Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niekonieczna

Postawię tarota!

Polecane posty

ellitka - przepraszam za pominięcie, ciężko nad wszystkim zawładnąć.;D nie ryzykuj kredytem, przynajmniej nie tak ogromnym. Odkładajcie pieniądze, z czasem uda wam się uzbierać. magdalenaaaaaaa - to że inna ci tak napisała to nie znaczy, że ja jestem w błędzie.;)

Gość do niekoniecznej
to skoro w tym rozdaniu nie było wzmianki o dzieciach dlaczego nie zadałas pytania konkretnie tego problemu dokładajac karty bo sciemniasz je tutaj wszystkie

Gość sipps
bylam na 5 stronie... czy brunet mysli o mnie powaznie?

Gość magdalenaaaaaaaa
ale nawet 2 mi wywróżyły na pozytywnie i tak samo 2 na negatywnie:) nie wiem, komu wierzyc:(

Gość weronika yyyy
Przypomnę się jeszcze raz, do trzech razy sztuka. Przypominam się bo zostałam pominięta, a bardzo zależy mi na tej wróźbie. Weronika Czy kiedykolwiek będę miała dziecko? Jesli tak to kiedy mniej wiecej? Z gory dziekuję.

Gość do niekoniecznej
zdsfg nie rozumiesz mnie to tak jakby ksiadz przyszedł poświecic ci dom przez ekran monitora to nie jest wiarygodne

Gość Łukasz25__
Łukasz 14.05.1985 Czy poznam osobę z którą stowrzę związek, czy może będę sam?

do niekoniecznej - myślisz że mam tyle czasu by rozdawać każemu po kilka razy? za szybko pytania lecą, potem jest że nie odpowiadam. weronika yyyy - przepraszam, za pominięcie. Nie będziesz miała dzieci. sipps - tak, chociaż nieumiejętnie to okazuje.

Gość do niekoniecznej
magdalenaaa dla ciebie rada zeby było wiarygodne musisz ujac karty w dłoń a tak masz 50/50 czyli zero

Gość lipcowa panna młoda
czy moje malzenstwo bedzie udane 07.08.83

Gość zdsfg
DO NIEKONIECZNEJ- ale chodzi mi o cokolwiek, jakakolwiek wskazówkę, byłabym bardzo wdzięczna, zalezy mi na tym:(

Gość do niekoniecznej
czytac poprzednia odpowiedz pani NIEKONIECZNEJ i same wyciagac wnioski

Gość magdalenaaaaa
mi wróżyła jakas diana wczoraj, ale naprawde sporo prawdy o mojej osobie powiedziała

lipcowa panna młoda- przed wami długa wspólna i szczęśliwa przyszłość. Łukasz25__ - w przeciągu dwóch lat będziesz sam,potem kogoś poznasz.

Gość sipps
dziekuje niekonieczna... chcialabym prosic o rozwiniecie ale rozumiem ze nie masz czasu...

Gość gdsgsdgsdsd
Alicja 21.06.1993 czy uda mi się wkoncu schudnać?

Gość do niekoniecznej
zdsfg zdrowy rozsądek na odległosć to ja moge tobie poradzic jako kobieta- kobiecie osoba postronna a nie za ciebie rozkładac talii potem ludzie oddają dwoje zycie w nie wiadomo kogo ręce i intencje

Gość drogie wrózki i niewrózki
to ja z innej beczki ZAdam wam mile panie NIEKONIECZNA I DONIEKONIECZNEJ bo walczycie tu ze soba Jesli podałabym wam imie i date urodzenia dziecka i pytanie dotyczace jego to odpowiecie mi ? odpiszcie obie ,prosze

Gość ania hubertówna
jesli mozesz napisz cos wiecej o przyszlosci jak to bedzie wygladac przez kilka nastepnych lat ?.czy maz bedzie zadowolony z pracy i o dzieciach :-) proszę :-)

Gość zdsfg
DO NIEKONIECZNEJ- kurcze zalezy mi na tym:( nie mam nawet znajomej wróżki w miescie:( myślałam ze przez maila jak Ci podam daty urodzenia i inne szczegóły to da rade jakos pociagnac tego tarota, skupiłabym sie na tym

Gość imsohappygirl
witaj "niekonieczna" tu Olga moje życie jest nie takie jakbym chciała, odkąd poszłam na studia do większego miasta cały czas mam pod górkę, w pracy czuje się wykorzystywana, ciągły brak pieniędzy i ludzie którzy mnie otaczają są fałszywi, czekają albo na moje potknięcia albo sami układają mi drogę którą mam podążać, mam także problemy ze zdrowiem... kiedy to się skończy?? jakie decyzje muszę podjąć?? czy będzie lepiej??

Gość komputerowy rozkład !
te odpowiedzi są z komputerowego rozkładu tarota coś w rodzaju zabawy ,pamiętam taki sam ton odpowiedzi ,to taka zabawka bawiłyśmy się tym z koleżankami w liceum ,same głupoty zawsze wychodziły

Gość margo210
sylwia, kiedy będę miała pierwsze dziecko i jakiej płci?

Gość ewwwwa
jak bedzie wygladalamoja syt finansowo -zawodowa w tym roku

Wiecie co, widzę że caraz więcej zbędnych obelg idzie w moją stronę. Nie mam zamiaru z nikim walczyć, nikogo do siebie przekonywać. Jeżeli nie chcecie, to proszę bardzo, dla mnie lepiej, będę miała wiecej czasu dla siebie. Na prawdę mam co robić w życiu, więc te przykre uwagi zachowajcie sobie dla siebie. Mam nadzieje, że komuś pomogłam.

Gość kaskaa356
ponawiam pytanie :) katarzyna 30/12/1991 czy w tym roku uda mi sie w koncu znalezc odpowiedniego faceta?

Gość drogie wrózki i niewrózki
prosze odpowiedz mi bo mi bardzo pomogłas i dlatego pytam czy zgodzisz sie odpowiedziec na pytanie dotyczace mojego dziecka ?

Gość ewwwwa
do niekoniecznej ---> nie odchodz, z pewnoscia pomoglas kilku osobom tutaj :) a reszta sie nie przejmuj, malolaty maja wakacje i sie im nudzi:p