Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niekonieczna

Postawię tarota!

Polecane posty

Gość zdfsgfs
do niekoniecznej- czy mogłabys do mnie napisac na maila i postawic mi karty?

Gość ania hubertówna
wrozko pominelas mnie bylam na drugiej stronie.Pytalam czy maz dostanie prace o ktora sie ubiega i ile bedziemy mieli dzieci?jakiej plci i jak wprzyszlosci bedzie wygladac nasze zycie? dziekuje ;-)

Gość do niekoniecznej
takim jak ty wydaje sie ze kupia sobie karty i juz moga innym mieszac w zyciu ,do tego trzeba urodzic sie z odpowiednimi genami czyt.korzenie

Gość betimimi
To z czyjej winy bedzie ten rozpad małazenstwa mojego meza czy mojej ? beata

Gość niedobra xyz
dziekuje ci slicznie :*

Gość zdfsgfs
do niekoniecznej- prosze,mozesz mi pomoc? podam ci maila, okay?poswiecisz mi chwilę?

magda 01 05 1975 ja tez poprosze o wróżbe co z moją pracą czy zmieni sie cos na lepsze czy bede miała drugie dziecko i jakiej płci co mnie czeka w życiu uczuciowym

do niekoniecznej - czy ty aby nie próbujesz mnie zastraszyć? żałosne. Tak się składa że wiem co robie, a tobie...do tego. Nie pouczaj mnie. Woyowniczka - małe szanse, że zadasz, ale jednak są.;) nie zostaniesz zwolniona. ania hubertówna - mąż dostanie pracę, o dziecieach nic mi nie wiadomo.

Gość ludwis
Ludwika , ile musze czekac zeby sie zakochac? kiedy znajde wymarzonego chlopaka?

Gość zdfsgfs
DO NIEKONIECZNEJ- PROSZE, POMOZ MI MOJ MAIL magdalenaa233@o2.pl

Gość do niekoniecznej
zdfst czy jakos tak słuchajcie wszyskie które tu jestescie profesjonalnie postawiony tarot musi byc '''ujety w twoja dłoń'' to ty wyjmujesz karty i swój los ,nikt kto zna sie na tym nie robi tego na odległośc tylko ,jedzie sobie po naiwności ludzi jak ktos tutaj napisał daje złudne nadzieje które mają koszmarne dla was zakończenie

Gość ania hubertówna
jak to ci wroko nie wiadomo? chcesz powiuedziec ze nie bedziemy mieli dzieci? pytalam tez co sie bedzie dzialo w naszej najblizszej przyszłości. Opowiedz troche wiecej niz tylko jedno zdanie.

Gość do niekoniecznej
to dlaczego nie zapytasz kart z kim masz do czynienia strach cie ogarnął

Gość ania hubertówna
do niekonecznej jakie skutki masz na mysli??? przeciez to za darmo jest...

Gość zdfsgfs
DO NIEKONIECZNEJ- ale zadam ci pytania które moze mozna zadac na odległosc, prosze Cię bardzo:( czy mozesz?

betimimi - z winy męża. zdfsgfs - a nie można napisać tutaj? jeżeli to konieczne to podaj. onk3 - nie widzę poprawy w pracy, dziecko będzie - chłopiec, w życiu uczuciowym - stabilizacja. ludwis - w sylwestra poznasz kogoś wyjątkowego.

Gość zdfsgfs
nie moge:( ja do tej drugiej chce ta która ma nick DO NIEKONIECZNEJ- chciałabym przez maila:(

Gość do niekoniecznej
do hubertównej w tarocie nie ma odpowiedzi ''nic mi nie wiadomo''

Kochana a czy karty wiedza kiedy w koncu uda mi sie zdac ? bo ja mam juz po tych 4 razach chec zrezygnowac I jak jeszcze we wrzesniu obleje to sie załamie Napisz kiedy mi sie uda ?

no właśnie, popieram anie hubertównę "do niekoniecznej", gdybym brała za to jakąkolwiek opłatę ludzie mieliby prawo sie burzyć, nikomu nie każę tutaj do mnie pisać, każdy ma swój rozum tak? a więc właśnie. uwierz że mam o wiele ciekawsze rzeczy do roboty niż robienie ludzi w balona.

do niekoniecznej - tak się składa że może nie być wzmianki o dzieciach w danym rozdaniu, dlatego napisałam że nic mi nie wiadomo, "znawczynio".

Woyowniczka - moja droga, napisałam że są małe szanse że zdasz, ale jednak jakieś są, ponieważ trafisz na surowego egzaminatora, mówiłam tu o tej 4 próbie którą podejmujesz.;)

Gość do niekoniecznej
zdsfg zrozum twoja ręka ,twój los rozumiesz o co chodzi ? zrobiłabym to twarza w twarz tylko wtedy tarot pokarze twój los a nie wyciagniete karty nie wiadomo czyimi palcami z jaką energia talii

Gość ellika
ela 07.08 1983 gdzie bede mieszkac po slubie? czy powinnam wziasc kredyt na dom czy lepiej nie ryzykowac?. ZOSTAŁAM POMINIETA

Gość magdalenaaaaaaa
niekonieczna pomyliłas sie, wczoraj inna wróżka napisała mi,że on cos do mnie czuje i bedziemy razem:(

Gość do niekoniecznej
pytaj kim jestem wtedy sie dowiesz

Gość do niekoniecznej
pytaj kim jestem wtedy sie dowiesz

Gość venus30
też smiem wątpić, bo zasugerowałam coś w pytaniui to mi wywróżyła, eh być może pokryło się to z kartą...

Gość zdsfg
do niekoniecznej zdsfg zrozum twoja ręka ,twój los rozumiesz o co chodzi ? zrobiłabym to twarza w twarz tylko wtedy tarot pokarze twój los a nie wyciagniete karty nie wiadomo czyimi palcami z jaką energia talii słuchaj to ja ci bede mówic np. 3 karta po lewej itp? prosze odezwiesz sie teraz na maila? mozesz?