Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 volaaa

metoda Volla

Polecane posty

Go艣膰 SAMA PRAWDA CZYTAJ
witam wszystkich by艂em dzis na tych badaniach. pani wykryla umnie tasiemca . borelioze i jakies wirusy i inne pasozyty w plucach i oczach.. teraz jestem chudy a jem bardzo duzo i dobrze sie odzywiam a mia艂em nawet anemie wiec tasiemiec i wirusy moga byc prawdziwe od jakiegos czasu mam problemy z oczami i to wykryli jesli chodzi o pluca pytala pani czy czasem pluje zulta flegma tak pluje i tez bola mnie stawy kolanowe brzuch i glowa dosc czesto.. moje objawy pokry艂y sie z jej wynikami . a dodam ze borelioze mialem 5 lat temu bralem antybiotyki moglem jej do konca nie wyleczyc wiec ktos tam pisa艂 ze kazdemu przypisuja bolerioze u mnie ona naprawde moze byc.. lecz nie jestem pochopny i nie wydam kilkaset z艂 kiedy nie jestem do konca tego pewny mimo iz moje objawy pokrywaja sie w 100% z wynikami. umuwi艂em wyzyte u normalnego lekarza i bd bada艂 sie na tasiemca a przynajmniej bede zada艂 tego od mojego lekaza rodzinnego. badania i wyniki bede mia艂 do kilku dni i zobaczymy czy mieli racje czy nie.. nie chwale tego badania ale tez nie potepiam. zrobie badania kalu i bd wiadomo czy tasiemiec jedna z ich diagnoz jest prawdziwa. do us艂yszenia niebawem ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Los Anonimos
Te偶 mia艂em robione EAV i powiem tak... pic na wod臋... a w艂a艣nie wod臋 i nie tylko... cz臋艣膰 z tych rzeczy by艂a sp贸jna por贸wnuj膮c pocz膮wszy od r贸偶nych znachor贸w, poprzez dietetyk贸w a ko艅czywszy na oddziale chor贸b wewn臋trznych w szpitalu. I teraz po tym wszystkim mog臋 potwierdzi膰 jednoznacznie... wszyscy maj膮 racj臋 w jednym... nawyki 偶ywieniowe. I tu zacz膮艂em uparcie stosowa膰 si臋 do kilku zasad: 1. Pi膰 wod臋 mineraln膮 niegazowan膮 min 1 butelk臋 1.5l dziennie, nawet jak ci si臋 nie chce to si臋 zmusi膰. Woda oczyszcza organizm. 2. Jak co艣 jesz to jedz powoli, niepogryzione jedzenie gnije w 偶o艂膮dku, potem s膮 powik艂ania typu wrzody, refluks, problemy z w膮trob膮 jelitem, itp. 3. Co je艣膰? Byle nie FAST FOODY, s膮 robione na starym oleju, maj膮 najwi臋cej syf贸w aby by艂y smaczne, pomijaj膮c nawet LDL Je艣膰 rzeczy gotowane mi臋so, ziemniaki, ry偶 i inne kto co lubi, a jak ju偶 sma偶one to na oliwie z oliwek. Aha i jeszcze jedno UNIKA膯 bia艂ego pieczywa, tym bardziej z hipermarket贸w. Przeczytajcie sobie sk艂ad... gluten, emulgatory, barwniki karmelowe (w przypadku podrabianego pieczywa ciemnego np). Je艣li ju偶 kto艣 musi je艣膰 pieczywo (chocia偶 najlepiej wyrzuci膰 go z diety... wiem 偶e ci臋偶ko...) to razowe albo graham, najlepiej znale藕膰 gdzie艣 fajn膮 piekarni臋 gdzie piek膮 po "domowemu" jak to si臋 m贸wi... na normalnym zakwasie. Chleb wtedy jest ci臋偶ki, troch臋 twardy (nawet jako 艣wie偶y - to jego zaleta) i nie ma prawa sple艣nie膰 np po 2 tygodniach. 