Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzak Dzikiej Róży

Imię dla córeczki - EDYTA. Co sądzicie?

Polecane posty

Boze co za chore i uciażliwe babsko, chyba przechodzi przez menopauze!! glupota za glupota- czy jestes na tyle niedorozwinieta, ze nie rozumiesz, ze autorka prosi tylko o opinie postronnych osób a nie decyzje o nadaniu imienia jej corce??

Gość gość
Ja mam na imie Edyta osobiście też mi się nie podoba hehe :D

Gość Krzak Dzikiej Róży
gigi Tak, jest jeszcze Maria, to taka trzecia opcja i już żadne inne nie wchodzą w grę.

Gość glupota za glupota
Angells no to dostala opinie :P Imie jest obrzydliwe i tyle. Jak bedzie gacie sobie kupowac to tez pewnie na kafe zapyta jaki fason :D Ja wiem, ze kafeteria to forum dla matek - kretynek ale nie sadzilam ze az do tego stopnia :P

Gość zgadzam sie z Wami
o matko, Maryska to juz tragedia:O zostańcie przy Sylwii;)

Gość A ty pasożyt przestan
Oba imiona są brzydkie Może Ania albo Marysia Marta to są Ladne imiona

Gość nataszens
Marysia bardzo ładne imie

Gość nataszens
MOIM ZDANIEM MARYSIA NAJŁADNIEJSZE

Gość marysia marysia marysia.
sama mam Marysieńkę i uważam, ze to najpiękniejsze imię. Moja córcia też jak na razie jest zadowolona. Marysie są fajne :)

Gość glupota za glupota
Angellss22 Imie pozostaje na całe życie więc warto zapytac innych ludzi co o nim sądza, aby np z dziecka sie nie śmiano, lub zeby nie bylo obgadywane za plecami itd itd :D:D:D:D:D:D:D:D Nooo, teraz to juz padlam. Pomylalam sie, to nie jest forum dla matek-kretynek to jest forum dla matek niedorozwinietych umyslowo :D:D:D:D

Gość Krzak Dzikiej Róży
OK, dziękuję za konstruktywne wypowiedzi.

Gość glupota za glupota
Angellss22 no moglabym kwestionowac kto jest tu pie**olniety i nie mile widziany :] :D:D:D:D:D:D Uwazasz, ze kierowanie sie WLASNYM gustem to oznaka bycia, jak sie wyrazilas "pierdolnietym"? :O Slownictwo naprawde godne matki masz :P

Gość Krzak Dzikiej Róży
Widać nie można swobodnie wymienić poglądów przez takie zjadliwe istoty jak glupota za glupota :/

Gość Krzak Dzikiej Róży
Niemniej, reszcie dziękuję.

Gość glupota za glupota
[zgłoś do usunięcia]Angellss22 Twoje wszystkie interpretacje są z d**y wzięte Moja opinia na temat twojego chamstwa i wulgarnosci wzieta jest z twoich postow :D

moja siostra jest Edyta :-) piekne i rzadkie imie malo znamy ososb z tym imieneim polecam :-)

Gość ja dam kilka propozycji
Z Twoich najbardziej podoba mi się Sylwia. Ładnymi i nieoklepanymi imionami dla córeczki są też: Małgosia, Martyna, Emilia.

Gość Popellina
Mnie sie podoba Edyta. Nie jakiś tam szał, ale całkiem fajne imię. Ma miłe zdrobnienia - Edzia, Edka Sylwia mi sie w ogóle nie podoba

Gość Popellina
a tak w ogóle - co , spytac nie można? Jej sie podoba jedno, mężowi drugie, a ona jest ciekawa, jak to imie jest odbierane przez ogół.

Gość Popellina
angellss - dlaczego myslisz, że dziecku sie nie bedzie podobało imie Edyta? Bo co, bo tobie sie nie podoba? Ja na przykład jestem zdania, że nie bedzie mu sie podobało Emilia, bo jak dla mnie to imie jest przewstrętne

Gość luska.s
A co w tym dziwnego, że autorka chce zapytać innych o zdanie? Czasem warto wysłuchać argumentów innych, a jak nie chcecie doradzić to po co wchodzicie na to forum?? Osobiście te imiona mnie nie zachwycają, ale przynajmniej nie kolejna Julka, Zuzia itp. Edytę znam jedną i nikt nie zwraca się do niej Edzia. Wystarczy raz zwrócić uwagę i koniec tematu. Marysie odrzuciłabym. Wybierałabym pomiędzy Edytą, a Sylwią. Ciężko mi zdecydować, bo oba imiona podobają mi się tak samo, wybrałabym chyba Sylwię.

Gość antonina_18
justyna ślicznie no i mało kto tak nazywa, ma fajne zdrobnienia, sylwia paskudnie, edya już lepiej

Gość Popellina
A imię, co do którego można miec podejrzenie, że bedzie wysmiewane, to raczej nie Edyta. Mozna przypuszczac, ze wyśmiewano by imię Klotylda, Hermenegilda, Alfons, ale nie zwykle imię z kalendarza, proste, nieprzekombinowane. Wiadomo, że jednemu imie sie bedzie podobało, drugiemu nie. W końcu ludzie swoim dzieciom nadaja imiona, które uwazają za ładne, nikt nie nadaje imion, które uwaza za wstrętne. A odbiór jest różny - jedni powiedzą "ale fajne imię", inni powiedzą "ot takie sobie", a jeszcze inni "co to w ogóle jest". I OK, jeszcze sie taki nie urodzil, co by wszystkim dogodził. Wazne, żeby rodzice się dogadali. Osobiscie jestem zdania, ze w sprawie imienia matka ma 51% głosow :P W końcu coś jej się należy za te 9 miesięcy

Gość Popellina
A Maria tez mi sie podoba.