Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ywensam

sex jest przereklamowany tak jak miłość

Polecane posty

Gość ywensam

właśnie odchodzę od sympatycznej atrakcyjnej partnerki....nudzi mnie to wspólne spędzanie czasu, nudzą codzienne rozmowy, jednak pokonanie mojego samotniczego charakteru jest poza zasięgiem kobiet. co robić..lubię być sam

Też lubię być sama. Ja na dodatek przekreślam każdy związek zanim się nawet zacznie (bądź po paru dniach),a na powodzenie nie narzekam. Witam w klubie.

Gość Wildberryqueen
Ja też lubię być sama. Tyle lat byłam singlem, no i bardzo boję się z kimkolwiek wiązać. Nie chcę się zbyt mocno angażować.

Gość do sympatycznego autora...
piszesz, ze nudzisz sie ze swoja partnerka, czyli to nie do konca tak, ze zadna nie wygra z twoim zamilowaniem do samotniczego trybu zycia, tylko po prostu nie trafiles jeszcze na taka, z ktora nie bedziesz sie nudzil. Jest wiele osob, ktore lubia byc same, ale tylko do czasu, kiedy spotykaja osobe, ktora jest fajniejsza od samotnosci.

"Jest wiele osob, ktore lubia byc same, ale tylko do czasu, kiedy spotykaja osobe, ktora jest fajniejsza od samotnosci." No to sobie poczekam... Do następnego wcielenia :D