4. I najwa偶niejsze - od艂o偶y膰 cukier. Cho膰 nie wiem jakby by艂 smaczny to trzeba sobie wm贸wi膰 偶e jest to zab贸jstwo dla organizmu. Bo tak jest. Od razu fermentuje w 偶o艂膮dku... A powiem jeszcze kilka s艂贸w o mnie tak w og贸le. Leczy艂em si臋 u r贸偶nych lekarzy, przy tym masa USG, RTG, TK i MR i je偶eli kto艣 np ma st艂uszczon膮 w膮trob臋, powi臋kszon膮 o kilka/kilkana艣cie cm, problem z jelitami, nadwag臋/oty艂o艣膰, wysoki cukier/cukrzyc臋, nadci艣nienie, itp. To w艂a艣nie to co napisa艂em powy偶ej to jest spos贸b aby si臋 tego dziadostwa pozby膰. Stosuj臋 si臋 tej "diety" ju偶 od roku. Schud艂em 8 kg (jeszcze 12) bo to nie chudni臋cie na akord, nie czuj臋 si臋 g艂odny ale czuj臋 si臋 lepiej. W膮troba si臋 zmniejszy艂a, cukier si臋 unormowa艂. Pewnie jaki艣 admin obetnie to co napisa艂em, albo usunie (bo pewnie du偶e koncerny czerpania pieni臋dzy z biednych poszkodowanych ludzi nie zarobi膮 :) ) ale c贸偶 spr贸bowa膰 warto :) Jak nie usunie to chwa艂a mu za to ;) I jeszcze jedno... Obejrzyjcie sobie koniecznie to: www (kropka) youtube (kropka) com/watch?v=jLN0JI_9jXk Wi臋kszo艣膰 rad stosowa艂em od niego. Pomijaj膮c t膮 ca艂膮 historyjk臋 w 3 cz臋艣ci to og贸艂em ca艂kiem dobrze m贸wi. I mog臋 potwierdzi膰 偶e wi臋kszo艣膰 dietetyk贸w np z NFZ powie to samo co on. Ka偶dy o tym m贸wi. Ale nie dzia艂a. Czas zadzia艂a膰, p贸ki nie jest za p贸藕no. Pozdrawiam wszystkich co pr贸buj膮 :) PS. Sorki za OT :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do Los Anonimos .. co do punkt贸w 2 i reszta zgadzam si臋 z Tob膮 w 100%. Co do punktu nr 1 to radz臋 uwa偶a膰. Nie pije si臋 wody na um贸r tak 偶eby uszami wysz艂a. I to KA呕DY normalny lekarz Ci powie. Pije si臋 tyle ile organizm wymaga, a p艂yny s膮 nie tylko bezpo艣rednio w napojach ale i w tym co spo偶ywasz sta艂ego. Organizm NIE OCZYSZCZA si臋 przez wod臋 ale przez WSZYSTKO co jesz i pijesz. Je偶eli je si臋 byle co i byle jak to w艂a艣nie to dostarcza si臋 organizmowi. Picie i jedzenie odpowiednich rzeczy w odpowiedni spos贸b i ilo艣ci reguluje organizm i go oczyszcza. A picie wody "nawet jak ci si臋 nie chce to si臋 zmusi膰" jest bardzo szkodliwe dla organizmu - zw艂aszcza nerek ! Cia艂o to nie jest hydropompa 偶eby j膮 wod膮 zalewa膰. Nerki maj膮 swoj膮 pojemno艣膰 produkcyjno-filtracyjn膮 i zmuszanie ich do nadmiarowej pracy po prostu je niszczy. Nerek nie naprawisz ani lekami ani czarami. Je偶eli padn膮 to konsekwentnie. Punkty od 2 do ko艅ca, kt贸rych konsekwentnie si臋 trzymasz, pokrywaj膮 si臋 z od偶ywianiem 5P, kt贸re stosuj臋 (15kg w ci膮gu roku mniej - a je si臋 WSZYSTKO). Ale z piciem (nie tylko wody) ponad si艂y organizmu - radz臋 uwa偶a膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SAMA PRAWDA CZYTAJ
no i witam was onownie wiec poroblem wszystkie badania nawet kilka razy i nic mi nie jest ;d;d jestem zdrow jak ryba wszystko w normie zero tasiemca wiec jak widac tylko naciagaja ludzi niestety nie dajcie sie oszukac!!!!!!!!! a ich metody i dieta same w sobie jest zdrowe wiec oni wam nic nie pomagaja!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A komu sie maja dac naciagac ludzie???przeciez nie naciagnie Cie ten to naciagnie inny,nie ma to tamto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale lakarzy nie pytaj o takie rzeczy,przeciez Ci nie powie,tak idz tam a do mnie nie przychodz,Lekarz tu jest ostatnia osoba kt贸ra o takie rzeczy si臋 pyta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
