Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieguskaaa

Takie moje małe spostrzeżenie :) odnoście kobiet z dzieckiem

Polecane posty

"co za pazerność no tak, warszawka...." z Krakowem Ci się pomyliło, ale rozumiem Cię, też mi ciężko spamiętać nazwę tego miasta na "K"

czyli rozumiem że jak kobieta nie była zabezpieczona hormonalnie albo wyjmowała gumę z szuflady to wychodziłeś z godnością gdyż swojego złotego penisa nie będziesz truł lateksem....:)

"czyli rozumiem że jak kobieta nie była zabezpieczona hormonalnie albo wyjmowała gumę z szuflady to wychodziłeś z godnością gdyż swojego złotego penisa nie będziesz truł lateksem..." jakaś Ty się lotna retciu zrobiłaś!! aż zaskoczony jestem

Gość perfect harmony
jak krakowskie, to centusie raczej;-)

Komiczny ale opryszczka i te sprawy. To już nawet nie o potomstwo chodzi.

Gość perfect harmony
w tej kwestii to akurat nie ma co liczyć na facetów

musiało ci w ten sposób uciec sprzed nosa duzo seksu... chyba że kobiety w warszaiwe tez tacy ograniczeni w tych sprawach jak faceci:)

Komiczny ale opryszczka i te sprawy. co tam opryszczka ważne że tarcie dobre

"Komiczny ale opryszczka i te sprawy. To już nawet nie o potomstwo chodzi" jeśli były jakieś takie mniej pewne laski, to wiadomo, że trzeba było się zabezpieczyć inaczej... ale takich starałem się nie tykać... jak widac, udało mi się uniknąć syfów wszelkich

"musiało ci w ten sposób uciec sprzed nosa duzo seksu..." akurat nie... a jeśli nawet - nie ta, to będzie nastepna

akurat nie... a jeśli nawet - nie ta, to będzie nastepna acha acha to ciekawe...:) może uświadom zonie do spowodowało że ją wybrałeś...

"może uświadom zonie do spowodowało że ją wybrałeś..." nie trafiona złośliwość... tamtych było sporo, ona jest jedna

Robiłeś sobie badanie wr i na obecność wirusa HIV?

Gość perfect harmony
niektóre bardzo ciężko wykryć, np chlamydię, na nic wtedy i badania

tamtych było sporo, ona jest jedna jasne:) tylko że dla każdego kto spojrzy z boku ona jest niestety tylko jedną z wielu... poza tym przecież jutro życie się nie kończy, prawda....? az strach pomysleć jak pewnego dnia powie: Kochanie, postanowiłam przestać się truć hormonami, teraz twoja kolej na małe niedogodności... oddam każde pieniądze tylko za to by móc zobaczyć twoją minę:)

retro wbrew pozorom kobiety też preferują hormony i to o dziwo dla własnej wygody i satysfakcji ( bo trzeba ci wiedzieć, że też czerpią przyjemność z seksu) mało która nie bierze hormonów ze względu na to, że "trują" chyba, że nie może- jak na przykład ja

owszem, preferują ale nie znam żadnej która w końcu nie chce odstawić

Gość perfect harmony
"Blokujący implant Zastosowanie tej metody wiąże się ze wszczepieniem do nasieniowodu dwóch blokad, które nie pozwalają na przepływ spermy. Umieszczenie zatyczek będzie się odbywać podczas zabiegu ze znieczuleniem. Metoda ta stanie się dostępna dopiero po 2011 roku" jakby co zawsze można zastosować, to, a póki co proponuję wstrzemięźliwość, jako 100% środek anty dla mężczyzn ;-)

ja nie znam chwilowo takiej, która chce odstawić no chyba, że zamierza zajść w ciążę

"bo trzeba ci wiedzieć, że też czerpią przyjemność" o ile mają na nią ochotę bo ponoć u niektórych jest mniejsza właśnie przez owe hormony :)

o ile mają na nią ochotę bo ponoć u niektórych jest mniejsza właśnie przez owe hormony a dla wielu przez gumki:)

Już widzę jak chłopaki walą drzwiami i oknami, żeby sobie zakorkować nasieniowód. :D

o masz a którędy wypływa nadmiar spermy? bo jeśli nie wypływa to strach pomyśleć o tym bólu jajek po jakimś czasie