Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bakoma bakoma

Po czym rozpoznać że facetowi zależy na tobie a nie na kontakcie fizycznym?

Polecane posty

Gość bakoma bakoma

Oczywiście pod słowem kontakt fizyczny nie mam na myśli tylko seksu.

Gość Tak bardzo niecierpliwaa Ona
no wlasnie??

Po tym, że jak się z tobą prześpi, wciąż będzie o ciebie zabiegał. Ale, żeby mu to umożliwić, dziewczyna po seksie nie może zmieniać swojego zachowania od razu na zachowanie żony.

Gość facetjajaj:D
Głupie :D jak upewnić się? patrz na to co robi....nie to, że odstawia szope jakąś itp...nigdy nie wierz w to co mówi...patrz na to co robi !! w małych rzeczach, w rzeczach wymagajacych wysiłku, czasu, pracy....:)

facetowi zawsze zależy na kontakcie fizycznym :D czasami tylko na nim, niekiedy na czymś jeszcze :) jeśli po iluś tam spotkaniach facet jest oziębły to oznacza prawiczka lub geja :classic_cool:

No wlasnie zrobilam taki bmad ze sie przespalam z nim i wiem ze to bylo ciut za wczesnie.Bo moglismy poczekac troszke no ale coz..A czy zabiega? Ciezko stwierdzic okaze sie za tydzien jak wroce do mojego miasta.Bo internet mi bardzo w tym nie pomoze...:(

Gość facetjajaj:D
Mądre, mądre :D a i tak żadna tego nie usłucha :) bo przecież chemia, motylki, i zawsze myślicie, ze facet tak samo...a facet szcególnie ten, ktory sobą nic nie rerezentuje jest zazwyczaj dobrym aktorem-zwierciadłem, manipulotorem i szują, ktoa wykorzystuje przeciw wam wasze własne emocje...osiąga cel..i tyle go widzicie.

Ale po tym jak sie z nim przespalam wydaje mi sie ze jakos uciesnily sie nasze kontakty.Bardziej zabiega o mnie niz przed tym.Chociazjakies 5 dni od naszego wybryku sie niezbyt odzywal wiec ja tez olalalam.A tu nagle sam napisal ze nie chce zbey to jakos zmienilo nasze stosunki!!

pomóżcie mi. spodobał mi się chłopak. raz został u mnie na noc, oglądaliśmy filmy zaczęliśmy się całować. Gdy sprawy posunęły się za daleko, powiedziałam, że nie potrafię tego zrobić z osobą, z którą nie jestem związana (i emocjonalnie i w praktyce). postaram się go traktować teraz jako kumpla. czy możliwe, że w przyszłości będziemy razem?

Dziwni sa ci faceci, nie potrafie tego zrozumiec.Najgorsze ze on gdzies wychodzi a ja juz wyobrazam sobie ze lezie do jakiejs.Nie ma mnie miesiac i nie wiem co tam robi.Zazdrosna jestem o faceta z ktorym nawet nie jestem i nie wiem czy bede wogole kiedykolwiek, a tak bym chciala:(