SAMA PRAWDA CZYTAJ,a prawda jest jak dupa,kazdy ma swoja,nikt nie zyje w bezwzglednej prawdzie,tylko swojej,przepuszczonej przez sw贸j wlasny filtr percepcyjny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawiedzionaona
witam, um贸wi艂am si臋 na wizyt臋 i to badanie do Lublina ale zrezygnuj臋 po waszych wypowiedziach :-( nie wiem gdzie szuka膰 pomocy, mia艂am nadziej臋 ze to badanie mi pomo偶e ale nie b臋d臋 ryzykowa膰. Mo偶e zmiana diety mi pomo偶e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annonimus
Ja r贸wnie偶 um贸wi艂am si臋 na badanie mia艂am i艣膰 jutro, ale rezygnuj臋 od miesi膮ca stosuj臋 diety Tombaka oczywi艣cie zero cukru, glutenu i nabia艂u z wyj膮tkiem miodu i kefiru. Jem ostropest, ocet winny, siemie lniane i aloes, oczywi艣cie czosnek i cytryn臋, czy ,pomo偶e to si臋 oka偶e...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 barbar555
Jak to nie wiesz gdzie szuka膰 pomocy....Podobno lekarze pomagaja..chacha Powiem wam tyle gdyby nie badania Volla to dawno bym si臋 przekr臋ci艂a na drugi 艣wiat ..Czy nie widzicie 偶e chodzicie od lekarza do lekarza i 偶aden nie wie co wam jest i gdzie przyczyna z艂ego samopoczucia... Jak ktos wierzy w farmacje to niech dalej si臋 truje chemi膮....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczyszczaj膮c organizm z paso偶yt贸w , grzyb贸w , bakterii i wirus贸w ,pozb臋dziesz si臋 alergii. Tak by艂o w moim przypadku, a wszystko zawdzi臋czam badaniom metod膮 Volla.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Akneisa
Pierwszy raz w 偶yciu wypowiadam si臋 na forum, ale jestem po dzisiejszych badaniach z groupona w Medica Volla w Gdyni . Pierwsze negatywne wra偶enie to miejsce - nie profesjonalny gabinet lekarski tylko zwyk艂e mieszkanko, drugie to pan "doktor" , kt贸ry podczas badania co chwil臋 zerka艂 na m贸j biust ( dla wyja艣nienia to mia艂am nieprze藕roczyst膮 bluzk臋 pod szyj臋 z d艂ugim r臋kawem). Na biurku stoi laptop, ma艂e urz膮dzonko zapewne aparat Volla , do jednej r臋ki dostaj臋 metalowy walec , a na drugiej d艂oni pan wykonuje pomiary wciskaj膮c mi niemi艂osiernie mocno metalowy jakby mini d艂ugopis po艂膮czony kabelkiem do aparatu. Podczas tego aparacik wydaje przeci膮g艂e d藕wi臋ki ( ja te偶 ,bo dziurki w d艂oniach mam jeszcze po kilku godzinach ) a pan co艣 tam klika ciagle na komputerze. Na wydruku wysz艂o mi 27 pozycji ; ognisko zaka藕ne w obiegu czynno艣ciowym nerek, oz nerki,oz torebki stawowe, gluten, infekcja wirusowa, kamienie nerkowe, kamienie jelitowe, kazeina, kwasica, obci膮偶enie ch艂onki, obci膮偶enie lekami, trichomonas vaginalis, trichomonas hominis, herpes simplex virus type 1HSV1 oraz type 2 2HSV2, lymfocryptovirus 4 Epstein-Barr virus (EBV), influenzaviruses C, pitysporum ovale, candida, t臋tnice wie艅cowe, uk艂ad przewodz膮cy serca,t臋tnice, tkanka 艂膮czna, gruczo艂 tarczowy, niedoczynno艣膰 gruczo艂u tarczowego . UFF... mam 42 lata ale chyba d艂ugo nie po偶yj臋 ?! Wyleczenie mnie z wirus贸w i innych wymienionych paskudztw (opr贸cz chor貌b serca) wyceniono na ... 