Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZycieDoKitu

Glupoty

Polecane posty

Gość ZycieDoKitu
Dla mnie nic nie jest piekne kazdy dzien jest identyczny

Gość pseudonimkaaaaa
ja tez cierpie na bezsennosc, sprobuj tabletek polsen - niby slabe ale dzialaja, bylebys sie nie uzaleznil, bral raz na jakis czas. a ja pije drinki, niby z kazdym klejnym mowie sobie ze ostatni, ale ciagle dolewam, masakra :o masz 16 lat?

Gość ZycieDoKitu
W sumie moimi jedynymi przjaciolmi sa znajomi z gier mmo bo tam moge wszystko powiedziec anonimowo tak jak tu(tak jak mowilem caly dzien przed kompem;/)

Gość pseudonimkaaaaa
wez pogrzeb w pamiecui, naprawde zaden dzien nie byl piekny? nigdy nie zdarzylo sie nic fajnego?

Gość pseudonimkaaaaa
to moze spotkaj sie z nimi na zywo?

Gość ZycieDoKitu
ojj lekki blad na poczatku mam 17 lat choc to nie wielka roznica :)

Gość ZycieDoKitu
Nie moge sie z nimi spotkac na zywo bo ja mieszkam na pomorzu a znam ludzi z konca polski i nie potrafie dogadac sie z ludzmi w moim wieku wole ludzi starszych

Gość ZycieDoKitu
Dlatego tez nie potrafie sie odnalezc wsrod rowiesnikow bo oni dla mnie sa jacys inni :( mi sie wydaje ze to oni sa inni a prawda jest taka ze to ja jestem innny:(:(

Gość pseudonimkaaaaa
widac jestes dojrzaly jak na swoj wiek, przepraszam Cie, ale ja nie wiem co ci poradzic... :( chociaz bardzo bym chciala. jedyne co moge powiedziec , to zebys otworzyl ise na ludzi, bo nie sa tacy zle jak Ci sie wydaje....

Gość pseudonimkaaaaa
no to szukaj wsrod starszych :D

Gość ZycieDoKitu
musze sobie przeczytac wszytko dokladnie bo teraz %% zaczely naprawde dobrze dzialac inie ogarniam tematu :)

Gość Jessica1026
Hej.. wiem jak to jest Przeprowadzić się .. Rok temu mama Też zdecydowała o przeprowadzce .. ;/ Tez mam 16 Lat .. Miałam Kolegów , Przyjaciół , Chłopaka .. I wszystko Musiałam zostawć nie miałam innego wyjścia . ;/ Ale ja musiałam Przeprowadzić się ze względu na sąsiadów .. Nie szło z Nimi wytrzymać .. Ale wolałam to co było niż to co jest Teraz . ;/ Teraz Praktycznie w Nowym miejscu zamieszkania Nie mam nikogo .. Nie mogę się tu odnaleść .. Czuje że wszyscy patrzą tu na mnie jak Na Jakąś Inną .. ;/ ;[ Chciałabym się z Kimś zaprzyjaźnić ale nie Potrafię .. Z Byłymi Koleżankami Kolegami utrzymuje Kontakt telefoniczny , przez Internet i czasami spotykamy się jak oni mnie odwiedzą albo ja ich .. Ale to nie jest Takie Łatwe .. ;[ Rozumiem Cię .

Gość ZycieDoKitu
Powiem ci ze boje sie ludzi :( moze sie to wydac dziwne ale mam takie cos ze spotkanie z ludzmi mnie przeraza i dlatego wiekszosc czasu siedze w domu

Gość ZycieDoKitu
Jessica1026 ja mam ten problem ze z tymi ludzmi z ktorymi nie mialem probmu sie dogadac teraz sie boje spotkania z nimi normalnie potrafie z nimi rozmawiac tylko np na jakiej zabawie kiedy wszyscy sa pod wplywem alkoholu a normanie to jestem przegrany i nie potrafie normanie normanie rozmaiac...:(

Gość Jessica1026
Ale wytłumacz mi dlaczego się ich Boisz ? .. Ja tEż Teraz Praktycznie 24h/dobę Przy Kompie . Na dwór w ogóle nie wychodzę bo nie chcę żeby Inni z Podwórka mnie Mierzyli .. Nie Lubię Tego .

Gość ZycieDoKitu
tu sie moge przyznac,chodz nawet tu jest mi wstyd, mezczyzni powinni byc twardzi ale ja czesto placze bo nie wytrzymuje juz tak zyc wszyscy do okola mysla ze jestem normalny bo udaje przed kazdym ze wszystko jest ok. ale to juz mnie przerasta, nawet teraz jak to pisze to juz placze . mam dosc takiego zycia i jestem takim frajerem ze nawet nie potrafie sie zabic :(

Gość ZycieDoKitu
Ja siedze tyle przed kompem ze juz jeden sie zepsul bo czasem potrafie siedziec 16 godzie ehhh ;/

Gość ZycieDoKitu
Dlaczego sie boje... hmmm nie potrafie odpowiedziec ci na to pytanie po protstu od kad sie przeprowadzilem stracilem chec do zycia i nie lubie sie spotykac z ludzmi

