Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niekonieczna

Postawię tarota!

Polecane posty

Gość justin.................
no kurcze i już sie nie dowiemy nic:(

Przepraszam, miałam problemy prywatne, ale już jestem.;) niedobra xyz - on jest świadomy że stoi przed podjęciem decyzji, która uwolni go od przeszłości, jednak będzie starał sie opóźniać tą sprawę, nie ponaglaj go, to może wszystko pogorszyć, zamiast przyśpieszyć. Pokaż mu co ma, a na pewno nie zechce tego stracić. Agnieszka bardzo bardzo proszę - wszystko się zmieni, ale nie staraj się zwalczać takiego stanu rzeczy pochopnie, gdyż los Ci na razie w takim działaniu sprzyjał nie będzie. Poczekaj na lepszy moment. Jesteś już komuś pisana. Alinaa -problem tkwi nie w tobie. wyczuwam presje. Leczenie nie jest konieczne. Przestań się zadręczać że nie możesz zajść w ciążę. Za bardzo się starasz. variegatas- na ślubie u bliskiej osoby. Anna 870000000000 - nie widzę dziecka, to nie znaczy że nigdy nie będziecie go mieć, ale z pewnością jeszcze nie teraz. marteczkaaaaa266- wszystko się zacznie układać, ale stopniowo, od nowego roku. kraffia - widzę zdradę, musisz być czujna w innym przypadku nie uratujesz tego. -To dla mnie ważne, - interes stanowczo się sprawdzi, moze nie z początku, ale potem będzie już pod górkę. W sprawach uczuciowych, na razie nic pożądnego.

Gość no to i ja poprosze
Sylwia - kiedy znajde prace i skoncza sie moje problemy finansowe? Z gory dziekuje :)

Gość iksowa
Oksana - kiedy wreszcie się do mnie los usmiechnie?

Gość makaronikkk
Dzień dobry i ja mam pytanie. Kiedy weźmiemy ślub? Bożena

Gość makaronikkk
prosiłabym o pani maila nie chcę się rozpisywać tak na forum a miałabym kilka ważnych pytań :( jeżeli to nie problem

malalolita - jeśli wykażesz się cierpliwością, której sprawa oczekuje, nic nie stoi na przeszkodzie długiego związku. jakajakajaka- to nie jest "ten jedyny". rafifinka - nie warto ratować tego związku, nie ma on przeszłości. W najbliższym czasie czeka cię coś o wiele lepszego. sdsdssdssds - twoja przyszłość będzie bardzo pomieszana. Będziesz często zmieniać pracę. justin......- nie marnuj dla niego czasu, zawiedzie cię znowu.

Gość magdaaalennnna
magdalena 20.01.1991 czy facet spod znaku panny który mi sie podoba cos do mnie czuje? czy jest na cos szansa? kiedy to sie rozwinie?

lejjdiss - do pięciu lat, początek jesieni. no to i ja poprosze- jeszcze w tym roku znajdziesz prace, co do problemów finansowych to dopiero z końcem wiosny wyjdziesz na zupełną prostą. iksowa - lato 2011 powinno być początkiem szczęścia i harmonii. makaronikkk- nie widzę ślubu w najbliższym czasie. magdaaalennnna - nie zawracałabym sobie nim głowy, on ma nieczystą przeszłość.

Gość katjana
Klaudia- czy w najbliższym czasie znajde swoja miłosc?

Gość pysiowatatatata
żaneta czy mój obecny chłopak to już jedyny?

Gość makaronikkk
a czy widać ślub w przeciągu 2-3 lat? dziękuję

Gość magdaaalennnna
co to znaczy ma nieczysta przeszłosc? BŁAGAM POWIEDZ CZY JEST SZANSA NA ZWIAZEK, czy ta znajomosc sie utrzyma?

katjana- tak. pysiowatatatatata -nie, będą następni. makaronikkk- prędzej 3 niż 2. magdaaalennnna- znajomość się utrzyma, szansa na związek jest, ale rozpadnie on się szybciej niż zdążysz go zdobyć z powodu przeszłości.

Gość magdaaalennnna
BŁAGAM POWIEDZ CO TO ZA PRZESZŁOŚĆ?????? Z CZYM ZWIAZANA?

Gość pysiowatatatata
a kiedy wezme slub?

Gość makaronikkk
dziękuję :) a jeszcze jedno pytanie : czy wyprowadzę się w domu rodzinnego? jak tak to czy daleko od domu?

Gość no nie wiemmmmmmmmmmm
Beata ur.27.08.2010 czy widzisz cos u mnie w milosci w najblizszzym czasie? czy dostane sie na studia poprzez liste oczekujacych?(na razie mam odmowe)

Gość Maryska_____
czy znajde wreszcie prace ???

Gość betimimi
beata czy mój mąz mnie zdradzi??

Gość Justynka Sprezynka
ur. 27.08.80 czy dostane w najblizszym czasie prace??

Gość Maryska_____
do Beaty ale ciebie to jeszcze nie ma na tym swieci???:):):):):)

ach sorry urodzilam sie 27.08.1980 Beata pomylka z ta data 2010 ;)

;)

magdaaalennnna- z kobietą. pysiowatatatatata- za 6 lat, z następnym zaraz po tym z którym jesteś teraz, zostawisz go dla innego, ale potem wrócisz i się pobierzecie. makaronikk- tak, wyprowadzisz się, do 10 km od domu.

Gość POLIIII
paulina 28.09.1986 r czy chlopak na ktorym mi zalezy w najblizszym czasie zakocha sie we mnie??

Gość gsegseg453534
Alicja 21.06.1993r jak potocza sie moje "sprawy sercowe"? Czy bede jeszcze z chłopakiem z którym zerwałam??

Gość pysiowatatatata
a kiedy i ile bede miała dzieci?

Gość metro
NIEKONIECZNA prosze cię jakbys mogła coś więcej mi powiedzieć na mój temat...poniżej to co mi powiedziałaś wcześniej: 19:22 [zgłoś do usunięcia] metro ...chcę zmienić pracę-czy mi się uda? a jak tak to czy zmienię miejsce zamieszkania? co z mężczyzną w moim życiu?? pojawi się jakiś na poważny związek? bożena 19:47 [zgłoś do usunięcia] niekonieczna metro - jak najbardziej czas na zmiany, zaufaj swojej intuicji, która wyprowadzi cię na prostą. Chwilowo nie widzę nic poważnego, raczej przelotne znajomości