Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takSieZastanawiam....

Czy wy nie macie pracy? i życia poza kafe?

Polecane posty

Co minuta nowy temat , czy siedza tu same dzieci i studenci ? Czy siedzicie w pracy i udajecie,ze pracujecie przegladajac forum ? :D

Gość ja już od tygodnia
nie mam pracy, a co zazdrościsz? bo myśle ze nie ma czego

Gość majdalenaa
no to zapodaj na jakim jeszcze innym forum siedzisz dziczku okrutniczku :P

Ja mam firmę razem z mężem to se mogę siedzieć ile chcę :) Dodatkowo mam małe dziecko, które właśnie śpi, to co mam robić? Dom wysprzątany - jestem pedantką, sprzątam na bierzaco, obiad gotowy, papierki w firmie uporządkowane, zamówienia złożone, siedzę tu z nudów i czytam jakie inni mają ciekawe problemy :)

Gość amber_12
hm ja jestem w pracy , szczerze mówiąc nie mam co robić :D za oknem moja ulubiona pogoda - słońce i zimy wiatr ;) patrze w komputer i zerkam za okno na tramwaje i ludzi... :D

Gość kałabaga, trtlesi
zazdroszczę firmy:) ja jestem skończonym leniem i tylko pracuje do 15:00 jako handlowiec, a siedze na kafe bo lubię czytać o tych problemach, gdyż odsuwają mnie myślami od moich. a dzisiaj mam L4 bo dostałem jakiegoś parkinsona na dziąśle, lekarze jak zdiagnozowali to uciekli z sali i przyszlki w skafandrach, jak zapytałem czy wszystko ok? To oni tak tak, te skafandy to tylko dla próbnych alarmów, bo zaraz się zaczną:) Wiec dziziaj w domciu siedze

Gość rzeczywiście pedantka
z ciebie, jak masz tyle czasu to może na bieżąco czytaj słownik ortograficzny

ja też jestem w robocie ale przeciwieństwie do niektórych na kaffe jestem tylko ok 10 min dziennie , a nie cały czas :P

Gdzie pracujecie ? :D ja mogę tylko cichaczem na chwile wejsc na neta:D

Gość heheh
Regres-ty palancie!!!!!Kto jak kto,ale ty buraku jestes tu non stop!!!!!!!!!!!!Czy to rano czy wieczor,praktycznie na kazdym topicu jest regres!!!!!!!!!!!!Masakra z toba czlowieku,ja wchodze tu z2-3 razy na tydz,po ok godzinke siedze,i ZAWSZE widze twoje beznadziejne posty fujjjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość ladaco
kafe to moja praca czego zazdrościcie:D

Gdzie pracujecie ? " w firmie :P mam taką robotę że moge korzystać ze wszystkich komunikatorów i siedziec sobie na dowolnych stronach www Mojego szefa to nie obchodzi , mam po prostu swoje zadania w firmie i z całą stanowczością je wykonuje :)

"ale przeciwieństwie do niektórych na kaffe jestem tylko ok 10 min dziennie , a nie cały czas" dzieki za wsparcie mojego podupadajacego kafe imidzu :P (dla jasnosci, Regres pisal o mnie!)

Masakra z toba czlowieku,ja wchodze tu z2-3 razy na tydz," skoro wchodzisz tutaj 2-3 razy dziennie więc skąd możesz wiedzieć że jestem tu non stop? kłamczuchu :P

Gość ladaco
koffam swoją prace

Lusia a na marginesie to dlaczego cię ostatnio tutaj tak mało ? W ciąże zaszłaś ? :P

Gość Kamelijka
ja właśnie poza pracą nie mam czasu na fora i kafeterie a w pracy co jakiś czas mogę zajrzeć:D