1400 z艂 !!! Z wymienionych rzeczy na d艂ugiej li艣cie mam wirusa opryszczki , inne b臋d臋 sprawdza膰 , a na moje pytanie o badania zwi膮zane z sercem, kt贸re potwierdz膮 te "usterki" pan powiedzia艂 , 偶e to jeszcze na badaniach nie wyjdzie ... I tyle na ten temat .... I jeszcze na zako艅czenie , kiedy dosta艂am wytyczne dotycz膮ce od偶ywiania - jedzenie bez nabia艂u i glutenu powiedzia艂am ,偶e to i tak mi si臋 przyda , bo mam par臋 kilo do zrzucenia ( robi艂am badanie i mam przekroczone w艂a艣ciwe BMI) pan powiedzia艂 patrz膮c na m貌j wspomniany ju偶 biust 偶e wygl膮dam 艣wietnie, a za chude to nie dobrze ... Cokolwiek mia艂 na my艣li

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Metoda Volla to takie placebo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do Go艣cia z 2013-12-05 22:32:10 Prosz臋: lek. med. Jadwiga Kempisty autorka ksi膮偶ki "Leczenie 偶ywieniem" kontakt w godzinach od 14 00 - 18 00 od poniedzia艂ku do pi膮tku tel: 784 18 66 18 info@leczeniezywieni em.pl Lecz臋 si臋 偶ywieniem od wrze艣nia. Efekty leczenia opisuj臋 w topiku Olej rycynowy. M贸j problem najbardziej utrudniaj膮cy mi 偶ycie to totalna nadwra偶liwo艣膰 chemiczna po ALA i alergia na wszystko r贸wnie偶 na jedzenie. Od wrze艣nia od kiedy stosuj臋 zalecenia pani doktor co raz to nowe produkty w艂膮czam do jedzenia. Np. po ALA po pomidorze si臋 wcze艣niej dusi艂am teraz mog臋 wypi膰 3 szklanki gor膮cego domowego soku wg dr K臋pisty. Przez te metale (po ALA) w og贸le nie mog臋 je艣膰 ziemniak贸w ani innych warzyw korzeniowych ale mog臋 pi膰 z nich soki, wi臋c codziennie wypijam szklanic臋 soku wielosmakowego z marchewki, pietruszki, selera, buraka, koperku i z zielonej pietruszki i nareszcie ma z czego mi si臋 budowa膰 krew Poza tym pij臋 jogurty domowe z bakterii sprowadzanych przez dr Kempiste z niemiec i widz臋 efekty. Wcze艣niej nie mog艂am czu膰 zapachu gotowanego kalafiora, broku艂u bo si臋 dusi艂am a dzi艣 ju偶 zjadam ze smakiem i kalafior i broku艂y. Nie jestem jeszcze wyleczona do ko艅ca ale widz臋 ogromn膮 popraw臋. Poza tym teraz codziennie zjadam g贸r臋 kie艂k贸w lucerny a zaczyna艂am od jednego kie艂ka bo dusi艂o mnie nawet po jednym. Lucerna b.dobrze odbudowuje uk艂ad pokarmowy. I widz臋 po sobie jak dzia艂a. Pij臋 sok rano z cytryn 15min przed 艣niadaniem. Ale z sokowir贸wki i z bia艂膮 grub膮 sk贸rk膮 bo w niej s膮 uszczelniacze kom贸rek. Nieszczelne kom贸rki = alergia. Powolutku opuszcza mnie nadwra偶liwo艣膰 na jedzenie. Bez 偶adnych lek贸w i jakichkolwiek suplement贸w !