Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieguskaaa

Takie moje małe spostrzeżenie :) odnoście kobiet z dzieckiem

Polecane posty

retro występujesz tu jako żywy dowód na zaprzeczenie komicznej teorii?

wszystkie komiczne wypowiedzi na temat matek z dziecmi- miałkie i zjadliwe- wynikają z tego że komik o swoja dzidzię od lat nie może się doprosić i czeka go poźne ojcostwo

Gość mi sie udalo
Zostawilam męża jak corka miala 2 lata,wyprowadzilam sie do innego miasta,mialam dosc facetow i nie szukalam nowego partnera.Mialam kiepska prace,mieszkalam na stancji,mialam wspaniala przyjaciolke wiec nie ptrzebowalam szukac wrazen.

" pacanie mieszkam 20 km od morza, mieszkanie kupiłam sama" :D Może w Sopocie mieszkasz? :) Wybacz, ale teraz właśnie szukam mniej więcej tej wielkości mieszkania... Więc mam pojęcie na temat cen...

Gość Pieguskaaa
z komiczne nie wchodzi sie w dyskuje :p

"wszystkie komiczne wypowiedzi na temat matek z dziecmi- miałkie i zjadliwe- wynikają z tego że komik o swoja dzidzię od lat nie może się doprosić i czeka go poźne ojcostwo" akurat nie trafiłaś, ale tłumacz tak sobie :)

akurat nie trafiłaś, ale tłumacz tak sobie to akurat jest dość proste i ciężko nie trafić

i znów powrócił :O proponuje nie wdawac się w zbędne dyskusje, bo komiczne ma to do siebie, że usiłuje być gwiazda na każdym topiku nie zauważyłam także, by kiedyś sam z siebie o czymś opowiedział, komus poradził, pogratulował...zawsze tylko kopiuje czyjąś wypowiedź, a potem podważa to co dana osoba napisała, wykłóca się, rozwala topiki...powiem tak, strasznie męcząca osoba z niego :O zaraz pewnie i u mnie zrobi "kopiju- wklej"

Gość mi sie udalo
Im bardziej odrzucalam facetow,tym wieksze mialam zainteresowanie swoją osobą. Po 2 latach mialam 3 powaznych adoratorów,jedne oświadczyny

Komiczne Nieudaczniku powiem ci tak. 6 lat pracowałam za granica i kupiłam sobie mieszkanie w miejscowości na pomorzu. Skończyłam studia w niemczech. Mam dobra pracę i dość dobre zarobki. Nie narzekam na brak czegokolwiek. Dodatkowo mam udziełay w firmie mojego ojca z której dostaje raz w roku wynagrodzenie za udziały które pozwalaja mi kupić kawalerke w moim miasteczku. Nie chce sie tu chwalić ale chce ci uswiadomić ze sa kobiety które sobie radza duzo lepiej niz mężczyźni. I mi facet nie był potrzebny aby mnie podniesc. Ja chciałam zyć normalnie jak inne kobiety, zakochałam sie kocham i jestem kochana. I jestem szczesliwa to jest dla mnie najwazniejsze

nie Ikuś - jeszcze chcemy trochę po świecie pojeździć... Akurat te tematy mnie po prostu śmieszą... tylko się jakiś pojawia, zaraz wpada ekipa samotnych matek, które licytują się, które lepiej się ustawiła i która lepiej sobie radzi będąc samotną... i reagują ogromną agresją na każde zaprzeczenie... co od razu sugeruje, że ten ich sukces jest dość wątpliwy i ukręcony na potrzebę chwili...

Gość Supermamamamamama
czytając wstęp twojej wypowiedzi już myślałam,że każdą kobietę z dzieckiem i bagażem życiowym nazywasz patologiczną, hm.. no mam to szczęście,że ojciec mojego dziecka okazał się dupkiem i patologiem... inaczej to pewnie według ciebie ja bym reprezentowała patologię ...

nie Ikuś - jeszcze chcemy trochę po świecie pojeździć... no bo rozumiesz Ikuś, z dzieckiem się nie da... :D

O :D potwierdzeniem jest wypowiedź Belnei :D "nie zauważyłam także, by kiedyś sam z siebie o czymś opowiedział, komus poradził, pogratulował" to tylko świadczy o Tobie :P

Sopot nie jest 20 km od morza - to dla wiadomości komiczne. Nie mieszkam w sopocie tylko 20 km od morza

"no bo rozumiesz Ikuś, z dzieckiem się nie da..." Ty nie masz wyboru, bo zapewniłaś dziecku niekompletną rodzinę... my mamy, więc wolimy bez...

nie Ikuś - jeszcze chcemy trochę po świecie pojeździć... no bo rozumiesz Ikuś, z dzieckiem się nie da... oj retro akurat jestem za tym, żeby nie ciągać zbyt małych dzieci bo to bezsensu

my mamy, więc wolimy bez... pogratulować:) pojeździcie jeszcze parę lat, a potem będzie płacz bo się okaże że na dzieciaka za poźno... ale co zwiedzicie, to wasze masz rację:)

akurat jestem za tym, żeby nie ciągać zbyt małych dzieci bo to bezsensu ja swoje ciągałam i ciągam i nie wydaje mi sie żeby to było bez sensu wręcz przeciwnie

Gość Pieguskaaa
komiczne a Ty moze wejdz na tematy, które CIę interesują i z którymi masz coś wspólnego a nie na takie, które nie maja związku z Tobą ;)

"pojeździcie jeszcze parę lat, a potem będzie płacz bo się okaże że na dzieciaka za poźno" no to trudno - adoptujemy jakieś niemowle ewentualnie