Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waszezdanieprosze

szukamy męza Bachledzie!

Polecane posty

Wierze w to, ze moja zona mnie nigdy nie zdradzi, bo bedzie mnie KOCHAC:) jak sie kocha to sie nie szuka wrazen:O

Gość izamikotowielkagwiazda
no Kościól jest OK. ale po co Kościół Dostojnemu? On robi wszystko odwrotnie i on potrzebuje Kościoła niemożliwie. ja wiem dlaczego, ale przecież to nieprawda co on głosi. PÓŁPRAWDA. Kościół jest wszędzie. Po co mu żona katoliczka? Niekoniecznie panna, NAJLEPIEJ dziewica, ale zaraz seks taki czy siaki nie, ale KATOLICZKA - naprawdę uważacie, że on potrzebuje JAKIEJKOLWIEK ŻONY? No to macie w głowach jak i on - dla mnie. On potrzebuje ZEMSTY NA RODZINIE. Tego potrzebuje. Ale to też jest kłamstwo bo tego czego on potrzebuje tak naprawdę to ... WYBACZENIE - sobie i rodzinie. Wybaczenia od chwili poczęcia potrzebuje. Ale on tego nie rozumie bo jest? OPĘTANY. Moje zdanie :( Żle sypia w nocy - pierwszy element :( Ledwo zipi i on szuka żony. Na gwałt.

Mam 38 lat wiec ze zdrowiem u mnie ok:) nie wiem skad przypuszczenia, ze ledwie zipie:(

Gość niegwiazdażadna
Moim zdaniem on ma nieślubne dziecko i to cały szkopł jest. Ale nie chce sie przyznać. - powie wam - o jakaś suka zrobiła sobie dziecko. On miał coś z tym zrobić. NA PEWNO sie w domu przyznać. Żona by mu wybaczyła bo i tak od dawna rozumie, że poślubiła UFO. I tyle. On jej sie do niczego nie przyznał. Zapytajcie go o jego dzieciństwo? CUDOWNE BYŁO. Jak całe jego życie. :(

Gość wszyscymniewnerwiacie
Dostojny jak ty kłamiesz. Nie przyznał sie żonie, że ojciec go molestował w nocy ani nikomu i tak sie ograł. Bo nie chciał wyjść na mięczaka. No to na kogo wyszedł? na DEBA. Jego żona go pewnie od 30 lat nie rozumie, córka widzieć nie chce - taki koniec bohaterstwa, a gdyby był naprawdę chytry to by mu ojciec coś zrobił. Na pewno :( Tylko głupim dzieciom rodzice robią takie rzeczy. :(

Moje dziecinstwo bylo cudowne:) milo je wspominam:) mialem cudownych rodzicow:) kochajacych i mam same mile wspomnienia:)

Co Ty mi insynuujesz? Nie bylem molestowany w dziecinstwie! To jakies brednie moze Tobie matka wkladala wibrator w odbyt Mi nie!!!!!!!!!!!!!

Gość dostojnytyklamco
Miales się matce przyznać, że ojciec cię skrzywdził. Twohją matkę pewnie też i by sie z nim rozwiodła. może wtedy byłbyś normalny? A ona - siedziała z nim bo dzieci. No rozwiodła - na pewno by sie wyniosła czy odseparowała. Ani babci ani matce nic nie powiedziałeś. Obydwie dziś nie żyją , pewnie w pielle i cię wciągają. Że o ojcu nie wspomnę. Zostaje Ci spowiedz generalna w sumie. Bo co ? :( No i egzorcysta. To po pierwsze :(

Ja nie mam zadnej zony co to za brednie:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O pomarancza....po co Ci moja fotka?

Moj ojciec mnie nie krzywdzil!!!!!!!!!!!!!! To byl kochajacy czlowiek a nie zboczeniec!!!! :( co Ty bredzisz:O:O:O:O:O:O:O Ciebie ojciec gwalcil?

Gość idezkafeboniskoupadla
Oj Dostojny - nie piszę, że matka Cię skrzywdziła. Ty sie skrzywdziłeś bo nikomu nie powiedziałeś nic. Jak moja matka! To samo. Musisz teraz znaleźć sobie modlitwę WYBACZENIA i nią sie modlić miesiąc . CODZIENNIE - wybaczam sobie, matce, ojcu, żonie,dzieciom, ciotkom, księzom - wszystkim - wnuczkom. Inaczej PO CO CI TEN KOŚCIÓŁ? No po co? :(

Gość dostojnytooszust
Każdy ma co wybaczać - a jeszcze rodzinie. On nie ma niczego. Ale lże :( TRAGICZNIE. Ja na razie idę - aż niemiło się czyta te ściemy gostków jak Dostojny. Być może tacy zabili Iwonę Wieczorek :( A kafe ich promuje :(

Gość ktozabilIwoneWieczorek
najgorsze w Dostojnym jest to, że łze jak pies , że był w kościele. Na pewno gdy był mały to szedł pod kościól czy za kościół i tak sie zaczęło. A później babcia pytała - byłeś w kościele? Tak. A czemu ona nie była? Bo była chora pewnie i mówiła, żeby on sie za nią pomodlił. No to jest w piekle i go wciąga. No zobaczcie wystarczyłaby mu spowiedz generalna. Nic nie robi, nic, naprawdę - i nawet tego. Od razu by mu było lżej na duszy. Jeszcze żona mu umierała. :(

Owca zrob dobry uczynek i zaloz watek dla katolikow 2 :) obiecuje nie bede tam wchodzil i pisal, ale wiele osob potrzebuje Twojego nawrocenia zobacz ile tutaj na kafe czarnych owiec jest:(