Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BRRRRRRRRRRREEE

Dzisiaj spotykam się z kobietą na seks.

Polecane posty

A dlaczego ma być chora na umyśle?" która normalna kobieta ( dojrzała lat 34) idzie z młokosem do łóżka po 2tygodniach znajomości internetowej ;) ? do tego z prawiczkiem który gdy ona zdejmie stanik spuści się jej po 2 sekundach na kolano ;)

Gość Hank
Dlaczego to forum przyciąga takich debili?

jej zaciekawil mnie ten watek. mam nadzieje ze po spotkaniu opiszesz nam ze szczegolami jak ono przebieglo. prosze opisz potem ;d pozdrawiam

Gość Głupie pytanie ......
Hank nie przyciągało, dopóki Ty się nie pojawiłeś :D

Aż takim żółtodziobem nie jestem :P Pisałem, że miałem już okazje, ale zawsze uciekałem od tego. Ale cycek nie zrobi na mnie aż takiego wrażenia, bo już kilka ich w życiu widziałem, kilka par ;)

Zakłopotana - jak wrócę to będzie pełna relacja :) Szczególnie jeśli się uda to będę taki szczęśliwy, że podam tu każdy szczegół. Myślę, że będę tu z powrotem jakoś po 19.

Myślę, że będę tu z powrotem jakoś po 19." o kurwa :D ja myslę że jak zaczniesz o 18.55 to na 19.00 tutaj sie w zupełności wyrobisz :D

Gość jkjk hgh
top zapisany trzymam kciuki tylko wez ..no wiesz co:) i juz usmiech na twarz ,,,poczekaj tylko Cie kopne:)

Gość jkjk hgh
Regres ,Tobie tyle schodzi:D

Gość jkjk hgh
[juz do klasy dzieci:D]

Ale przecież ja nie jadę z dziwką żeby załatwiła sprawę i cześć. Spotkamy się i będziemy też ze sobą rozmawiać. Myślę, że maksymalnie 2 godziny nasze spotkanie potrwa. A nie muszę brać... wiesz czego, bo ona jest już bezpłodna. Po ostatniej ciąży miała jakieś powikłania.

Regres, poszukaj moich kilka tematów. Musiałbym być debilem żeby sobie robić taką prowokację i to rozłożoną na tyle dni :D Wybacz, ale nie bawi mnie pisanie głupot. Piszę tu żeby się wygadać i dostać trochę otuchy :)

Gość jkjk hgh
wiem REgres w 3 aktach:D

Gość jkjk hgh
pisz poczytam sobie..

Gość ja po 40 i co z tego.
No to ta 34 latka jakas despertka jest jezli z prawiczkiem 22 letnim chce sie spotkac na seks. 22 latek jest w te klocki dobry jezeli ma juz doswidczenie w tytm.Nigdy nie umowiłabym sie z prawiczkiem,bo nawet mężczyzna ma ten 1-wszy raz przezyc z kims na kim mu zalezy.

"wieczorem jak już będzie po wszystkim będę siedział już szczęśliwy w tym samym miejscu co teraz, ale z nowym doświadczeniem" Precyzyjnie: z nowym doświadczeniem - tak. Szczęśliwy - niekoniecznie. To się okaze dopiero po dłuzszym czasie, nawet po latach. Jak polubisz seks jedynie ze straszymi, to może się okazać, że rówieśniczki albo młodsze nie sa w twoim typie :) A to oznacza tylko jedno: skazanie się na na coraz styarsze kobiety. Teraz ty jesteś sprite... Ale pamiętaj, że pragnienie nie ma szans :0 pa, pa, pa... a tak to się zaczęło... zwyczajne pa, pa, pa.. :p

Zaznaczam, że to nie jest w ogóle mój pierwszy kontakt intymny z kobietą. Mam już za sobą pieszczoty z rówieśniczkami. Jeszcze godzina z kawałkiem do wyjścia...

Gość ja to jaaaaaa
Podzieiwma za odwagę i determinację! 3mam kciuki :)

Wcześniej mnie nie widziałaś. Jakiś tydzień temu jak panikowałem i ostatecznie się nie spotkałem. Ale już dosyć tego, bo ciągle tylko boję się i rezygnuję, a właściwie nie wiem dlaczego. Więc już czas w końcu wziąć się za siebie. Staram się być bardziej odważny i determinacja faktycznie jest. Ale nie desperacja jakby co :)

Gość no to powodzenia. ;)

Gość Magritte :)
Daj znać jak było ...:)

Gość odswiezamm
jeszcze siedza zapewne :) jutro poczytamy chociaz ,znajac zycie jak przyjdzie zaraz zacznie pisac

Gość srututuxx
czegoś tu nie rozumiem, skoro nie jesteś brzydki i potrafisz rozmawiac jak człowiek, do tego miales juz jakies kontakty z rowniesniczkami to dlaczego na pierwszy raz wybierasz nieznajomą, starszą babę ? super przezycie pierwszy raz z babką z neta : OO

Gość Felek Kartofelek
Jutro się okaże, że ta babka była transwestytą, a autor w popłochy zwiał do lasu :D

Gość ktokolwieek
Takie tematy pokazuja tylko czym jestescie kobiety... 0 szacunku dla was, to przez was mlodzi chlopcy musza uciekac do tak determistycznych zachowan... zal mi was, oby was wszystkie pochlonal ogien piekielny.