Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CocolinoooS

Co ja mam zrobić w tej sytuacji..

Polecane posty

Gość CocolinoooS

Witam! Spotykam się od jakiegos 1,5 miesiaca z pewnym chłopakiem... Jest tylko jeden problem moja mama go nei lubi... :( stwierdziała ze jest taki i owaki bo tak gadają ludzie.. ale to taka mentalność małych wiosek...:( jejjj co mam zrobic.. onajest przeciwna temu zwiazkowi:( JA go kocham!!!!!!!!!!!

Gość aaaaadddddnnnnnaaaaaa
To Twoje życie i mama powinna zaakceptować Twój wybór... To zrozumiałe, że martwi się o Ciebie ale porozmawiaj z nią i wytłumacz, że powinna dać mu szansę i chociaż spróbować go poznać bo Tobie na nim zależy... Powodzenia Ci życzę :)

Gość CocolinoooS
Dzięuje. Ale ona z góry go skresla, powiedziala ze mam sie wyprowadzic, ja mam 20 lata a ona sie wtraca....:( jestem zalamana:( jeszcze twierdzi ze jak przyszedl on z kolegami do niej do pracy ta ja wyzwal..:( lae tydzien temu gadal z moja mama normalnie a ona wymysla....:( jejjjjjj:( dla mojej mamy wszyscy to cpuny alkoholicy i recydywy:( nie ogarniam:(

Jeśli Ci na nim zależy walcz o ten związek... Oczywiście nie za ostro z mamą ale myślę, że jak zobaczy, że Wam się układa zmieni zdanie co do niego... Trzymam kciuki i głowa do góry :)

Gość CocolinoooS
taa bo ona mysli ze jak bylam z chlopakiem 3 lata to tylko na nim sie swiat konczy:( dziekuje...za pocieszenie, ale jestem zalama,,, juz 3 dni placvze:( tak bardzo go kocham!

Więc nie poddawaj się tylko walcz o Waszą miłość :) Będzie dobrze zobaczysz :)

Gość CocolinoooS
Tak myslisz? Jest mi bardzo przykro, że moja mama wszystko z góry przekreśla... :( każe mi się wyprowadzić z domu... nawet nie mam gdzie pójść....:(

Matki zawsze tak mówią :) Ja miałam ze swoją też nie jedno starcie ale w rzeczywistości robią tak z "troski" o nas... Zrozumiesz to jak będziesz miała własne dzieciaczki :) Ja właśnie wtedy zrozumiałam :) Będzie dobrze... Nie poddaj się ale nie stawiaj sprawy na ostrzu noża... Nie kłóć się z mamą ale nie rezygnuj ze swojego szczęścia bo to Twoje życie... Jesteś dorosła i masz prawo sama o nim decydować... Głowa do góry :) Wszystko się poukłada :)

Gość CocolinoooS
Mam do niego pójść? Chciałabym jej pokazać, że się wyprowadze, bo ty ze tak gada robi ze mnie idiotke!:( To moje marzenie zeby sie poukładało! Tak bardzo go kocham!!

Nie mogę Ci poradzić czy się wyprowadzić czy nie... Jak trochę emocje opadną porozmawiaj na spokojnie z mamą... Powiedz jej, że chcesz porozmawiać bez nerwów i awantur... Niech powie konkretnie dlaczego nie chce, żebyś się z nim spotykała a Ty postaraj ją przekonać, żeby dała mu szansę na udowodnienie jaki jest na prawdę... Znasz na pewno swoją mamę bardzo dobrze i wiesz jak z nią rozmawiać :) Uciekam spać... Trzymam kciuki za Ciebie :) Miłej nocki i głowa do góry :)