Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antankaa

BĘDĘ MAMĄ ?????

Polecane posty

Gość Antankaa

Podejzewam, ze jestem w ciazy,stosunek byl do konca we mnie w dni plodne... czytalam, ze wele dziewczyn czulo sie tak samo jak na @ bolacy brzuch, piersi itp. Ja wlasnie zawsze mam okropne bole podczas @, zaczynaja sie juz na tydzien przed... a w tym cyklu NIC w ogole mnie brzuch nie boli...za 2,3 dni mam dostac @ czy ktoras z was moze tak miala?? chcialam dzis zrobic test, korci mnie...ale staram sie poczekac do pn... pewnie teraz i tak wyszedlby negatywie

Ja z tydzień przed @ miałam mnóstwo śluzu białego, wodnistego. Jak poleciało to biegłam do toalety bo byłam pewna, że to @. I tylko tyle, żadnych innych objawów (oczywiście do czasu ;) )

Gość lkdd
Moja koleżanka wczoraj oznajmiła mi że jest w 3 tygodniu ciąży (jak ja jej zazdroszczę:() Tyle że ona mówi że od razu inaczej się czułą, piersi jej urosły, wszystko ją bolało... Ale pewnie każdy odczuwa to inaczej.

Gość Antankaa
no wlasnie...kazda odczuwa to inaczej...mnie piersi bola zawsze po owulacji, teraz tez bola, tylko ten brzuch....NIC nie boli a zawsze bolal

Gość terefere sratypierdaty
No to nic tylko pogratulowac:P:P:P