Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam koleżanki

Schudłam 8kg w 2tyg

Polecane posty

Gość Szukam koleżanki

Takim oto sposobem.jadłam tylko i wylacznie śniadania -duża micha muesli z mlekiem.w pierwszych dniach jak już nie mogłam wytrzymać jadłam mały owoc lub warzywo.schudłam tak około 8kg w 2tyg.teraz planuje to samo. Ktoś sie przyłączy? Wrócił mi tylko jeden kilogram.później jadłam śniadanie plus połowa obiadu.po tygodniu już cały obiad.po dwóch śniadanie obiad plus owoc.i kolacji nie jem do dziś.a czasami pozwalam sobie na słodycze, ciasta czy pizzę. Zaczynam od jutra.waże 72kg przy 172wzrostu.ktoś sie może też tak odchudzał?

Gość Szukam koleżanki
Odpisze ktoś?

Gość monmonna
ja zaczynam od jutra półgłodowkę

Gość Szukam koleżanki
Jak to będzie wyglądało? Moja dieta to też w pewnym sensie głódowka

Gość Szukam koleżanki
Mnie na pewno nie dopadnie bo nie obżeram sie i zdrowo wychodzę z takiej półgłodówki

Gość Pravasin
heeej.. ja chce się odchudzac od jutra.. właśnie nakupowałam sobie muesli.. ale nie wiem co jesc.. pozniej.. samo śniadanie to chyba za mało, nie uważasz?? a jak wrócą szybko??>? nie chcę mieć rozstępów..

Gość spoko ja tez!
okej ;D ja sie przyłącze :D jaki sport do tego uprawiałaś??

Gość Szukam koleżanki
Jeśli będziesz wychodzić z tej diety z głowa to gwarantuje ci że nie przytyjesz.śniadanie to mało, ale chcemy schudnac.po południu zjedz owoc.i pij dużo wody i herbaty zielonej a po 3dniach uczucie głodu zniknie.wg mnie lepiej sie pomeczyc te 2tyg niż odmawiać sobie wszystkiego miesiącami.a ile planujesz schudnac? I ile ważysz?

Gość Szukam koleżanki
Nie uprawiałam żadnego bo zwyczajnie nie miałam na to siły.jedyny ruchu to 2,5km do pracy i z powrotem drugie tyle na nogach.nie mam ani jednego rozstepu.jedynie piersi mi troche obwisły.ale miałam naprawdę duże

Gość Pravasin
np też uważam, że lepszy jest mocny kopniak w tyłek, niż pieprzenie się z tym. :P.. ale trochę się boję... mam 168cm i ważę 67kg... dojeżdzam do pracy rowerem, jak tylko pogoda pozwoli 5km, to niedużo, i to mój jedyny sport.. a Ty ćwiczyłaś?? i tyl;ko te muesli???

Gość Pravasin
i do tego planuję zmasowany atak na cellulit... peelingi z kawy i jak koleżance podziała, to też zakupię celludestock z vichy

Gość Szukam koleżanki
Nie ja nie ćwiczyłam.to tylko 14dni minie szybciutko.czyli mniej więcej ważymy podobnie ja też tak kg więcej niż końcówka wzrostu:) tylko musli.potem jabłko albo marchewkę .ale po 3dniach już nie czułam głodu.i piłam baaaardzo dużo

Gość Szukam koleżanki
Piling rób codziennie podczas odchudzania a powinien chociaż troche zejść.mi zszedł całkowicie , robiłam codziennie

Gratuluję stracenia dużej ilości wody i mięśni :P Ale każdy robi jak lubi.

Gość Szukam koleżanki
Gdyby to była woda to bym szybko przytyla:) a wiotkiego ciała nie mam.więc na co mi dużo mięśni nawet jeśli choć troche ich straciłam? Ważne że z rozmiaru 42zeszłam na 38 .

Gość Pravasin
wiem, że to może zabrzmieć glupio, ale ja chciałabym stracić mięśnie... bo będę mniej masywna... chciałabym mieć nogi jak patyczki.. a nie udzicha jak u piłkarki... potem zajmę się bardziej sportem.. moja koleżanka stosuję teraz taką dietę, że przez 2 dni sam kefir, potem dwa dni ser biały i wiejski, potem 2 dni same jajka, a potem przechodzi na dietę 1000kcal.. ciekawe czy się uda... ja nienawidzę kefiru, więc nie mogłabym.....

Gość Pravasin
a w ogóle... muesli jest zajebiste na wymiatanie z organizmu zalegającego syfu.. kiedyś u koleżanki zjadłam parę ciastek z samego mueasli i miodu, to nie wychodziłam z kibelka przez dłuuugi czas.. :P:P

Gość Szukam koleżanki
Ja też nie znoszę ble.jak masz na imię i ile masz lat? Ja amanda , 24lata:) miło mi :d

Gość Szukam koleżanki
Bo nasiona przeczyszczaja :p

Gość Pravasin
Angelika i mam 21 lat... kurcze nigdy nie byłam chuda..... zawsze byłam taka lekko przy sobie, więc takie 8kg to byłoby niezłym szokiem... ale nadszedł ten czas.. obiecuję, że jak schudnę i w końcu będdzie mi widać kości policzkowe, zaszaleję u fryzjera:P

Gość Pravasin
a wspomagałaś się jakimiś tabletkami??

Gość Szukam koleżanki
Od czasu do czasu wzięłam magnez i żelazo, witaminę c.i tyle. W pierwszym tygodniu schudłam tylko 3kg.a w drugim 5

Gość Pravasin
aa w jakim okresie robiłaś dietę?? po okresie, przed okresem??? boję się pms i niepochamowanego apetytu na slodycze.. chyba wtedy zrobię sobie te ciasteczka z muesli.. z malutkimi kawałkami gorzkiej czekolady:P

Gość women zone.
ja od poniedzialku jestem na takiej diecie. male sniadanie (tylko ciemnie pieczywo). maly obiad (zero ziemniakow, makaronow) ogolnie zero slodyczy, zero gazowanego. pije duzo plynow - woda przewaznie, czasem sok. podjadam sobie wafle ryzowe, jakies jogurty czasem. cwicze codziennie przez jakis czas. mam nadzieje, ze troche dzieki temu zrzuce :)

Gość Szukam koleżanki
A już coś schudlas? W tej chwili nie pamiętam jak to było, ale od jutra zaczynam a jestem w trakcie okresu

Gość Pravasin
ja dostaję motywacji jak pooglądam sobie shape'a.. chyba jutro kupię...:p

Gość Szukam koleżanki
A już coś schudlas? W tej chwili nie pamiętam jak to było, ale od jutra zaczynam a jestem w trakcie okresu

Gość women zone.
dodam, ze owa diete zaczelam w czasie okresu kiedy to mam najwiejsze ssanie na jedzenie. musze sie pochwalic, ze jestem dzielna i sie nie daje :)) chce zejsc z 42 na 40, bo przy moim wzroscie to najlepszy rozmiar :))

Gość Pravasin
nie, w sumie tylko trochę brzuch mi się spłaszczył, bo dojeżdzam już miesiąc rowerem, to z 3kg mi zeszło, bo ważyłam 69-70kg... ale diety nie zmieniłam.. chcę też porzucić kawę...albo ograniczyć na maksa i pić tylko jak mam na 6 do pracy.. bo bym chyba nie dała rady.. ale własnie przez takie kawy w 3w1 robi się cellulit..;/