Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mizajjjaaks

nie wiem jak sie zachowac

Polecane posty

Gość mizajjjaaks

kolezanka obok z klatki wyprawiala roczek w sobote swojego malego i dzisiaj zaprosila mnie na ciasto tzn ze powinnam cos kupic temu malemu czy isc jak gdyby nic ? . Dodam ze to taka kolezanka ze razem wychodzimy na spacery z dziecmi ,na piaskownice -raczej rzadko przychodzi do mnie ona czy ja do niej do domu .Ostatnio zaczela mnie troche wykorzystywac bo zauwazylam ze jak ide do sklepu na spacerze kupic mojej malej picie i jakies ciasteczka to sępi zeby jej dzieciom dać ,jej starszy syn (7 lat) jest na tyle bezczelny ze jak stoje w kasie to krzyczy mam kup mi picie a ona nigdy nie bierze port ze soba i mowi nie mam portfela i ja kupuilam raz jemu picie juz kilka razy kupilam jej dzieciakom a to loda a to picie a to ciastka bo mi przykro jak moje dziecko je a jej patrza .Ostatnio bylismy razem w lunpeksie i pozyczyla odemnie 2 zl juz nie oddala nie wiem co o niej myslec mam wrazenie ze ona zadaje sie ze mna dla korzysci ...

idz i kup cos drobnego dla tego dziecka, a nastepnym razem albo tez zapomnij portfela, albo wez tylko tyle kasy ile potrzeba :)

Gość mizajjjaaks
hmm no wlasnie nie wiem

Gość Pakula
ja nie wiem ale czasem brak pieniedzy powoduje rozne zachowania u ludzi o ktorych moze nie zdajemy soebie sprawy.