Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylam prostytutka

Bylam PROSTYTUTKA i teraz zaczynam zycie od nowa

Polecane posty

Gość Wiecie co jest
Nie zaczynaj historyjki o trudny życiu, przecież to naciągana teoria z pewnością sama to wiesz.

Gość bylam prostytutka
akurat ja mialam trudno a raczej ciezko na studiach i mialam taki oto wybor: isc na zaoczne na jakis oklepany kierunek i pracowac badz wybrac wymarzone studia i samej sobie radzic. Zadna lzawa historia, po prostu chcialam skonczyc studia

Gość jaka tam z ciebie prostytutka
wiesz, bardzo często kobietę utrzymuję facet, i co od razu prostytutka???? w takim razie zwiazek malzenski to tez prostytucja, jezeli zona nie pracuje, to znaczy daje dupy za talerz zupy do tego sprzata poerze itd, wiec wyluzuj w ogole nie kumam, jak dajesz za darmo dupy, to spoko, a ja weazmiesz za to kase, to juz kurwa i dziwka eee tam!!!!1 ja mam na takie cos wyjebane, najwazniejsze zeby byl spoko czlowiek,

Gość TH is IT GK
A jaki to ciężki kierunek ?

Gość Wiecie co jest
Ja już odpadam:)

Gość bylam prostytutka
nie mam zamiaru zdradzac swojego zawodu, a kierunek taki, ktorego nie ma w trybie zaocznym

Gość tez maiłam sponsora
poznalam go kiedy miałam 18 lat on maial 45, i jestem bardzo mu wdzięczna za to co dla mnie zrobił, płacił za moje wymarzone studia, za roznego rodzaju kursy, wakację, bylismy razem ponad 5 lat on byl wyjatkowo bogaty i prawdziwy dentelmen, maial zon trojke dzieci mialam wszystkiego w dostatku, wakacje, chiuchy teraz mam dobra prace, poznalam faceta, wyszlam za maz, od bylego sponsora dostalam w slubnym prezencie 40 tys na start czy ja jestem prostytutka? a niech bedzie, nie zaluje, bardzo milo wspominam te chwile i mowie mu DZIEKUJĘ

Gość A wpada
czasem na niedzielne obiadki z rodziną?:)

Gość weszka
"Jaka tam z Ciebie prostytutka? Tylko z bylas i to jeszcze na stale. Ja bym CIe raczej nawala wyzwolona, zaradna kobieta, umiejaca wykorzystac swoje atuty. Jak chlopaka kochasz i jest dobry w lózku to juz nie wrócisz do sponsoringu raczej." Moment, chwila. Trochę racji jest, że prostytutka żadna z niej. Zwykła utrzymanka i tyle, nic więcej. I co za zaradność? Jakoś jej nie widzę. Pójście na łatwiznę, ot wszystko.

Gość tez maiłam sponsora
mozna i tak to nazwac....bez wysilku kasa w kieszeni, ale sproboj znalesc takiego faceta, zobaczymy jak ci pojdzie, heeheh, to jest tez sztuka takiego znalesc moze radzenie w zyciu to przez cale studia stanie na kasie w biedronce???

Gość bylam prostytutka
dla mnie do nie do konca latwizna, bardziej wyjscie z sytuacji. Mialam wybor studia albo nie. Wszystko mialo swoja cene, a ja wybralam cene za skonczenie studiow

Gość kinio
DO PANI KTÓRA BYŁA PROSTYTUTKĄ Witam, bardzo chciałabym się z Panią skontaktować. Czy mogłaby Pani odezwac się do mnie na mojego maila: kinia122@wp.pl. Chciałabym poznac Pani historię. Jeśli chciałaby Pani podzielic się swoimi przezyciami, na pewno chętnie porozmawiam.