Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

jak upiec kurczaka? instrukcje od A - Z poproszę :D

Polecane posty

mam surowego kurczaka wielkosci indyka i piekarnik. co dalej?

ja to Ci nie pomogie ale buziaka zasyłam 😘 Carrie miała ci przekazać ale nie wiem czy się udało

Gość kucharka moniaa
podziel go na części,rozne kawałki...potem wyjmij blache,rozłóz folie aluminiową...i rozłóz te kawalki-posyp je przyprawa do kurczaka,majernakiem i lekko posól:) i pieczemy:D

posłuchaj starego mysliwego: zalej butelke piwa woda , przypraw kuraka jak pan bóg przykazał i nasadx kuraka jak nadziewa sie kobita na miecza , wsadx kuraka na 70-80 minut do pierarnika a wyjdzie tobie soczysty jak picz 17-latki:) sprawdzone und potwierdzone:classic_cool:

obojętnie jaka, chyba się nie spali. chyba około 1,5 godziny jak go pociachasz na kawałki.

Piecz go tak długo i podnoś temperaturę do chwili gdy przestanie piszczeć i walić dziobem w drzwi piekarnika. :classic_cool:

ladacox a jak go przyrządzić, zeby był soczysty jak twoj badąg, a nie tzipka jakiejs tam 17nastki :classic_cool:

no ja normalne 14:07:00 <kwiatuszek> co mi tu mrygasz ?? :P Jestem w pracy więc nie mogę pisac, buziaka Husky wyślij

Gość max 87
Husky żona i kucharka to z Ciebie nie będzie:O

ewentualnie wysup kilo soli na blache i połóż to to kuraka przyprawionego wyjdzie miód i cebulką:D:classic_cool:

Gość Niematerialistka.
Zależy czy chcesz go piec całego. Ja idę na łatwiznę, kupuję udka, woreczki smaku, wwalam i piekę. :D

kuraka na butelce jadam od zarania dziejów jest soczysty i ma brązową chrupiącą skórkę:classic_cool:

ja tez kupuje w kawalkach i wtedy nie mam problemu.... a akurat tego kurczaka (tylko sie nie smiejcie) dostałam od ojca :o

a jak kto lubi na ostro to posypcie go papryką chili ..orgazm podczas jedzenia:classic_cool:

ladacox jak ty taki specjalista jestes to moze wpadniesz do mnie i mi zrobisz tego kurczaka?