Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje się okłaman:(

Facet mnie oszukał:( Czy ma znim zerwać?

Polecane posty

ap:O

Gość Pewne, ze nie chca rady
a jak przeczytasz, ze doktorant to nie facet (np. za 5 lat jesli by byla taka nagonka) i wszyscy by tak pisali to znienawidzisz swojego faceta? Sama nie wiesz czego chcesz glupia Ty.

Gość kafeteryjny kafeterianin
powinnaś z nim zerwać.zrobisz mu przysługe,bo chyba sobie nie zdaje sprawy z jak tępą dziewczyną sie związał... http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

ja bym go nie żucała on poprostu chciał ci zaimponować ze taki z natury piekny...:) faceci kłamia szczególnie na początku związku by spodobac sie kobiecie ale wiem ze to boli bo mój tez na początku kłamał....jestem z nim 3 lata tez mnie czasem cos okłamnie ale tylko po to bym nie wszczynała kłótni...itd ...ale jesli ci nie odpowiada ze chodzi do solarium to zerwij..mi tez sie nie podoba jak facet tam chodzi bo nie kojarzy mi sie zbyt dobrze ze jakis laluś czy jakos tak...chyba ze sie już w nim zakochałaś to innna sprawa....

Gość zapraszam na wróżby e-mail
Zapraszam na wróżby e-mail zadajesz maksymalnie 20pytań możliwość także porad gdy jesteś na rozstaju i musisz wybrać odpłatne 5zł symboliczne anna_anielaa65@o2.pl

hah, ale się usmiałam. To nie powód, żeby mu rzucać kwiatkami. Dziecinada. PO prostu powiedz, że ci przykro, że cię okłamał. Mozesz się trochę poobrażać ale bez przesady.

dziś znowu dzwoni od samego rana co robić??:(