Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

jak upiec kurczaka? instrukcje od A - Z poproszę :D

Polecane posty

mam surowego kurczaka wielkosci indyka i piekarnik. co dalej?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja to Ci nie pomogie ale buziaka zasyłam 😘 Carrie miała ci przekazać ale nie wiem czy się udało

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kucharka moniaa
podziel go na części,rozne kawałki...potem wyjmij blache,rozłóz folie aluminiową...i rozłóz te kawalki-posyp je przyprawa do kurczaka,majernakiem i lekko posól:) i pieczemy:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
posłuchaj starego mysliwego: zalej butelke piwa woda , przypraw kuraka jak pan bóg przykazał i nasadx kuraka jak nadziewa sie kobita na miecza , wsadx kuraka na 70-80 minut do pierarnika a wyjdzie tobie soczysty jak picz 17-latki:) sprawdzone und potwierdzone:classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
obojętnie jaka, chyba się nie spali. chyba około 1,5 godziny jak go pociachasz na kawałki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Piecz go tak długo i podnoś temperaturę do chwili gdy przestanie piszczeć i walić dziobem w drzwi piekarnika. :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ladacox a jak go przyrządzić, zeby był soczysty jak twoj badąg, a nie tzipka jakiejs tam 17nastki :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
no ja normalne 14:07:00 <kwiatuszek> co mi tu mrygasz ?? :P Jestem w pracy więc nie mogę pisac, buziaka Husky wyślij

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość max 87
Husky żona i kucharka to z Ciebie nie będzie:O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ewentualnie wysup kilo soli na blache i połóż to to kuraka przyprawionego wyjdzie miód i cebulką:D:classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Niematerialistka.
Zależy czy chcesz go piec całego. Ja idę na łatwiznę, kupuję udka, woreczki smaku, wwalam i piekę. :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
kuraka na butelce jadam od zarania dziejów jest soczysty i ma brązową chrupiącą skórkę:classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja tez kupuje w kawalkach i wtedy nie mam problemu.... a akurat tego kurczaka (tylko sie nie smiejcie) dostałam od ojca :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
a jak kto lubi na ostro to posypcie go papryką chili ..orgazm podczas jedzenia:classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ladacox jak ty taki specjalista jestes to moze wpadniesz do mnie i mi zrobisz tego kurczaka?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×