Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takSieZastanawiam....

Czy wy nie macie pracy? i życia poza kafe?

Polecane posty

Gość hym.25..
i jak Polska ma zostać drugą Japonią i Irlandią ?:D jak tu same lenie :D

Hehhee, to o pedantce i błędach to do mnie? Hehhe, no fakt, żeby wszyscy robili tylko tyle błędów ile robię ja to by cudnie było :) :) :) :) I nie Ty będziesz decydować o tym co mam robić i kiedy - na szczęście :) :) :) A zagwarantujesz mi, że jak przeczytam cały słownik to następnym razem napiszę "bieżąco" a nie "bierząco " ? :) Głupota. Co do firmy, to nie ma czego zazdrościć, tylko należy założyć własną :) Fakt, teraz się żyje łatwo i przyjemnie, ale mieliśmy sporo trudności przed założeniem jej. Na szczęscie już jest wszystko ok :) A co do kafe, to je siedzę tylko w godzinach południowych gdy dziecko śpi i czasem wieczorem na moment wchodzę :)

Gość ladaco
i jeszcze za przebywanie z wami mi zapłacą toż to jest Eureka:D

Gość zajhhawkaa
TakToJa a jaka firme zalozylas z mezem jeski mozna spytac

Salon i serwis skuterów, quadów i innych takich pojazdów :) Ale było cieżko bo to bo tamto, ale teraz już firma ponad rok działa i jest świetnie.

Gość zajhhawkaa
no to fajny pomysl na zalozenie takiej firmy :)

Gość ktossss
ja dostaję w pracy UNŻ na siedzenie na kafe. dzwonię do szefa rano i mówię wprost o kafe, a on rozumie, że tyle w dzisiejszych czasach dusz błądzących to i pomóc trzeba :P:P:P

zajhhawkaa - no, u nas akurat nie by,ło takiego salonu i serwisu z prawdziwego zdarzenia. A quady i skutery są teraz wybitnie modne, więc interes dobry :) A i można sobie pojeździć na fajnych sprzętach :) Tylko wiesz, u nas sezon i największy ruch jest latem, więc wakacje odpadają..... Dopiero zimą możemy sobie pozwolić na jakiś dłuższy wyjazd. No ale coś za coś :) A i duży plus tego jest taki, ze mamy firmę a obok nasz dom, więc do pracy mamy 5 metrów :)

Ja mam urlop, a reszta społeczeństwa siedzi w pracy. Pogoda jest do dupy, a mój mężczyzna tak jak inny pracuje, nie ma urlopu. Jestem całkowicie usprawiedliwiona, tydzień i wracam do pracy! :P

Gość zajhhawkaa
TakToJa :)