Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

kurwa wy wszyscy jestescie pijani!!!

Polecane posty

Gość Paranormalna zuzia
Ja może troszeczke ;)

jasne. same topy o chlaniu, a jak nie to czytam, ze kazdy z piwskiem siedzi :classic_cool:

Gość ja na pewno ale mam pwód
🖐️

Gość pudernica ze szczecina
Przyznaje bez bicia - jestem. :))))))))

Gość do huskyyyyy
jak to jest mozliwe ze nie wierzysz w milość a jestes w zwiazku z facetem? czyli ze z obowiązku? czy to może wolny zwiazek?

no wlasnie nie.Bo sie dorwalam do slodyczy:P i juz piwa dopic nie moglam,bo za gorzko:O a teraz zapale sobie papieroska.Z kazdym machem mam przed oczami swoje sfajczone pluca;)

Gość punk girl
Ale... Przynajmniej jest wesoło :P

Gość najmądrzejsza 11111
ja jestem tak troszeczkę ; )) był mały melanżyk ze znajomymi, ale musiałam wcześnie wracac, bo jutro mam na rano do pracy *ah, te studentki i ch praca w barze =/*

Gość mila1025
ja nie piję

Gość do huskyyyyy
ok, spytam jutro za dnia

Gość Ewa chce spać
zakochałam się w tym jednym z Abby :o

nie pytaj. odp jest jedna: co cie to w ogole obchodzi??? z wyrachowania jestem. moze byc? i dla duzego czlonka :classic_cool:

Gość ErazmII
tu jakiś pijus popapraniec mnie zaczarnił bez mojej zgody, więc się nie stawiam i nie popijam , rano na grzyby się wybieram po godz. czwartej, więc zero trunku :)

Gość do huskyyyyy
a bo wszędzie się wymądrzasz jak to tej miłości nie ma i ze wszystkim samcom zależy tylko na doopie, a jednak piszesz ze jestes z jednym facetem w stałym związku, z deczka niezrozumiałe to trochę

Gość do huskyyyyy
tak myślałem

Husky o tobie to juz sluchy chodza ze ty cpunka:):):) ja tam wciagam drinola a co saturday night fever

oczywiscie. spunka, bezdomna, uprawiam anala na dyskotekach w kibku, co tam jeszcze bylo?

Gość punk girl
Od punków to mi się odczepcie!

Gość bylo jeszcze zee
że jesteś zimną ateistyczną suczą, facet nawet nie chce cię całować ani dotykać, pokuje cię fajką w twoim rozepchanym odbycie i tyle z waszego ruchanska 🖐️

Gość to jest wlasnie
zenujace zwracanie na siebie uwagi :O opowiadanie takich glupot... puknij sie w leb husky. fajniej by bylo jakbys serio miala cos ciekawego do powiedzenia a nie wymyslala niestworzone analne historyjki i czekac jak sie inni emocjonuja :) glupiutka jestes kiedy byla tutaj ladacznica. nie wiem czy pamietasz? znasz? jestem pewne ze takie rycie by z Ciebie miala:D ona byla zajebiscie kontrowersyjna, ale robila to w tak gornolotny sposob, emanowala inteligencja , bystroscia...naprawde fajnie sie ja czytalo i byla przy tym kupa smmiechu. niestety jak sie czyta Ciebie to ogarnia tylko zalosc, bo to wszystko zakrawa o totalna zenada i robisz z siebie dziewczyno posmiewisko. pisz lepiej tak jak naprawde myslisz, pokaz prawdziwa siebie czyli jak mi sie wydaje grzeczna ulozona dziewczynka, a nie to co teraz wyprawiasz. bo jest to tak nienaturalne ze sie czytac nie chce, dobranoc:)