;)
Kto jeszcze coś napisze?

Gość marla farella
Moj jest skorpionem, cale szczescie za niego nie wyszlam i nie wyjde, jest okropny, porzucil mnie w ciazy i wmawial, ze go wrobilam, jest niekonsekwentny, raz tak raz owak, humorzasty, jedno co moge powiedziec to to, ze nie zdradza (ale jakby mu kto wszedl sam do lozka, to kto wie?), ale jest zawziety, slowa "przepraszam" nie uznaje, brak mu ogolnie szacunku do ludzi. Cale szczescie nie zaleze od niego wcale. A ojcem jest jak na siebie nienajgorszym, jak juz dziecko jest na swiecie, to szuka jak najbardziej kontaktu, a i dzieki mojej NIE zawzietej postawie nawet ze mna jest w dobrych stosunkach i sugeruje, zebysmy znow byli para. To raczej nie wchodzi w gre. Pokazal brak jaj raz, pokaze i przy innych okazjach. Jesli za chodzi o dziewczyny skorpiony to mam pare naprawde bliskich przyjaciolek spod tego znaku i sa naprawde kochane.

To jakim facet będzie ojcem lub kobieta matką nie zależy od znaku zodiaku ;) . Tylko i wyłącznie od tego jak został wychowany i jakie miał wzorce w domu :) Mój mąż skorpion. Dla obcych z natury małomówny a wśród znajomych gaduła, wrażliwy i nie wstydzi się łez,a jednocześnie twardy,pracowity,sumienny i punktualny. Jakim jest ojcem? Mój syn nie mógł lepiej trafić :D Od pierwszych dni życia dziecka karmił,przewijał,usypiał,chodził na spacery - wszystko robił sam od siebie,nie musiałam prosić ,mówić.Uważał to za swój obowiązek ale i przyjemność.Dziecko podrosło i pierwsze po powrocie z pracy chce się dowiedzieć jak wyglądał jego dzień.Kiedy odocznie,zje to idzie na plac zabaw lub bawią się w domu,razem wychodzą na spacery,czyta bajki,kąpie. Opiekuję się dzieckiem niczym lwica ,swoimi małymi.

Gość khiuhkhkhkjk27
no coz, ja i brat mielismy takie same wzorce..wychowywalismy sie w jednym domu;) ja i on to przeciwnosci, on jest skapy, uwielbia pieniadze, markowe, bardzo drogie ubrania, pamietam w podstawowce , nascie lat temu, musial miec spodnie tylko levisa albo wrnglera, koszulki lacoste, i markowe buty..ma 26 lat i do tej pory nie ma dziewczyny, mimo ze je przyciaga do siebie jak lep.. jakims cudem..twierdzi ze aby miec kobiete musi go byc na nia stac, a w chwili obecnej on woli wlasne przejmnosci nize wydawanie kasy na kogos, jest chytry, ale potrafi tez byc bardzo dobry i opiekunczy, jest spokojny, wrecz flegmatyczny, ale jak sie wkurzy to lepiej spieprzac:D

Gość Oj tak piszecie, ze to niby
nic nie znaczy kto jest spod jakiego znaku, ale jestem w szoku ze to co tu wypisujecie brzmi jak slowo w slowo definicja skorpiona!!! :D Czyli cos w tym jednak jest!!!

za szybko mi sie wyslalo -rowniez uwazam ze znak zodiaku nie ma nic do tego jak ktos bedzie zajmowal sie swoim dzieckiem