Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

kurwa wy wszyscy jestescie pijani!!!

Polecane posty

o kuuurwa co to znaczy ogarnia zalosc???????????jakis nowy kafe zwrot

husky i jak ogarnia cie tez zalosc?:):):) sie posikalam w majty

Gość to jest wlasnie
po prostu husky jestes zwyklym glupim szczylem i nigdy nie dorownasz do takich kobiet na kafe jak ldacznica, lusesita, trawnik,pozdro600,ksenofaryna, pijawka i moglabym dalej wymieniac...

Gość punk girl
Bo kafe... Jest dla śmiechu... Śmieszni ludzie śmiesznie piszą. Żenująco, prowokująco, piszą bzdury... Ale to ma swój urok. Wpadłam tutaj przez przypadek a siedzę już parę godzin czytając takie różności.

Gość ErazmII
również byłem zaskoczony, gdy mój nick ' Erazm II ' został zaczerniony , pomyślałem sobie od razu, że to zrobiła moderatorka abym nie pisał nadal w danym temacie ale pamiętam takie akcje , to już było , więc wybaczam ale namawiam jednocześnie do kasowania mniej inteligentnych tematów a nie takich, które się akurat rozwijają :)

eh kurwa jak te pomarancze o mnie wszystko wiedza :D a oltarzyk z ladacznica juz masz? odmawiasz do niej paciorek co wieczór? slub wez z nia najlepiej :D bo mnie to najwiecej jebie komu tzipe lizesz 🖐️

Gość to jest wlasnie
nadajesz sie wlasnie do takich chlopczykow typu sos, szejku i innych wymoczkow, tacy cie tutaj jaraja, a ty piszesz ze sex tylko z dojrzalymi facetami. no hahahaah, sama sobie zaprzeczasz, smieszna jestes:)

punk girl bo o to chodzi o dobra zabawe jakby nikt nie perdolil to zabawy nada:)

tak. bo to moj tzel zyciowy jest dorownac do jakiejs pipci z kafeteria.pl :D az sobie piwo otworze i wypije za twoje zdrowie, bo na rozum juz dawno za pozno :D

a czepiacie sie wiadra husky to rowna baba to wy nie mata nic do powiedzenia

Gość to jest wlasnie
wiem to co piszesz, bo czasem natrafie na twoje poronione wpisy. zdaje sobie sprawe ze wymyslasz, ale nie moge pojac jak mozna zwracac na siebie uwage w tak zalosny sposob. widac ze masz parcie na to zeby o Tobie pisano, ale dlaczego tak :O bo po prostu nie stac Cie na wiecej :) nie masz prezencji intelektualnej wiec wybierasz opisywanie o rznieciu. robisz z siebie dode :) chociaz i ona wydaje sie byc madrzejsza od Ciebie marionetko :)

a tzo ciebie to jebie na co ja mam parcie? ktos ci kaze to czytac? jak sie kurwa nakrecila, widze mimo wszystko jednak potrafie takie skrajne emocje u ludzi wywolac :D skoncz juz ta paplanine. zachowaj resztki honoru i jak napisalas, ze idziesz i dobranoc. to faktycznie idz!

Gość to jest wlasnie
piszac o ladacznicy ze jest pipcia to od razu widac zes dopiero co od ziemi odrosla, poznalas kafe chwile temu i myslisz ze tu swiecisz :) bardzo zaluje ze jej tymczasowo nie ma bo by Ci tak pojechala po rajtkach ze niewiedzialabys jak sie nazywasz. i w zyciu bys jej nie zripostowala. osmieszyla by Cie perfekto:D

Gość ErazmII
faktycznie, gdy tu była 'pozdro600' lub 'ladacznica' i inne dziewczyny , pamiętam 'koc' była tu któtko ale chyba prowadziła zakład stolarski, mądra dziewczyna z 'kłem i zębem' to faktycznie było wesoło , przecież kafeteria jest w takim celu aby odreagować od życia codziennego i fajnie że jest , szanujmy to co mamy :)

Tutaj nawet nie trzeba udawać, żeby dobrze się bawić. Tyle ludzi już i tak to robi, że staje się to nieco sztuczne. Aż poczerniałam... A co mi tam! Śmiejemy się dalej!

ja pierdole :o ty czytasz w ogole siebie? sluchaj jak kafeteria to twoje zycie to idz to gdzies przezywaj w samotnosci. zaloz sobie bloga, albo coooooś. tam sie wyzyjesz, wyplaczesz, wytrzepiesz raczkami. powymieniasz wszystkie nicki od zarania jakie sie na forum pokazaly i tak dalej... bo mnie to naprawde jebie. żegnam 🖐️

Gość to jest wlasnie
dokladnie. a husky nie jest smieszna...

punk, ale to tak jest jak ludzie za bardzo przezywaja to forum :P i traktuja je zbyt serio

to daj troche popcornu, bo ciekawa jestem czy pipciripci umie skonczyc czy bedzie sie do rana produkować:D

Gość ErazmII
Husky nie wkurzaj się bez potrzeby , potraktuj kafeterię na luzie jak chwilę odreagowania na emocje, ludzie potrzebują odreagowania i się wygadać albo napisać , niech piszą dla własnego dobra psychicznego i tyle, wygadają się i będą lepiej spać z myślą, że się spełnili i wygadali :)

"nadajesz sie wlasnie do takich chlopczykow typu sos, szejku i innych wymoczkow, tacy cie tutaj jaraja, a ty piszesz ze sex tylko z dojrzalymi facetami. no hahahaah, sama sobie zaprzeczasz, smieszna jestes" Matko ale do sedna.Masz cos konkretnego?Bo to co piszesz nie istotne jest.I nudne.A my potrzebujemy wrazen.