Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asas33333333

Jak sie kochac by zajsc w ciaze....

Polecane posty

Gość asas33333333

Chcialabym sie dowiedziec jakie znacie pozycje, ktore ulatwiaja zajscie w ciaze... A poza tym - dosc infantylne pytanie... - czy po stosunku idziecie do toalety zeby "pozbyc" sie spermy czy tez spedzacie chwile w lozku, czy wplywa to na zaplodnienie...?

Gość asas33333333
haha dziekuje za rade, juz gdzies o tym czytalam badz slyszalam w tv chyba ostatnio w pytaniu na sniadanie wiec cos w tym chyba jest... ;) zastanawialam sie jeszcze nad kwestia czysto techniczna ale mysle ze jak plemniki sie maja dostac gdzie trzeba to chyba nie ma znaczenia ile sperma bedzie sie znajdowac w srodku...

Gość Pastafarianka
jak? napewno nie oralnie ani analnie.

Gość gryczka
A ja najprawdopodobniej zaszłam "na łyżeczkę". Kiedy się staraliśmy, leżałam zwykle po stosunku jeszcze około kwadransa. Potem szłam się wysiusiać i podmyć. Ten kwadrans wystarczył :-)

Przedewszystkim trzeba kochac sie namietnie i absolutnie bez zahamown i nie myslec o ciazy.Zawsze wtedy udawalo mi sie zajsc.

Gość dają aby daccccc
pozycja na pieska, no nie mogę, to one już nawet psom dajwały

Ja słyszałam tylko o jednym co mnie przekonało- że pomaga orgazm u kobiety, bo wtedy przy skurczach macicy plemniki automatycznie się przesuwają do góry. Ale przecież niektóre i kilka dni żyją, i jakoś dotrą gdzie mają. Jakby pozycja miał znaczenie, czy leżenie bo sperma nie wypłynie- to chyba byłby minimalny odsetek ciąż z "wpadek" ;) Sama za pierwszym razem kiedy chłopak (dziś mąż) skończył we mnie, zaszłam w ciążę, zerwałam się zdenerwowana z łóżka natychmiast. I to był jeden taki stosunek tylko. Teraz kiedy świadomie uprawialiśmy seks bez zabezpieczenia, w drugim cyklu. Nie wiem w jakiej pozycji to było, bo nie jestem pewna nawet kiedy dni płodne były. Ale to chyba prawda- trzeba sobie odpuścić nerwy i planowanie z kalendarzykiem w ręce, to metody dla par które mają problemy z zajściem w ciążę.

Gość asas33333333
dziekuje za wypowiedzi. Bardziej od pozycji chodzilo mi o druga czesc pytania..ale macie racje, gdyby to bylo tak wazne nie byloby tyle wpadek... ale chcialam sie upewnic ;)

Gość ciezarowkowa
ja zaszlam na pieska, tak najbardziej lubimy i zawsze maz tak we mnie konczyl ;-)

Gość asas33333333
i rozumiem ze po - nie pozostawal jakos specjalnie dluzej?

Gość ciezarowkowa
ja lezalam na swiece hehe naprawde!!!!

Gość wattolina
Tak sie kochac, żeby był orgazm, a u ciebie wczesniej dobre nawilżenie. Po prostu tak, zeby bylo maxymalnie przyjemnie. To wszystko. Pozycje - bez znaczenia.

Gość normalka2010
Ja wiem, ze w 1 ciaze zaszlam w pozycji na pieska i napewno szybko usiadlam na kibelek bez lezenia itp :) a inne ciaze to nawet nie wiem bo nie liczylam dni plodnych i nie pisalam pamietnika kiedy i w jakiej pozycji :D ta pozycja na pieska ponoc pomaga gdy kobieta ma tylozgiecie macicy ale lekarzem, nie jestem wiec nie zapewniam...

Gość oralnie i z połykiem !!!
ciąża gwarantowana !!!

Gość pędrak
...jesli za kazdym razem bedziesz myslała o pozycjii w ktorej mozesz zajsc w ciąze to gwarantuję Ci ze nie zajdziesz. Po prostu kochaj się ze swoim partnerem . Ludzka psychika potrafi byc strasznie przewrotna i wierz mi wiem cos na ten temat. Nie mysl o tym ze chcesz.

Gość hghhh
ja kupiłam żel intymny i za pierwszym razem zaszłam

Gość Finetta
po dwóch latach odgrzebane..

Gość masakra.....
pozycja na taczkę haha

Gość joeey
Siema a ja mam inne pytanie ale odnośnie tematu jak się ko chochać ... tzn. mój luby najlepiej kochał by się codzień ale jak wiadomo to nie jest metoda na zajście ... a wiec ustaliliśmy że przez tydzień będziemy robić tak że co drugi dzen bedzkonczył do srodka a co drugi dzień będziemy to robić bez wytrysku czyli za wczasu przestaniemy..jak sadzicie czy to poskutkuje tzn czy kochajac się w ten sposob plemniki będą miały szansę dojrzeć ??? Bo w sumie mi się wydaje że może to się udać

Gość gość
Najlepiej od tyłu z pupą wypiętą lekko w górę żeby nic nie wypłynęło po wytrysku. Nasienie najlepiej świeże takie kilkugodzinne, czyli nie czekamy 3 dni aż się nazbiera bo wtedy kondycja plemników może być słabsza. No i sam wytrysk przy pełnym zanurzeniu penisa bo często panowie się na tym nie skupiają i wysuwają się na samo wejście i wtedy plemniki mają dłuższą drogę do pokonania.