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ciekawi mnie ta metoda. nie jestem za ani przeciw :) co do alergii wiele lat sie leczylem. no moze kilka dok艂adniej. na kas臋 chorych w tamtych czasach jeszcze ;) pani alergolog bardzo dobra. odczuli艂a mnie na kilka rzeczy. zna艂a si臋 na rzeczy i powiedzia艂a kiedy艣 偶e testy to tylko daj膮 obraz pi razy drzwi 偶e tak to ujm臋 bo wiele razy s膮 przypadki 偶e 偶aden test nie wykrywa alergii (czy to sk贸rne testy czy p艂atkowe itd) a cz艂owiek ma alergie bo wida膰 ewidentnie jej objawy i zanikaj膮 przy leczeniu i na odwr贸t... cz臋sto testy wykazuj膮 alergie a cz艂owiek nie ma ani 1 objawu... tak偶e to czy ta metoda volla jest tu lepsza czy gorsza od tradycyjnych lekarskich metod to radz臋 si臋 nie wypowiada膰 jak kto艣 nie zna obu temat贸w dobrze :) ja z alergiami mam do czynienia od lat 90 tych. siebie wyleczy艂em, czasem kr贸tkie nawroty s膮. ale od lat siostrzeniec si臋 leczy wi臋c prawie 20 lat mam styczno艣膰 z alergologami pulmunologami itd. medycyna tradycyjna raczkuje w tym temacie mimo 20 lat up艂ywu czasu odk膮d ja zacz膮艂em si臋 leczy膰 i nadal st膮pa po omacku :-/ volla nie volla metoday nie wa偶ne. nikt na pewno w tej kwestii nie odpowie na wszystki pytania. pewnie sa jakies naturalne metody skuteczne i pewne na bank ale znow贸偶 ich nie da si臋 udowodni膰 jeszcze d艂ugo naukowo... kwestia wiec wyboru czy ktos zdecyduje sie testowac dana metode czy nie. podejrzewam ze sa osoby ktore kompetentniej stosuja volla do diagnozy a sa tez (jak w kazdej bran偶y zreszta) tacy ktorzy traktuja to zarobkowo czy wprost - naci膮gaj膮. przypominajac sobie swojego lekarza ktory ukatrupil kilka staruszek lekami - tylko kilka mozna by mu udowodnic jakby sie ktos odwa偶y艂... to sam nie wiem czy wolalbym jego czy volla hehe :) w kazdym razie od volla L4 nie dostan臋 i to poki co jedyna przewaga medycyny tradycyjnej od naturalnej w moich oczach bo w kwestii zdrowia to nie wierze wiekszosci lekarzom ani metodom. niestety przekonalem sie na wlasnej skorze i nie tylko ze badania ka艂u krwi testy itd daja taka sama g贸wnian膮 pewno艣膰 jak i ca艂a reszta metod. nie mozna wierzyc nikomu. czy to szeptucha czy pan doktorrro to ucz膮 si臋 od innych kt贸rzy byc moze powtarzaja b艂臋dy innych bo zarowno i w medycynie jak i znachorstwie co rusz s艂ychac o nowych wielkich odkryciach ktore obalaja dotychczasowe metody leczenia... sic!!! no ale leczyc sie trzeba. znaczy testowa膰 na sobie rozne metody bym to tak nazwa艂 :( 偶ycz臋 wszystkim wiecej zdrowia i mniej nerw. czasem lepiej sluchac swojego organizmu niz lekarzy czy napisanego czarno na bia艂ym wyniku... do oszukiwanych - nie pieprzy膰 po forach tylko do prokuratury pisa膰 - obecnie mo偶na doniesienia sk艂ada膰 prze net wi臋c bardziej efektywne by艂o by napisanie zg艂oszenia i zamkni臋cie paru oszuka艅czych pseudo klinik ni偶 sianie zam臋tu na forach. moja znajoma wys艂a艂a zwyk艂y mail wr臋cz a nie przez ich formularz i prokuratura sama odpisa艂a i po uzupe艂nieniu dowod贸w wszcz臋艂a dochodzenia wi臋c wiem co pisz臋. powodzenia w walce. no niestety z wiatrakami ale zawsze to kilku osobom zaoszczedzi zdrowia/kasy/czasu/nadziei... zdrowia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