Gość Jessica1026
Ej nie mów Tak ! Nie Jesteś Frajerem .. Masz Po prostu Słabą Psychikę do Takich Spraw ;*** .. Teraz masz 17 Lat Tak ? Niedługo skończysz 18 .. Znajdziesz sobie Pracę .. I kiedy Tylko Będziesz Chciał Możesz się spowrotem Przeprowadzić Tam Gdzie Mieszkałeś ;*** .. Ja właśnie Tak Planuję zrobić ;] Nie mów że jesteś Frajerem Ej ;* Bo to nie Prawda .. ! To że nie Potrafisz sobie odebrać życia to nie znaczy że jesteś Frajerem .. To znaczy że zależy ci na Tym życiu choć odrobinkę .. Więc Rób Tak żeby to Twoje życie nabierało coraz większego Sensu ;*

Gość ZycieDoKitu
Moja mama dalej meczyla by sie z ojcem pijakiem ale zdecylowalismy z bratem ze sie przeprowadzimy bo ona bez naszej zgody nie podjeba by decyzji sama. ona mysli ze wszystko jest ok. a ja sie ciesze tylko z tego ze ona sie nie musi meczyc z nim bo ja bym wolal sie meczyc z nim lecz byc wsrod ludzi ktorzy mnie rozumieja i z ktorymi moge porozawiac

Gość ZycieDoKitu
Nie potrafil bym tez odebrac sobie zycia bo mojej matki ojciec to zrobil gdy byla mloda i to by bylo dla niej za wiele

Gość ZycieDoKitu
Chcial bym zginac w wypadku i by wszystkie moje problemy zniknely

Gość Jessica1026
Ej nie mów Tak ! Nie Jesteś Frajerem .. Masz Po prostu Słabą Psychikę do Takich Spraw ;*** .. Teraz masz 17 Lat Tak ? Niedługo skończysz 18 .. Znajdziesz sobie Pracę .. I kiedy Tylko Będziesz Chciał Możesz się spowrotem Przeprowadzić Tam Gdzie Mieszkałeś ;*** .. Ja właśnie Tak Planuję zrobić ;] Nie mów że jesteś Frajerem Ej ;* Bo to nie Prawda .. ! To że nie Potrafisz sobie odebrać życia to nie znaczy że jesteś Frajerem .. To znaczy że zależy ci na Tym życiu choć odrobinkę .. Więc Rób Tak żeby to Twoje życie nabierało coraz większego Sensu ;*

Gość ZycieDoKitu
Wiesz jak ciekawe byly moje wakacje?Siedzialem przed kompem i jedynie czasem wyszedlem na dwor zeby odpoaczac chwilke od monitora,tak naprawde wole mojego psa od ludzi bo z nim moge sie powyglupiac.wiem ze to hore ale czasem do niego mowie o moich problemach bo do ludzi nie potrafie tego powiedziec :(:(

Gość Jessica1026
No i Podjęliście bardzo dobrą decyzję . Powinniście być dumni z tego co zrobiliście .. Nie myśl o śmierci Kochany ;] To nie jest Wyjście .. Wtedy Byłby to szok dla wszystkich twoich bliskich .. Życie jest Okrutne ale Trzeba sobie Dać z Tym Radę ;** Soorki że tak późno odpisuję ale net mi zamula ;//

Gość obowiązkowaey
jestes bardzo wrazliwym chlopakiem, ale to nie znaczy, ze jhestes inny.....cholera.. poszukaj chociuazby na jakims czacie podobnego do siebie, gdziekolwiek.skorio tak dlugo siwedzisz na necie to pewnie znssaz go od podszewki i wiesz, ze tu mozna wszytsko, poszukaj!

Gość Jessica1026
To nie jest Wcale chore ej ;* Czasami jeżeli nie potrafisz rozmawiać o problemach z Ludźmi to jak wyżalisz się nawet Zwierzątkom to jest całkiem normalne .. I wiadomo że wtedy jest Ci łatwiej na sercu ;*

Gość ZycieDoKitu
Wiem ze cale moje zycie spieprzyl moj ojciec niedlugo moze chociaz pujdzie do wiezienia i tego mu zycze,wiem ze on juz dlugo nie pozyje bo czasem ma padaczke i mial operacje na wrzody na zoladku ale nie jest mi go szkoda, w sumie to chuj z tym bo jego smierc itak nie wruci mi normalnego zycia

Gość ZycieDoKitu
Chcialbym tylko znalesc przyjazna dusze czy to tak wiele??:(:(

Gość obowiązkowaey
zycie do kitu - czasem rodzice niechacy potrafia spieprzyxc zycie swoim dzieciom :/ sa egosiatmi, pomysl, ze Ty moze tez bedziesz mial dzieci, teraz to abstrakcja, ale kiwedys.... wtedy pamietaj czego masz nie robic... a tersz sluchaj... zap0omnij o tym co bylo, wyobraz sobie ze jestes niwym czlowikiem, innym niz wczoraj, niz dzis, juto rano jak sie obudzisz tego topiku nie bedzie i nie bedzie juz tego chlopaka, tzn nie bedzie jego problemow. uwierz, ze swiat stoi przed Toba z otwartymi ramionami, to Ty kieruujesz teraz swoi8m zyciem nikt inny!!