Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niekonieczna

Postawię tarota!

Polecane posty

Gość asia47
witam!asia- czy znow zamieszkam z moim mezem ...i za ile miesiecy ..

do niekoniecznej - każdy ma prawo do odpoczynku, nie rozumiem po co się rzucasz, skoro tak bardzo przeszkadza ci sposób w jaki to robie, to po prostu zakryj oczy i nie patrz. Jakoś nikt nie narzeka poza tobą. venus30 - (odpowiadam tylko ze względu na prośbę) - na wyjeździe może pojawić się ktoś ciekawy, ale to nie będzie wielka miłość.

Gość venus30
dziekuje, chociaż nie napawa mnie to optymizmem, ale cóz zrobić

Gość ŚCIEMAAAAAAA
A BAZIENKE to mialam swego czasu za madra kobiete, ale okazuje sie, ze jestes prostą babą, ktora nie dosc, ze wali na tych wszystkich topikach te same nudne kwestie, to w dodatku nie potrafi odroznic dobrej wrozki od jakiegos barachla, tak jak ta tutaj, pozal sie boże :-0 :-0 :-0 :-0 czy ty i tobie podobne mozgu nie macie???? :-0 :-0 :-0 :-0 :-0

Gość betimimi
a ten rozpad małżenstwa z czyjej winy by był ?

Gość do niekoniecznej
odpowiedz na moje pytanie kim jestem ?

Gość dobra wrózko prosze
nie słuchaj obelg Mozesz nam pomóc miec nadzieje Nie odchodz i pomóz tym którzy Ci ufaja :) Proszę

Gość aleeeeee
jak BAZIENKA moze byc mądra skoro lata za jakims małolatem a on pewnie ma ką głeboko gdzieś ,sama podała daty,smiac mi sie chce z tych desperatek

Gość aleeeeee
a potem biedni faceci nie moga sie odczepic od tych panienek bo wrózka dała im nadzieje moi koledzy nie raz opowiadaja jak jakieś paszczury do nich wydzwaniaja a oni je zlewają

Gość ciemno
Jagoda - obawiam sie tego co mi przyniesie wrzesień, czy wszystko ułozy sie po mojej mysli ?(sprawy zawodowe i uczuciowe) :)

Gość aleeeeee
wrzesień przyniesie poczatek szkoły nic wiecej moja droga

Gość dobra wrózko prosze
a ty głupi pasztecie zazdroscisz jej ze młodszy moze sie nia interesuje Chyba jasne jest ze zapytała jak rozwinie sie ta znajomosc Czyli jest obustronne zainteresowanie A tobie zal ze nawet pies z kulawa noga na ciebie nie spojrzy Nie wierzysz we wrózby to spadaj stad i sie nie udzielaj bo nikt nikogo nie obraza a tu sie znalazło pare madrych co wszystkim głupim rozumy pozjadali Głąby do kwadratu!!!

Gość ciemno
to wiem :) tam pracuję ;P

Gość aleeeeee
tak kinga bedzieszmiała całe stado dzieciaków ,tyle ze sama na końcu ich nie zliczysz

Gość ciemno
oj ciemno ciemno to widze :)

Gość ŚCIEMAAAAAAA
nie mam nic przeciwko zwiazkom z roznica wieku, szczegolnie, gdy kobieta jest starsza, nawet i ponad 10 lat, ale ten jej gowniarz jest z rocznika 92, wiec wiadomo, ze ma fiu bzdziu we lbie i nie mysli o niej powaznie :-0 :-0 :-0 :-0 bazienko, moze daj mu troche pozyc i upomnij sie o niego za kilka lat, jak juz troche dorosnie?? :-p :-p

Gość aleeeeee
jakby za nią latał to nie pytała by wrózki tylko była w jego objęciach mysl troche \

Gość zdołowanaaaaaa
Patrycja Czy pozostać w obecnym związku czy jednak nie ma to sensu? Kiedy poznam kogos wyjatkowego z kim mi sie ulozy?

Gość kalinaczerwona
jak długo potrwa mój obecny związek? czy on wogóle ma sens? Ilona

Gość aleeeeee
ilona trzymaj ''sroke za ogon'' bo jak nie to drugiego nie znajdziesz

bazienka - wiek tu nie gra roli, to dopiero początek a takie są zawsze trudne, ułoży się wam, ale pamietaj - nic na siłę. vreeeeeeeee- od razu po przyjeździe nie będzie pracować. do niekoniecznej - kim jesteś? wyjątkowo wredną babą, która nie ma co robić i rzuca się o byle gówna.;) chyba zostanę jasnowidzem, bo nawet kart pytać nie musiałam.;p skandalistka88 - Trójkę dzieci, 2 chłopców, i dziewczynkę. ciemno - słusznie się obawiasz, będą drobne komplikacje,nie wszystko ułoży się tak jak sobie to zaplanowałaś. zdołowanaaaaa- ten związek nie ma sensu i doskonale o tym wiesz. Popadliście w rutyne, nie jesteś z nim szczęśliwa. Najpierw musisz uporządkować swoją sfere uczuciową by rozpocząć kolejny związek, który zakwitnie razem z wiosną.;) kalinaczerwona - potrwa, oj potrwa. Chwilowe zwątpienia miewa każdy, na zimę ocieplą się wasze stosunki.

Gość asia47
joanna-czy z mezem wrocimy do siebie on chcve ja mam watpliwosci czy ma szczere intencje

Gość weronika yyyy
Przypominam się bo zostałam pominięta, a bardzo zależy mi na tej wróźbie. Weronika Czy kiedykolwiek będę miała dziecko? Jesli tak to kiedy mniej wiecej? Z gory dziekuję.

Gość do niekoniecznej
nalegam postaw na kolanach bedziesz mnie przepraszać bo nawet nie wiesz z kim masz do czynienia ale jak tak stawiasz sprawe powiem ci co ja przed chwila zrobiłam równiez stawiam tarota i to profesjonalnie a za to za sciemniasz te dziewuchy odbiłam karty przeciwko Tobie jesli masz jakiekolwiek pojecie o tarocie to wiesz jakie czekaja cie konsekwencje

Gość łososiowwa
Dorota 28. 07. 1984 Kiedy i ile będę miała dzieci?

Gość sipps
czy brunet mysli o mnie powaznie?

Gość do niekoniecznej
igrasz z ogniem bo nie masz bladego pojecia o tym co robisz

asia47 - nie podejmuj decyzji zbyt pochopnie, przeczekaj zobacz jak rozwinie się sytuacja. Do czasu aż się nie utwierdzisz w przekonaniu że możecie na nowo stworzyć dobry związek nic nie rób. Zobacz jak wyglądają jego starania, a to pozwoli ci uniknąć niechcianej powtórki.