alergia to zapchanie organizmu toksynami,trzeba oczyscic organizm,polecam Body detox Spa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jasminka1234
Dobrze ze wesz艂am na to forum...zmarnowalabym tylko kase...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A skad wiesz ze zmarnowa艂abys kase???Ile juz kasy zmarnowa艂as chodzac po lekarzach i aptekach,ho ho

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olivka niebieska
Metoda Volla to zwyk艂e oszustwo. By艂am w Katowicach. Zap艂aci艂am 140z艂. Wynik "badania" i opis "badania" napisa艂am w lipcu na kafeterii w w膮tku pn.Olej rycynowy w rozmowie z Jamaw膮. M贸j mail: oli_niebieska@gazeta.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No nie wiedomo czy oszustwo,musia艂bym sie dopiero temu przyjzec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jasminka1234
Wystarczy poczyta膰 kilka obiektywnych opinii ludzi kt贸rzy maj膮 te badania za sob膮. .. ja ju偶 nie mam z艂udze艅. Pozdrawiam wszystkich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Toncio
SAMA PRAWDA, CZYTAJ, zastanawiam si臋 po co poszed艂e艣 na badanie dr Volla skoro jeste艣 "zdr贸w jak ryba"? My艣l臋, 偶e nie do ko艅ca czujesz si臋 tak dobrze. Odpisuj臋 Tobie, bo uwierzy艂e艣 badaniom laboratoryjnym ale musisz jeszcze wiedzie膰, 偶e wykrywalno艣膰 w kale wszelkich paso偶yt贸w wynosi oko艂o 20%, a we krwi od 55% do 60% w przypadku bardzo zaawansowanej ilo艣c*****o偶yt贸w. My艣l臋, 偶e Twoja rado艣膰 jest przedwczesna. Przeanalizuj swoje samopoczucie / jesz du偶o a jeste艣 chudy, i mia艂e艣 anemi臋/ nic Ci to nie m贸wi? Nie koniecznie musisz korzysta膰 z propozycji leczenia za 1400 z艂. ale bada艅 nie lekcewa偶, o ile si臋 orientuj臋 badanie takie to fizyka kwantowa, radz臋 rozwin膮膰 swoj膮 wiedz臋 na ten temat przed zlekcewa偶eniem tych bada艅. Sprawd藕 dog艂臋bnie co to jest rezonans i biorezonans. Wiatru nie widzisz a wieje. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja widze wiatr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patryk2002
Witam, czy jest osoba ktora zrobila np 3badania ta metoda jednego dnia w kilku miastach i w kazdym miala taki sam wynik?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A po co tyle badan robi膰???jedno Ci nie wystarczy???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, robi艂am dwa badania jednego dnia z czystej ciekawo艣ci. W jednym i drugim to samo. Nie mog艂am uwierzy膰 ,偶e mam tasiemca. Zrobi艂am jeszcze badanie w laboratorium i nic nie wysz艂o .Postanowi艂am jednak przeprowadzi膰 kuracj臋 na robala i by艂. Widzia艂am na w艂asne oczy . Czuj臋 si臋 zdecydowanie lepiej i na pewno b臋d臋 robi艂a t膮 metod膮 badania profilaktycznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Racjona艂
Opami臋tajcie si臋! Wy, drodzy panikarze, i wy, niedrodzy naci膮gacze i manipulanci. Wystarczy popatrze膰 na wyniki z g贸gla. Trzy strony reklam i bredni. Zamiast bada艅 - od偶ywianie, zamiast kliniki - ruch. Przesta膰 pali膰, nadu偶ywa膰 alkoholu, cukru, glutenu, nie je艣膰 艣mieci... Czy to takie trudne? Lepiej liczy膰 na cuda, tabletki, i? W wi臋kszo艣ci przypadk贸w, z czasem, wiele przypad艂o艣ci minie. A lekarz, czasem si臋 przydaje, p贸ki nie ka偶e biec do apteki po reklam贸wk臋 lek贸w. Tylko tyle i a偶 tyle. Zdrowia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam serdecznie:) ja bylam wczoraj na tescie obciazenia organizmu.. W Revitum.wizyta kosztowala 140 zl po tym tescie uslyszamam co mi jest,wykryla tyle tego ze nie dowiezalam...nastepnie powiadomila mnie co powinnam jesc i czego unikac.bylo by wszystko ok gdyby podejzanie nie zaczela mnie wypytywac gdzie pracuje i ile zarabiam.. Po tych pytaniach zaczela wypisywac niby leki np: Pau D`arco,yucca,chlorella i jeszcze inne..na koncu powiedziala mi wprost ze te leki moge kupic tyylko u nich poniewaz tylko oni posiadaja je z natralnych skladnikow no i nareszcie doczekalam sie ceny ktora wypowiedziala a mianowicie 510 zl.malo tego ta ala specjalistka powiedziala ze te leki starcza mi tylko na miesiac,a po miesiacu wyznaczyla mi nastepna wizyte i tym razem 120zl i oczywiscie kolejny zkup lekow za 510 zl.dzisiaj z 7 razy dzwonili czy potwierdzam zakup tych produktow.oczywiscie odmowilam poniewz znalazlam w paru aptekach te same leki ktore wynosza ok.210 zl takim oto sposobem chcieli mnie oskubac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pawelkrak
Niedawno by艂em razem z dziewczynom na badaniu t膮 metod膮 w Krakowie na Hucie. Bardzo "profesjonalne" by艂o to, 偶e na badaniu byli艣my razem w gabinecie. Z tych rzeczy co wysz艂y na badaniu wynika, 偶e moja partnerka sypia z tabunem facet贸w (偶eby brzydko nie pisa膰) albo ja mam jaki艣 harem. A fakt jest taki 偶e jeste艣my razem ju偶 kilka lat razem wi臋c chyba o reszcie nie musz臋 pisa膰. Ponad to zaproponowana terapia to koszt kilkuset st贸wek. W sumie od dw贸ch os贸b przesz艂o 3 tysi膮ce z艂otych. Po prostu jaki艣 cudowny spos贸b za pomoc膮 urz膮dzenia kt贸re mo偶na kupi膰 za bagatela tylko 5 tysi臋cy. Sprawdza艂em to na ich stronie. 呕adne z tych urz膮dze艅 nie ma certyfikat贸w bezpiecze艅stwa!!! Pono膰 sami je produkuj膮 ale gdzie? Po badaniu rozmawia艂em r贸wnie偶 z szefem Instytutu. Nigdy w 偶yciu nie spotka艂em wi臋kszego oszusta. Twierdzi艂, 偶e przez poca艂unki zarazi艂em si臋 kr臋tkiem boreli. Ludzie omijajcie to miejsce z daleka. Facet bije na tym niez艂膮 kas臋, Sam si臋 dziwie, 偶e jeszcze nikt nie zrobi艂 z tym porz膮dku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wtam wszystkich zainteresowanych,bylam dzis na badaniach metoda Volla w Gdni.Zgadzam sie z Agneisa.Szkoda tracic czas i pieniadze.Widzialam tylko starszych ludzi ktorzy sie tam lecza.Pan doktor szybko wykonal badanie i nic nie wykryl.

Udost臋pnij ten post